Wat past het beste bij jouw ?

ben jij technisch, zorgzaam, zakelijk gericht of trek je je klompen aan en ren je het land op
wat ben jij!

Mogelijke uitkomsten

Jij bent zorgzaam (8 x uitgekomen)

Jij bent zorgzaam en helpt graag andere mensen je bent er niet vies van om iemand in nood te helpen maar je medemens is natuurlijk belangrijk maar denk soms ook even aan jezelf je mag jezelf ook wel eens verwennen de wereld draait niet alleen om een ander.

Jij bent technisch (1 x uitgekomen)

schroefjes moertjes spijkertjes elektrischiteit ja jij hebt er verstand van techniek dat wil jij je zou op school het liefst de hele tijd praktijk doen. Maar kijk uit denk niet teveel aan techniek laat af en toe ook je gevoel spreken al is dat voor mensen in de techniek best moeilijk.

Jij bent economisch (zakelijk) (4 x uitgekomen)

Jij bent in de wieg gelegd voor zaken maakt niet uit wat banzaken bankrekeningen aandelen facturen jij bent echt zakelijk en je wilt vast veel geld verdienen maar bedenk ook geld maakt niet altijd gelukkig.

Jij bent een boer! (8 x uitgekomen)

techniek? zorg? zakelijk? bah dat zegt jouw niet zoveel je weet het verschil tussen een spijker en een schroef tussen een dokter en chirug en tussen baken en aandelen maar voor de rest interreseert het je niet zoveel jij bent liever buiten met je voeten in het zand (of gras) en lekker boeren en tuinieren dat is voor jouw het einde en vind je nog gezond ook. Let wel op dat je niet te veel word afgesloten van de buiten wereld tussen al die planten.

Jij bent een megeling! (34 x uitgekomen)

Jij bent eigenlijk vanalles je bent er niet vies van om af en toe een bloemtje te planten of je bankzaken te bekijken en iets in elkaar timmeren of schroeven kan jij ook wel! Erg goed want mensen die van alles wat hebben, hebben vaak meer keus in het leven. Maar verder weet je later niet goed wat je kiezen moet omdat je alles leuk vind kijk dan wat je echt leuk vind en verdiep je daar meer in.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Artemis379

    zorgzaam!
    klopt trouwens wel een beetje(flower)

    1 decennium geleden
  • fijota

    Mengeling, leuke quiz! Klopt hoor!

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    Ik ben een mengeling
    leuke quiz trouwens !!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?