Op welke animegirl lijk jij het meest?

Be honest, ergens hebben we allemaal wel iets weg van een animecharacter. Maar op welke lijk jij nou het meest?


Uitkomst hoeft niet geheel te kloppen, like, not everyone is the same. En ik ben geen helderziende. xP

Mogelijke uitkomsten

Revy - Black Lagoon (28 x uitgekomen)

Revy
Black Lagoon
Jij lijkt het meest op Revy, oftewel Rebecca. Revy is een grove jonge vrouw die niet vies is van een potje vechten. Ze is goed met wapens en gereedschap en meer jongensachtig. Revy gelooft niet in emoties en alleen in haar eigen kunnen. Ze vertrouwt anderen niet snel en is meestal in het begin vrij achterdochtig. Ze maakt zich alleen zorgen om haar eigen gezondheid, werk, geld, enz.
Maar na verloop van tijd wordt ze iets aardiger en vertrouwt ze haar vrienden wat meer. Over het algemeen verteld Revy vrij weinig over zichzelf en is snel op haar tenen getrapt. Agressiviteit is iets normaals voor haar en scheldwoorden zijn haar favoriete manier van uiten.
Kortom, je bent een fel en krachtige meid die niet snel uit het veld te slaan is door anderen en altijd op zichzelf vetrouwd.

Misa - Death Note (56 x uitgekomen)

Amane Misa
Death Note
Jij lijkt het meest op Amane Misa, hoewel de meeste mensen haar irritant vinden, is Misa toch een ongelofelijk schattige, aantrekkelijke jonge vrouw. Misa is heel kinderlijk en hyper, vaak overreageert ze te veel waardoor ze anderen kan irriteren, maar meestal heeft ze het niet door. Misa wilt graag schattig lijken en is gek op aparte, schattige dingen, zoals lolita bijvoorbeeld. Misa lijkt zich nergens zorgen over te maken, als haar haren maar goed zitten en ze wat aan te trekken heeft voor morgen.
Maar Misa is wel een persoon waarop je kunt vertrouwen, ze is lief en open, wilt anderen graag helpen en gaat door vuur en vlam voor de liefde van haar leven. Mensen kunnen echt op haar aan en Misa doet er alles aan om haar vrienden en geliefden vrolijk te houden, al gaat dat ten koste van haarzelf. Je kan niet aan haar zien of ze verdrietig of kwaad is, aangezien ze altijd vrolijk doet en lacht.
Kortom; je bent een aardige, lieve meid die altijd klaar zal staan voor anderen, ook al doe je jezelf daarmee pijn.

Hinata - Naruto (51 x uitgekomen)

Hyuuga Hinata
Naruto
Jij lijkt op Hinata, Hinata is een verlegen, stil meisje dat zich graag verbergt voor de buitenwereld. Ze is onzeker en weet niet altijd hoe ze bepaalde situaties moet aanpakken. Hinata leert en traint hard om haar doel te halen, te lijden onder familie. Daarbij is ze ook niet handig in de liefde en de meeste mensen kunnen geen gesprek met haar beginnen, aangezien ze al snel dichtklapt en zeer gesloten is over zichzelf.
Toch heeft Hinata een sterke, zelfverzekerde kant. Ze komt voor haar geliefden en vrienden op en heeft een groot respect voor haar familie. Ze traint hard om haar familie niet teleur te stellen en lijdt daar vaak onder. Daarbij wacht ze af tot de tijd is gekomen om haar liefde te bekennen en zal hem altijd beschermen voor alles.
Kortom; je bent een verlegen, onzeker meisje wat een grote liefde draagt voor familie en vrienden.

Maka - Soul Eater (114 x uitgekomen)

Maka Albarn
Soul Eater
Jij lijkt op Maka, Maka is een intelligente Meister die op Shibusen zit. Ze is de partner van Soul Evans, haar wapen. Maka is een sterk meisje dat zeer zelfstandig is voor haar leeftijd. Ze heeft een hekel aan haar vader en heeft haar moeder nooit echt gekend. Daarbij is ze een van de beste in de klas, daarmee wordt ze vaak geplaagd, ook omdat ze niet helemaal volgroeid is en redelijk plat is voor een meisje van haar leeftijd. Ze wordt daar wel kwaad om, maar verder trekt ze zich er niets van aan.
Maka staat altijd klaar voor haar vrienden, maar neemt wel radicale beslissingen. Soms laat ze mensen zitten in de hoop om de situatie niet te verergeren. Ze heeft vaak ruzies met haar vrienden, maar die komen meestal wel weer goed. Maka gedraagt zich gewoon heel erg als een moederlijk type en geeft gewoon heel veel om haar vrienden.
Kortom; je bent een zeer intelligent, zelfstandige meid die weet waar ze mee bezig is en op wie ze wel aankan en op wie niet.

Lucy - Elfen Lied (15 x uitgekomen)

Lucy
Elfen Lied
Jij lijkt op Lucy, Lucy is een gemuteerde soort mens met een extra groot ontwikkeld gebied in de hersenen, wat de "vectors" creëert. Lucy heeft geen vertrouwen meer in de mensheid en is vroeger mishandeld en gepest. Ze heeft haar beste kameraadje verloren en haar vriendin. Sindsdien is Lucy opgesloten in een internaat, waaruit ze ontsnapte op haar negentiende. Lucy heeft een wrok tegen de mens in het algemeen en is vrij meedogenloos. Sadistisch is ze niet, alleen verafschuwt ze alles wat met mensen te maken heeft. Ze vermoordt vrienden zonder enige twijfel.
Maar Lucy heeft ook een andere kant, niet Nyu, maar haar verzorgende kant. Ze geeft heel veel om haar geliefde en beste vrienden. Ze beschermt ze als ze geen controle over zichzelf verliest en zal zichzelf opofferen als het moet.
Kortom; jij bent een haatvol, somber persoon die ondanks alles je vrienden wilt beschermen, maar het toch niet helemaal lukt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (54)

  • KagamineRin

    Misa, helemaal juist :)

    1 decennium geleden
  • Jouska

    Maka! gauw mn vriendin erover vragenxD zij heeft soul eater gezien

    1 decennium geleden
  • Solavellan

    Maka, klopt wel^^^

    1 decennium geleden
  • Morgenster

    Hinata, dat klopt wel.

    1 decennium geleden
  • CitroenPlant

    Lucy - Elfen Lied..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?