Welke HP personage past bij jou? (alleen voor meisjes!)

Stel je voor, je bent een studente van Zweinstein. En het is bijna Valentijnsdag. Genoeg jongens om uit te kiezen om mee naar Zweinstein te gaan!

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (29 x uitgekomen)

Harry Potter is jou droomjongen! Hij is een beetje onhandig en verlegen als het gaat om liefde, maar dat maakt hem juist zo aantrekkelijk! Hij is een fantastische zwerkbalspeler, en met zijn ronde brilletje en altijd slordige haar is hij onweerstaanbaar!

Ron Wemel (17 x uitgekomen)

Ron is misschien onhandig, maar hij hartstikke lief. En als het er op aankomt, ook hartstikke dapper. Doordat je een vriendin van Ginny Wemel bent, weet je wel zo ongeveer hoe Ron in mekaar zit. Het is echt een schatje en zijn rode haardos is helemaal leuk.

Fred en George Wemel (16 x uitgekomen)

Fred en George Wemel (ook wel, Gred en Feorge) zijn de clowns van de school. Ze zijn vrij lang en hartstikke grappig. Onder die melige laag zit er ook nog een gevoelige laag. Zo weten ze altijd een meisje te versieren. Nou, de tweeling blijkt jou hart veroverd te hebben!

Draco Malfidus (11 x uitgekomen)

Ondanks dat hij wordt aangezien als een ettertje onder de Griffoendors, schijnt hij hartstikke lief en romantisch te zijn. Hij is een echte volbloed en dat maakt hij ook graag duidelijk. Met zijn witte haardos en zijn lange en smalle postuur laat hij jou hartje tien keer zo snel kloppen. Vooral als hij jou verwent met de leukste cadeautjes!

Marcel Lubbermans (3 x uitgekomen)

Marcel staat erom bekend dat hij enorm onhandig is. Dat wil niet zeggen dat hij geen enkel meisje kan krijgen! Als je hem wat beter leert kennen, kom je erachter dat hij eigenlijk hartstikke moedig is (zeker omdat Voldemort zijn ouders krankzinnig heeft gemaakt). Hij is een heus schatje, en een echte Griffoendor.

Carlo Kannewasser (15 x uitgekomen)

Carlo staat erom bekend dat hij een echte Huffelpuf is. Hij is loyaal, en trouw. Hij heeft een hoop aanbidders maar dat maakt hem nog niet onbereikbaar! Hij is hartstikke lief, en als het erop aankomt, een echte vriend (zie "Harry Potter and the Goblet of Fire"). Als hij jou eenmaal vraagt voor Valentijn, zijn jullie een echte koppeltje en zal hij jou overladen met cadeautjes! Cute!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • StarTrekkie

    Harry.

    7 jaar geleden
  • S_araaa

    Draco!

    8 jaar geleden
  • DreamerxxBFF

    Marcel! Net iemand die ik zoek! (ik meen het)

    8 jaar geleden
  • X_hpfan_X

    Dankje leenazwarts!

    8 jaar geleden
  • Robind19

    Harry laten sterven. Alles op twins en Draco gedaan en toch harry.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?