Wie is jouw vijand?

Door een paar vragen en herinneringen weet ik wie jouw vijand is.

Mogelijke uitkomsten

Dat stille meisje in jouw klas. (1 x uitgekomen)

Nu lijkt ze nog zo onschuldig, lief, kwetsbaar... maar pas op. Een fout, een verkeerde stap, en ze haat je voor het leven. Ze heeft het nu al op je gemunt, want je hebt al iets geflikt wat in haar ogen niet kan. Kijk goed uit.

Die vakkenvuller in de supermarkt bij je in de buurt met het zwarte haar. (9 x uitgekomen)

Je weet natuurlijk niet over wie ik het heb, maar in de dichtsbijzijnde supermarkt bij jou in de buurt werkt een jongen met zwart stekelig haar, een groen oog en een bruin oog, 18 jaar en zo'n 1.80 lang. Hij is een vakkenvuller en werkt er op de maandag, woensdag en donderdag. Nu hebben jullie niets met elkaar te maken, maar dat gaat drastisch veranderen.

Je beste vriendin. (32 x uitgekomen)

Nu lijken jullie zo gelukkig, maar over twee jaar gebeurt er iets met jullie beiden waardoor jullie in shock raken. En dat word haar te fataal. Jullie worden elkaars vijanden en kunnen elkaar wel schieten. Zorg dat je dit haar vertelt en haar erop voorbereid, want dit kan vreselijk worden.

De jongen die in de klas twee tafels voor jou zit. (5 x uitgekomen)

Ik kan niet zien in welke les, maar eerst doet ie nog zo aardig tegen je, maar over een maand of 3 flik je hem iets waardoor hij jou je hele leven zult haten. Wees bezorgd, want als je al wat ouder bent, wilt hij zich wreken op jou dankzij jouw grote fout.

Het meisje met de donkerblonde haren van de Subway (8 x uitgekomen)

Je komt haar tegen als ze niet werkt in de stad, en dankzij een of ander gevecht tussen vrienden, raken jullie erbij betrokken en zijn daarna elkaars ergste vijand. Wees voorzichtig, ze heeft veel wraakgevoelens in zich.

Je ex. (2 x uitgekomen)

Ja, het gaat nu wel oké tussen jullie, maar dankzij een ruzie worden jullie elkaars ergste vijand. Haat is nog nooit zo sterk geweest.

Je moeder. (26 x uitgekomen)

Als je rond de 36 bent, op jezelf woont, een baan hebt en ook kinderen, komt er een conflict waardoor je moeder jou onterft. Jullie krijgen de ergste ruzie die er ooit is geweest, en iemand van je familie sterft of word vermoord door jullie toedoen. Wees voorbereid.

De jongen van school met de vuurrode schoenen. (36 x uitgekomen)

Hij is een jaar of 18 en heeft sinds kort vuurrode schoenen gekocht. Misschien dat je iemand hierin herkent. Er gebeurt iets met hem en denkt dat jij daar mee te maken hebt. Je hebt er natuurlijk niets mee te maken, maar hij houdt het zijn hele leven vol. Dit word erg.

Niets ergs. (0 x uitgekomen)

Wees gerust, je krijgt welleens ruzies, maar niemand word jouw vaste vijand.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Prokiller741

    Dat stille meisje in jouw klas. Wtf? Mijn ex is dan veel beter mijn vijand.

    9 jaar geleden
  • joulia2004

    slechte quiz

    1 decennium geleden
  • joulia2004

    me moeder wollah meeh


    ik hou kappot van haar ze is de beste moede rvan de hele wereld

    xd

    1 decennium geleden
  • ughu

    me ex ;O

    1 decennium geleden
  • KarmaHawkins

    De jongen van school met de vuurrode schoenen.(krul)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?