Wie ben jij uit mijn verhaal ?

ben je June of misschien Sazuke vind het uit bij deze QUIZ. het maakt niet uit of je een jongen of een meisje bent het gaat om het karakter.

Mogelijke uitkomsten

Tadashi-kun (1 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Tdashi-kun.

hij is een vrolijke jongen. Hij kan niet zonder zijn tweelingbroertje Kei. Hij is June tegengekomen op de dag dat ze terug kwam in het dorp, toen hij de opdracht kreeg om haar te vermoorden. Het is een hele lieve zorgzame jongen die niet zomaar vecht tenzij de levens van zijn vrienden op het spel staan. zijn speciale wapen is Harusai de shuriken zonder angst.

lees meer in mijn story Black vs white...

Juri-kun (0 x uitgekomen)

Jij hlijkt het meest op Juri-kun.

Juri-kun is een zorgzame jongen. Hij was in het begin een van de vijanden van June, maar tevens was hij ook haar halfbroer. Hij wilde eigenlijk alleen een goede broer zijn en dat is dan ook de reden waarom hij samenwerkte met HEM. Hij had hem beloofd dat wanneer het allemaal over zou zijn ze samen verder konden als familie. Hij is dus eigenlijk een hele aardige jongen, maar wel een beetje goedgelovig.

lees meer over hem in mijn story Black vs white...

Hikari-san (7 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Hikari-san.

Je bent een beetje een eenzaam meisje. je bent eigenlijk heel populair omdat je heel misterieus bent. je probeerd je vrolijk voor te doen, maar diep van binnen ben je dat zeker niet. dat veraderd wanneer je June leert kennen. zij laat je zien dat er toch heel wat leuke dingen in de wereld zijn.

lees meer over Hikari-san in mijn story Black vs white ...

Jun-kun (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Jun-kun.

jij bent een rijke jongen, maar gedraagt je niet verwaant ofzo. je bent ook erg populair. je komt June tegen op de eerste schooldag en bent eigenlijk meteen verlieft, maar jij weet al wat June is een daarom heb je met Hikari afgesproken dat je geen relatie met haar krijgt. je bent heel erg lief en zorgt voor iedereen, maar als ze aan June of je vrienden komen dan neemt je duistere kant je over. en dan ben je tot alles in staad.

lees meet over Jun-kun in mijn story Black vs white...

Jahoro-kun (0 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Jahoro-kun

hij is een leuke jongen die best wel humor heeft. hij is een van de vijanden van June geweest tot bijna het eind. na dat June er achter is gekomen dat hij iets met haar broer had zijn ze vrienden geworden. hij is een aardige jongen maar wel een beetje emotioneel. Kouru de broer van June betekend heel eeg veel voor hem en omdat zijn zusje June veel voor hem betekend doet hij aardig tegen haar, maar later in het verhaal worden ze vrienden omdat hij haar echt begint te mogen.

lees meer in mijn story Black vs white...

Kei-kun (1 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Kei-kun.

jij kan eveneens niet zonder je tweelingbroer Tadashi-kun. jullie lijken dan misschien qwa uiterlijk wel op elkaar, maar qwa innerlijk verschillen jullie best wel. jij bent vaan Hyper terwijl Tadashi juist stil is en alleen met jou praat. jullie vertellen elkaar alles en houden niet zo veel van andere mensen. June en haar vrienden zijn tot nu toe de enige waar jullie ook aardig tegen doen.

lees meer over deze tweeling in mijn story Black vs white ...

June-san (21 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op June-san. (mij dus)

zij is een slim maar vooral aardig meisje. ze leeft heel erg mee met anderen en houd van al haar vrienden. ze is vaak in de war door alles wat er gebeurt. ze draagt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. soms is ze effe helemaal van slag. en daarna is ze weer helemaal vrolijk. ze is de hoofdpersoon. ze is in het begin niet zo heel populair maar verder in het verhaal veranderd dat.

lees meer over June-san in mijn story Black vs white ...

Kouru-kun (1 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Kouru-kun

jij bent de grote broer van June. jullie leven samen en jij hebt June opgevoed omdat jullie ouders er niet meer zijn om dat te doen. jij benth eel erg emotioneel. je bent slim en vrolijk. wel stil en alleen soms maar je vrienden zijn echt alles voro je. je bent volwassen maar toch kun je soms net een klein kind zijn. je geeft heel erg om je kleine zus June ookal laat je dat soms niet merken.

lees meer over hem in mijn story Black vs white...

Ichiru-kun (8 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Ichiru-kun.

jij bent een schattig jongetje. je bent het vriendje van June. je zou je eigen leven geven voor haar. zij heeft je gered op de dag dat je moeder vermoord werd door een van de duivelen. je was toen 13 jaar. je hebt toen samen met haar getraint en bent langzaam verlieft geworden. je bent zorgzaam en beschermend. en je vrienden zijn gewoon echt je hele leven/

lees meer over Ichiru-kun in mijn story Black vs white ...

Sazuke-kun (0 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Sazuke-kun

jij bent de broer van Jun en Haruki. je hebt met beide een slechte relatie al word die met Jun steeds beter. je bent een van de hulpjes van HEM geweest maar staad nu aan de goede kant. je bent vrienden met June en begint steeds meer te begrijpen hoe het voeld echte vrienden te hebben.

lees meer in Black vs white

Haruki-kun (14 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Haruki-kun

wat kan ik over hem zeggen hij is de meest misterieuze persoon uit mijn verhaal. hij geeft veel om June dat is zeker maar zit daar iets achter. hij weet dingen die June niet weet. hij doet ook niet mee aan de zoektocht naar hem. zou dat een reden hebben of heeft hij daar gewoon geen behoefte aan ...

wil je meer weten over deze misterieuze jongen lees het in Black vs white...

Shiki (0 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Shiki.

het is een personage die erg belangrijk is dat begrijp je als je mijn verhaal leest. hij is eigenlijk heel onzeker. hij geeft heel veel om June. hij laat het alleen niet altijd op een goeie manier merken. hij zit vol verassingen en is totaal niet voorspelbaar. soms doet hij dingen die iedereen verbaazen en ook de karakters in mijn verhaal ...

lees meer in Black vs white ...

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • DaTenshi

    Dank jullie allemaal voor het invullen en aan mijn lieve lezertjes ik zal weer lkkr veel schrijven en voor kesst proberen iets speciaals te schrijven (A)

    1 decennium geleden
  • YouGrease

    Bijna iedereen met achter aan kan, maar leuke quiz, geef een kudo.

    dus

    Udo udo udo van mij krijg jij een kudo!

    1 decennium geleden
  • KMNL

    Hikari san

    1 decennium geleden
  • Ninuturu

    June-san Lol

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    June-san

    coole quiz

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?