wat voor anime jongen/meisje ben jij ?

hoe ben jij en hoe zou jij zijn in anime ???:$

Mogelijke uitkomsten

verlegen jongen (0 x uitgekomen)

jij zou een verlegen jongen zijn veel mensen vinden jou stiekem wel leuk maar willen het je niet laten merken omdat jij zo snel verlegen bent.

verlegen meisje (17 x uitgekomen)

jij zou een verlegen meisje zijn jij weet vaak niet wat je moet zeggen als mensen je complimenteren maar je vind het wel erg fijn als ze dat doen.

stoere jongen (3 x uitgekomen)

jij bent stoer en laat het niet merken als je eigenlijk een beetje verdrietig bent iedereen mag je maar is ook wel een beetje bang voor jou en dat bevalt je wel.

stoer meisje (14 x uitgekomen)

jij bent stoer net zoals de stoere jongen je kunt hem niet uit staan omdat hij eigenlijk gewoon heel erg goed begrijpt hoe jij je voelt en andersom.

eenzame jongen (0 x uitgekomen)

jij voelt je eenzaam en alleen ook al zijn er nog zo veel mensen om je heen de fijnste tijd van de dag is nacht volgens jou jij vind de stilte heerlijk.

eenzaam meisje (7 x uitgekomen)

jij bent ook eenzaam stieken kijk je vanuit jou geheime plekje naar die jongen die je zo leuk vind hij zit alleen maar je durft er niet op af te gaan.

verdrietige jongen (6 x uitgekomen)

jij bent altijd verdrietig jij denkt er vaak aan waarom jij nou eigenlijk nog bestaad je vind jezelf niks en daarom ga je ook niet je best doen om vrienden te maken. er is wel een meisje die je leuk vind maar zij vind jou toch niks. tenminste dat denk jij.

verdrietig meisje (14 x uitgekomen)

jij voeld je verdrietig en je denkt dat niemand je mag. je sluit jezelf het liefst op in je kamer of een plek die jij fijn vind en komt et niet meer uit.

vrolijke jongen (7 x uitgekomen)

jij bent vrolijk en vind het super om met je vrienden iets te gaan doen. en zo niet nou dan heb je nog altijd genoeg aan alle avonturen die je beleefd.

vrolijk meisje (23 x uitgekomen)

jij bent vrolijk en hebt altijd wel iets te doen. je bent altijd te vinden bij je vrienden en je houd apsolut niet van alleen zijn.

schattige jongen (3 x uitgekomen)

iedereen vind jou schattig. je hebt er ook wel echt het gezichtje voor. jij hebt er helemaal geen problemen mee en vind al die aandacht van de meisjes maar wat fijn.

schatig meisje (4 x uitgekomen)

jij vind het fijn dat je er zo lief en schattig uit ziet mensen schenken veel aandacht aan jou en jij vind het fijn om in het middlepunt van de belangstelling te staan.

verliefde jongen (0 x uitgekomen)

jij vind dat meisje al zo lang leuk en eigenlijk wil je nu wel eens actie ondernemen maar hoe pak je dat nou aan nou zo dus.

verliefd meisje (7 x uitgekomen)

jij vind die jongen echt leuk. maar hij jou ook ??? dat is de vraag die al dagen in je hoofd rondspookt en bovendien jullie zijn beste vrienden ook dat nog.

school jongen (4 x uitgekomen)

jij ben eigenlijk heel slim alleen wil je niet dat iedereen dat weet ze zouden je kunnen gaan pesten en daar heb je geen zin in.

school meisje (6 x uitgekomen)

jij bent heel slim en iedereen weet dat ook ze plagen je wel eens maar het is allemaal aardig bedoeld mensen vragen jou vaak om hulp en nu zou je willen dat die ene jongen dat ook eens deed want je bent misschien wel slim maar op dat gebied ben je echt een kluns.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Mermaidgirl

    verdrietig, maar eenzaam past ook.

    1 decennium geleden
  • BandFreak_2

    vrolijk meisje (flower) (dat plaatje heb ik ook als achtergrond van mijn laptop xD)

    1 decennium geleden
  • JePrincess

    vrolyk. (flower)

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    vrolijk meisje

    Soms ook eenzaam.

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    vrolijk meisje (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?