Wat ga je eten vanavond, waar en met wie?

Zoals de titel al zegt ;3.

Mogelijke uitkomsten

De gothic van hiernaast. (45 x uitgekomen)

Je gaat eten met: De gothic van hiernaast, thuis bij haar. Je komt bij haar thuis en meteen lijkt het alsof haar familie de Addams familie is. Je gaat een lekkere stampot boerenkool eten met rookworst, máár. Wat is dat? Oh, dat is moeders vampier tand.


Succes. (flower)

Oja, check het groene knopje boven in.

Met de cheerleader die vorige week met opzet ketchup in jou'n nieuwe witte blouse spoot. (162 x uitgekomen)

Je gaat eten met: De cheaerleader die vorige week met opzet ketchup in jou'n nieuwe witte blouse spoot, in de hotdog tent. Zodat je wraak kan nemen. Je pakt de ketchup fles en spuit haar witte plooirokje onder. 'MUWHAHAHAHA, wie is er nu de noob?' zeg je. En je danst een vreugde dansje. Je legt het bonnetje bij haar neer en loop weg. Maar je vergeet je hotdog en rent terug. De cheerleader die vorige week met opzet ketchup op jou'n nieuwe blouse spoot, is al huilend weg gerent.

De groene knop wacht op je.

E.T (297 x uitgekomen)

Jij gaat eten met: E.T, in het kleine weg restaurantje langs de weg. Alleen E.T is er heen gegaan omdat er een telefoon was, jij gunde hem de lol. Kun je eindelijk luisteren naar zijn ''E.T Phone home'' zinnetje. Je gaat na een uur geld verspillen aan bellen, lekker een patatje eten.

De groene knop wacht op je.

Die sexy leraar die je gezien hebt toen je aan het golfen was. (225 x uitgekomen)

Jij gaat eten met: Die sexy leraar die je gezien hebt toen je aan het golfen was, in het buurtcafé. Deze sexy leraar mag niet te veel opvallen met zijn houtenstokje in zijn binnenzak. En dan 'poef' zijn jullie in de Wegisweg. En gaan jullie een ijsje halen.


CHECK DE GROENE KNOP MET HET DUIMPJE.(flower)

Wolverine (119 x uitgekomen)

Jij gaat eten met Wolverine: Lekker uit eten met de macho van de X-Men. Jullie nemen een strandtentje in de buurt. En gaan lekker uitgebreid eten. Jullie nemen allebei mosselen x'p. Alleen Jij krijgt er een paar niet open, dus zet Wolverine zijn nagels erin. En opeens vliegt de inhoud in zijn gezicht. Dit wordt een avond om te lachen.


Kijk eens naar de groene knop met het duimpje(A)

De draak die je probeerde op te eten. (142 x uitgekomen)

Jij gaat eten met: De draak die je probeerde op te eten, in een grot in het bos. Hij bied zijn excuses aan en neemt je mee in zijn reuzenklauwen. Maar is het wel een echte draak? Ooh, het is die Schleich draak. Lekker op plastic kauwen! D:.

De groene knop met het duimpje vind het leuk als je even langs komt. Wink.

Die vampiergast die de vampierwereld had overgenomen. (243 x uitgekomen)

Jij gaat eten met: Die vampiergast die de vampierwereld had overgenomen, in zijn kasteel in Volterra. Lekker afgelegen. Eerst krijg je suiker croissantjes, pudding, cake etc. En dan word je gebeten door Die vampiergagst die de vampierwereld had overgenomen. YEAH, i'm a vampire.


Check de coole kudo knop!

Die enge creep die met zijn toverstokje jou pijn doet. (206 x uitgekomen)

Jij gaat eten met: Die enge creep die met zijn toverstokje jou pijn doet, lekker in de Malfoy Manor. Je zit aan de andere kant van de tafel omdat je bang bent dat Die enge creep die met zijn toverstokje jou pijn doet je echt pijn doet met zijn enge slang. Gelukkig heeft Nagini al eten gehad en krijg je gewoon een heel bord met kalkoen, gebakken aardappelen. En Pompoensap :).


De groene knop, is heel eenzaam D:

Het monster onder je bed. (122 x uitgekomen)

Jij gaat eten met: Het monster onder je bed, en tja waar ga je met hem eten? In de kast van je slaapkamer. Je zet er een tv'tje neer, bakkie popcorn, Cola, en nog meer snacks en drinken. Zo gemeen zijn monsters die onder je bed wonen niet D:.




Check de groene knop

Het monster met een oog (81 x uitgekomen)

Jij gaat eten met: Het monster met een oog. Het monster met een oog woont in de kast. Jullie gaan uit eten bij de Chinees en eten samen noedels en Chineese tomaten soep.



Check de groene knop :D

Statistieken

Statistieken

Reageer (203)

  • Megaeraaa

    De draak die me probeert op te eten
    Ik ga hem toch lekker eerst opeten :Y)

    3 jaar geleden
  • IkOpDeWereld

    IK GA ETEN MET ARO!!!!!!!!!!!!!!! BESTE QUIZ OOIT KUDOOOOOOOO

    4 jaar geleden
  • bestepotterfan

    Hey bij mij kan het helemaal niet! (het resultaat)

    5 jaar geleden
  • warriorcat4ever

    E.T. nah... Doe mij maar mijn bff!

    7 jaar geleden
  • PJETER

    ~

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?