wie van icarly ben jij

iedereen ken de populaure webshow/ tv-serie Icarly wel. maar op wie van de cast lijk jy het meest?

Mogelijke uitkomsten

carly (11 x uitgekomen)

Carly
Carly is een gewone tiener en heeft ook nooit gewenst een of andere cyber celebrity te worden. Maar haar webshow werd onverwacht een mega succes. Gelukkig heeft ze haar vrienden om haar hierbij te helpen, al maken ze er soms nogal een potje van.

sam(antha) (11 x uitgekomen)

Sam
Sam is Carly's beste vriendin en weet het altijd voor elkaar te krijgen om in de problemen te komen. Sam is knettergek, maar ondanks haar rare trekjes bovenal een supergoede vriendin. Sam en Carly presenteren samen iCarly.

freddie (5 x uitgekomen)

Freddy
Freddy is Carly's buurjongen en de nerd van het stel. Hij zorgt er voor dat iCarly iedere keer weer (bijna) zonder problemen online komt, maar hij staat vooral bekend om zijn heftige verliefdheid voor Carly. En daar kan Carly soms behoorlijk moe van worden...

spencer (2 x uitgekomen)

Spencer
Spencer is Carly's grote broer die op haar let, omdat haar ouders ver weg wonen. Spencer is een beetje een vreemde vogel, maar staat voor Carly klaar als het nodig is.

fredies mom (10 x uitgekomen)

fredies mom
Zij is de moeder van fredie. Ze is overbezorgt over haar kleine jongen en doet er alles aan om hem bacterie vrij te krijgen.

gibbie (0 x uitgekomen)

gibby
gibby is de gekke dikke vriend van carly, sam en freddie. Hij loopt hetlieftst in blote buik rond het maakt hem niet uit waar en doet alles om in de webshow te komen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Starkidfreak

    wtf, ik ben freddies moeder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?