Wat voor crimineel word jij later?

Stel, je kunt geen baan vinden, je word uit je huis gegooid, je ziet je kinderen nooit meer en kunt alleen nog maar overleven van de criminaliteit, wat voor crimineel word je dan? vind je antwoord hier!

Mogelijke uitkomsten

Inbreker (236 x uitgekomen)

Jij verdient je kost door in te breken bij woonhuizen, maar ook bedrijven en naarmate je ouder word, raak je gespecialiseerd in banken. Dit is dan wel een erge misdaad, maar je raakt er wel rijk van!

Zakkenroller (161 x uitgekomen)

Jij bent een klein geniepig geval dat niet opvalt, waardoor je snel en gemakkelijk in iemands zak kan woelen en genoeg geld hebt om je een week te kunnen onderhouden. Dit is haast geen erge misdaad, maar pas op, want je word snel betrapt.

Moordenaar (98 x uitgekomen)

Je bent een mysterieus persoon met twee zeer verschillende kanten. Je bent iemand die goed met mensen kan omgaan, vriendelijk is en ook erg sociaal is, maar je hebt ook een kant met vreselijk veel wraakgevoelens, en hebt het zelfs in je om bepaalde mensen te vermoorden. Sommige mensen huren je zelfs in, waardoor je veel geld verdient.

Kannibaal (21 x uitgekomen)

Jij hebt een afgrijselijke drang om mensen op te eten. Ergens in je jeugd is iets misgegaan, en je kan het mensenvlees niet weerstaan. Ga snel naar een psycholoog en laat je opsluiten!

Zwerver (123 x uitgekomen)

Jij hebt het niet in je om crimineel te zijn. Je wilt niemand kwaad doen en rot maar langzaam weg op de straat. Veel succes met overleven!

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • 105606

    zakkenroller

    6 jaar geleden
  • Umbra

    Moordenaar, en bedankt..
    Dat si dus zo niet waar!
    *Pakt een mes uit der zak*

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    zakkenroller

    1 decennium geleden
  • KarmaHawkins

    Zwerver

    1 decennium geleden
  • xReadySetGo

    ZakkenrollerxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?