Vind het perfecte liedje

Er bestaan vele liederen, de 1 is langzaam de ander is snel en druk. Er is zoveel keuze maar wat is nou een echte aanrader voor jou??

Mogelijke uitkomsten

Glee - Stereo Hearts (1 x uitgekomen)

Ik raad je aan om eens de cover van stereo hearts van glee te beluisteren. Het is een vrolijk lied en je kunt er verslaafd aan raken. Als het in de smaak valt zijn er nog vele andere liederen van Glee neem eens een kijkje op Youtube.

Domino - Jessie J (42 x uitgekomen)

Jij bent dol op muziek waar jij jezelf kan uiten, wist je dat Jessie J vroeger is gaan zingen doordat ze is gepest op school?? Ik raad je zeker aan om dit lied te luisteren op youtube, het sleept je mee tot een andere wereld en geeft je een fijn en los gevoel.

Better with the lights off - Chris Brown ft. New boyz (15 x uitgekomen)

Jij bent dol op muziek waar je lekker op kunt dansen, als je dol ebnt op danspassen verzinnen of om gewoon lekker los te gaan raad ik je aan om dit nummer te luisteren. Het is een lied met vele verschillen erin soms rustig maar ook best druk.

Birdy - Skinny love (48 x uitgekomen)

Jij luistert graag wat rustigere muziek gezongen door een zachte verfijnde stem. Luister eens een keer naar Skinny love de cover van Birdy, ze heeft een fijne stem om naar te luisteren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?