Prom; Wie neemt jou mee? {only for girls}

wie zou jou meenemen naar het promfeest?

Mogelijke uitkomsten

Tom Felton (12 x uitgekomen)

*klop, klop*
Je loopt naar de voordeur in je mooiste jurk. Je doet de deur open, en voor je staat Tom Felton. Je springt in zijn armen en hij draait een rondje. Hij zegt : 'zulllen we maar meteen gaan?' jij antwoord meteen met een hoog giecheltje 'Ja'. Hij loopt met jou nog in zijn armen naar de auto van zijn vader. Dat is een cabrio. Met hoge snelheid rijdt hij naar de school toe. Met de wind in je haren voel je je net een beroemdheid. Tom parkeert de auto en doet de deur voor jou open. Hij tilt je op, en loopt met jou in zijn gespierde armen naar de ingang waar een heleboel paparazzi staat en kussend staan jullie de volgende dag in alle kranten.

Robert Pattinson (25 x uitgekomen)

*trinnggggg*
Door het raampje zie je hem staan. Je hebt op dit moment een groene jurk aan, omdat je weet dat Rob de kleur fantastisch vind. Je doet blozend de deur open, benieuwd wat hij van je jurk vind. Hij ziet je staan, zet grote ogen op, en valt flauw. Geschrokken loop je naar hem toe, en help je hem overeind.
Op het feest zelf zegt hij tegen je 'Wil je hier even blijven staan? Ik heb een verassing voor je' en loopt naar het podium en pakt de microfoon. Hij zegt 'Ik hou van je' en kijkt alleen naar jou. Dan komt er muziek bij en zingt hij jou favo song. Je weet zeker dat je voor altijd bij hem blijft.

Rupert Grint (7 x uitgekomen)

Je bent je aan het opmaken voor de prom. Rupert komt je zo ophalen. *Tringgg* de telefoon gaat. Je ziet op het schermpje dat het Rupert is. 'Hallo?' zegt hij tegen je. 'Hi' zeg je terug. 'Sorry, maar ik kom je niet ophalen, ik ben van de trap gevallen en heb mijn beide benen gebroken'. 'Hallo?' zegt hij nog een keer, maar jij hoort het niet, je bent huilend weggerend.
Je gaat dan maar naar de prom met je broertje van 6.

Avan Jogia (108 x uitgekomen)

Jij bent nog in jou kamer je aan het omkleden en je hoort zomaar een liedje.
'Suddenly my choice is clear
I knew only you and I were standing here
And beautiful is all I see
It’s only you
I know
Its true
It has to be'
Je weet meteen dat het van Victorious is en slaakt een gilletje. Je roept door je slaapkamerraam 'Ik kom!!' en rent de trap af. Je trekt de deur open en trekt Avan naar binnen en kust hem op de mond. Hij zegt 'ehhmm' en krijgt een rood hoofd. Dan merk je dat je nog in je ondergoed staat, en rent de trap weer op. 'Geef me 5 minuten' roep je naar beneden. Oei, wat een blunder!

Statistieken

Statistieken

Reageer (22)

  • stupidOTP

    Avan Jogia(H)

    1 decennium geleden
  • Ishimaru

    Robert hmm sexy hoor (H)_(H)

    1 decennium geleden
  • pleunsol

    Oeff Maakt me eerlijk Gezegt niet uit! Ze zijn allemaal (naja Behalve robbert) Wel naar mijn smaak! ik had avan. Pretty good catch i think ;)
    Had t ook Helmaaaaal Niet ergevonden als het Rupert grint zou zijn Of Tom felton =] totaaaaaaaal Geen problemen mee :$:$(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • MeNessie

    jeeej, ik had robert pattinson!!!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Yourself

    Avan Jogia (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?