Hoeveel geld verspil jij per maand?

Iedereen verspilt geld. Er zijn genoeg winkels om je geld uit je portemonnee te trekken en iets te kopen. Maar hoeveel geld verspil jij per maand? Doe deze quiz en je weet het.

Mogelijke uitkomsten

Zuinig. (87 x uitgekomen)

Jij hebt zo veel geld. Je hebt er een huisje van gemaakt en je gaat dat huis nooit slopen. Verwen jezelf en verspil veel geld per maand. Jij verspilt ongeveer 100 euro per maand. Ga voor de 150 euro! En niet zeggen: 'Dan heb ik zo weinig geld!!!' Je hoeft niet veel te verspillen en ook niet weinig. Maar té zuinig is niet goed. Hup, naar de winkel!

Verspiller! (54 x uitgekomen)

Je krijgt veel geld en je verspilt het meteen. Ook leen je veel van anderen. Pas op! Als je veel leent, moet je het ook terugbetalen. Zo kom je dieper en dieper in de schulden. Betaal al je schulden en als je 50 euro krijgt stop dan ongeveer 20 of 30 euro in een spaarpotje en geef de rest uit aan leuke dingen waarvoor je spaart. Jij verspilt ongeveer meer dan 200 euro per maand.

Weinig! (40 x uitgekomen)

Je krijgt weinig zakgeld. Vraag een beetje meer. Dan kun je even je spaarplannen laten uitkomen. Want zo weinig, nee, dat kan niet. Je verspilt ongeveer 50 euro per maand.

Gratis (47 x uitgekomen)

Je krijgt alles gratis. Drinken, eten, computer. Dat krijg je allemaal voor niks. Je hebt wel een beetje geld, je kunt een bijbaantje nemen voor meer. Je verspilt dat beetje geld wel, maar dan voor verzendkosten. Bijvoorbeeld. Jij verspilt ongeveer 25 euro per maand.

Middel (69 x uitgekomen)

'Geef mij maar een medium friet, want als ik uitreken dat je van een kleine friet middel maakt dan kom je duurder uit.' Jij bent heel goed. Jij rekent het voordeel uit, verspilt niet teveel en niet te weinig. Heel goed en ga zo door!Je verspilt ongeveer 100 euro per maand.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Mark2004

    100 euro vind ik nog veel voor een spaarder.
    Ik geef misschien 20 euro uit per maand.
    Meestal koop ik in de zomer vakantie of na mijn verjaardag de grote cadeau's.

    7 jaar geleden
  • RefIection

    Weinig...
    Eigenlijk vind ik 50 euro per maand best veel :)

    7 jaar geleden
  • Inifinity

    Weinig (..)
    Nou ..., ik ben een verspillen :$

    1 decennium geleden
  • Mumbl2000

    Hahaha, hoe vinden jullie de quiz?

    1 decennium geleden
  • ilse96

    middel

    k verspil geen 100 per maand oh xd wel minder (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?