Wat zegt je lievelingskleur over jou?

Iedereen heeft een lievelingskleur, maar niet veel mensen weten dat die kleur ook wat over jezelf zegt. Het vertelt iets over je persoonlijkheid en elke kleur staat voor andere eigenschappen. Wil je weten wat jouw lievelingskleur over jou zegt? Doe dan deze quiz! (flower)

Mogelijke uitkomsten

Roze (104 x uitgekomen)

Liefhebbers van roze zijn romantisch en idealistisch. Ze willen zich graag geliefd, speciaal en veilig voelen. Ze zijn meisjesachtig en komen zo ook over. Maar ze zijn wel realistisch. Ook zijn ze vaak charmant en aardig.

Rood (106 x uitgekomen)

Rood staat voor passie en de mensen die van deze kleur houden zijn dan ook gepassioneerd. Ze zijn spontaan, energiek en impulsief. Soms zijn ze zelfs agressief. Maar ze willen wel alles uit het leven halen. Ze kunnen niet tegen eentonigheid en laten vaak een grote indruk achter op mensen.

Groen (85 x uitgekomen)

Als groen je lievelingskleur is, ben je een loyale vriendin en goed voor anderen. Je bent evenwichtig, netjes en nuchter. Als je ergens aan begint, maak je het ook af. Je hebt een goede reputatie en die reputatie is dan ook belangrijk voor je. Vaak ben je succesvol, maar je kunt alsnog jaloers zijn op mensen die succesvoller zijn als jij.

Blauw (206 x uitgekomen)

Blauw is de meest populaire lievelingskleur. Als blauw je lievelingskleur is ben je kalm en kom je soms zelfs wat koel over, maar diep van binnen ben je gevoelig. Je bent dol op lachen, en je komt spontaan over. Je bent betrouwbaar en geduldig. Je houdt ervan als dingen netjes en perfect zijn.

Geel (33 x uitgekomen)

Als geel je lievelingskleur is ben je intelligent en creatief. Je bent vrolijk en optimistisch, iets waar anderen van genieten. Je hecht veel waarde aan je vrijheid, maar kan daardoor onverantwoordelijk zijn. Je bent ook nieuwsgierig en hebt zelfvertrouwen.

Oranje (21 x uitgekomen)

Als oranje je lievelingskleur is ben je extravert en gezellig. Je bent erg sociaal en zodra je binnenkomt, kijken mensen naar je en dat weet je. Je kunt wat lui zijn en bent soms een dramaqueen. Maar je houdt ook erg van lol maken en bent niet graag alleen.

Paars (147 x uitgekomen)

Als paars je lievelingskleur is ben je artistiek en gevoelig. Ook ben je ambitieus en observerend. Je kunt alleen sarcastisch en arrogant zijn als dingen niet gaan zoals jij wilt. Je kunt je wel goed inleven in anderen en houd van stijlvolle spullen.

Zwart (76 x uitgekomen)

Als zwart je lievelingskleur is ben je ‘classy’ en perfectionistisch. Hoewel je altijd elegant bent, ben je stiekem emotioneel. Je kunt zelfs wat dramatisch zijn, zonder dat je zelf eigenlijk de reden weet. Ook ben je serieus en trouw in relaties.

Wit (15 x uitgekomen)

Als wit je lievelingkleur is hecht je veel waarde aan een vredige omgeving. Je bent netjes en precies. Je kunt voor andere mensen wat afwezig en onemotioneel overkomen. Maar eigenlijk ben je gewoon erg sereen. Je houdt van de simpele dingen in het leven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (88)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?