Ben jij een BIG SPENDER?

~ Van de Hitkrant ~

Heb jij een gat in je hand? Of ben je juist een spaarvarken? Kortom: kun jij je tijdens het shoppen inhouden of geef jij je geld in no time uit?

Mogelijke uitkomsten

Shopaholic! (9 x uitgekomen)

Jij hebt zeker een gat in je hand! Het liefst shop jij de hele dag. Dat is natuurlijk superleuk, maar pas op! Als je zo veel geld over de balk smijt, is het na een tijdje op en kun je geen leuke dingen met je friends doen. Dus tover dat spaarvarken tevoorschijn en probeer het shoppen te beperken.

Smart spender (20 x uitgekomen)

Jij houdt van geld uitgeven, maar ken je grenzen. Shoppen met vriendinnen is gezellig, maar je weet dat geld snel op is als je te veel uitgeeft. En dat je next time saai thuis zit. En dat wil je toch niet? Daarom weeg jij goed af wat er wel en niet kan. Je gaat verstandig met geld om. Keep it up!

Spaarvarken (43 x uitgekomen)

Spaarvarken is jouw middle name! Jij bent zuinig als dat moet en houdt rekening met uitgaven die je in de toekomst nog moet of wilt doen. Sparen is gewoon heel handig, vind je. Probeer wel om af en toe niet te zuinig te zijn en lol te maken, ook al kost dat misschien een paar duiten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • HoshiOokami

    smart x3

    1 decennium geleden
  • benzos

    Smart Spender.:Y)

    1 decennium geleden
  • Fandom

    Shopaholicoooooooooooo

    1 decennium geleden
  • Ditbenik16

    Spaarvarken ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?