Welke tattoo past bij jou?

Altijd al een tattoo (of meerdere) gewild, maar nooit geweten wat precies? Vind je antwoord hier!

Mogelijke uitkomsten

Een tekstje of zinnetje. (1559 x uitgekomen)

Jij hebt een bepaald doel of motto in je leven, en om je daaraan te houden is het simpel om het te laten tattoëeren! Zoals hierboven zie je wat voor mooi resultaat het kan hebben. Kies wel een zin wat goed bij je past en waar je je ook aan houd.

Tribal (345 x uitgekomen)

Jij durft wat meer en wil ook wat verder gaan qua tattoos. Tribals kunnen heel mooi uitkomen op je lichaam, maar wees kieskeurig met waar en welke! Sommige kunnen heel ouderwets overkomen. Tribals zijn stoer en mooi, en jij wilt graag zien wat jij ook mooi vind. Go for it!

Kleine tattoos (1019 x uitgekomen)

Kleine tattoos, zoals hierboven op je vingers, handen, enkels, of achter je oren zijn ook heel modern. Je kan bijvoorbeeld iets laten tattoëren met de as van een overleden persoon erin, of een klein kruisje omdat jij je geloof wilt vertegenwoordigen. Je wilt niet meteen een gigantische tattoo, maar da's niet erg! Kleine tattoos zijn ook erg leuk, dus gewoon doen.

Artistiek/creatief (266 x uitgekomen)

Jij wilt geen standaard tattoo. Jij wilt een eigen design met inbreng van de tattoo artiest. Je wilt iets speciaals, wat opvalt en waar mensen naar blijven kijken, maar wat echt alleen speciaal van jou is. Je bent erg creatief en vastberaden en hebt een doel voor ogen. De tattoo hierboven is ook niet alledaags, en dat is wat jij ook wilt, een unieke tattoo.

Ehm... nog even wachten? (91 x uitgekomen)

Jij weet nog niet echt welke tattoo je wilt, en of je er eigenlijk wel echt eentje wilt... Je hebt iedere keer nieuwe ideeën, maar ze vervelen je te snel. Neem anders eerst een piercing, die kan je uit doen wanneer je wilt! Als je een tattoo voor ogen hebt en hem over een jaar nog steeds leuk vind, dan moet je het wel doen. Bij twijfel: NIET DOEN!

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Groningen

    Kleine tattoo

    1 decennium geleden
  • xXLovaticxX

    tekst of zinnetje, klopt wss; Stay Strong, of iets in die richting :)

    1 decennium geleden
  • Quapo

    Ik wil een tattoo die dan ook herenneringen oproept als ik er naar kijk. Die me triggert om door te zetten. Een tattoo echt van mezelf.

    1 decennium geleden
  • ZephyrDragon

    ik wil graag een wolf op mn schouderblad ofzo en misschien een tribal op mn arm, en dan het liefst eigen ontwerpen, de wolf door een vriendin van me, en de tribal door mn vriendje :)

    1 decennium geleden
  • Saigon

    tekst of zinnetje
    ik wil graag een tattoo maar ik wacht totdat ik 18 ben, als ik hem dan nog steeds wil ga ik hem laten zetten (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?