7 minutes in heaven with the IE boyzzzz

de titel zegt het al

je word een kamer in geduwd door Sue verder zijn er : Xavier, Nathan, Jordan, mark, Axel, Jude, Gazel en Torch.

vervolgens word er een schaal voor je neer gezet met verschillend gekleurde kaartjes.

Mogelijke uitkomsten

Xavier (40 x uitgekomen)

je pakt het rode kaartje en Xavier staat op, jullie worden in een andere kamer geduwd en de deur word op slot gedaan. 'hoi' zeg je tegen hem 'hoi' antwoord hij. je vind hem al een tijdje leuk. 'euhm' zeg je 'ik vind je al een tijdje leuk' 'dat komt mooi uit ik vind jou ook al een tijdje leuk' zegt hij en hij geeft je een kus 'de 7 minuten zijn om tortelduifjes' horen jullie van bij de deur.'sue moet je nu de pret bederven' zeg je. hij pakt je hand en jullie gaan weer zitten.

torch (7 x uitgekomen)

je pakt het oranje kaartje en Torch staat op. o man. je had op iemand anders gehoopt. snel loop je naar de andere kamer, als jullie daar zijn gaat de deur op slot. het blijf een tijdje stil, 'weet je'begint hij 'wat?' vraag je 'nee laat maar' zegt hij snel 'zeg op' zeg je 'ik vind je al leuk sinds ik je zag' zeg hij, nu baal je eigenlijk valt hij best mee. snel geef je hem een kus op de wang en hij word zo rood als een tomaat. je lacht erom '7 minuten zijn ohom' hoor je sue roepen je loopt uit de kast en gaat ergens zitten.

Axel (16 x uitgekomen)

je pakt het gele kaartje en Axel staat op. yess!!!! denk je bij jezelf. jullie lopen naar de andere kamer en de deur gaat op slot. als je in de kast staat struikel je over je voeten en van "per ongeluk" tegen het licht aan. 'sorry' zeg je en staat op als je staat geeft hij je een kuss. als jullie stoppen kus jij hem. 'de 7 minutes zijn om' roept Sue en jullie lopen de kamer uit als jullie weer gaan zitten ga je naast hem zitten.

Jordan (23 x uitgekomen)

je pakt het groene kaartje maar er staat niemand op in eens word jordan tegen je aan geduwd ' sorry' zegt hij en jullie gaan de kamer in. 'weet je' zeg je 'ik val op verlegen types' en je geeft hem een kus. 'ik val al een tijdje op jou' zegt hij voorzichtig. aaah wat schattig!! denk je bij jezelf. en je geeft hem nog een kus. als de deur open vliegt lopen jullie snel naar je plaats toe. als hij zit ga je snel op zijn schoot zitten.

Nathan (31 x uitgekomen)

je pakt het blauwe kaartje en Nathan staat op, sue duwt jullie 2 in de kamer en doet de deur op slot. man Nathan is eigenlijk best een cutiee, snel geeft hij je een kus en je word vuurrood, snel geef je hem ook een kus en zo gaan jullie door. als er op de deur word geklopt duwt hij een briefje in je handen. als jullie weer zitten maak je hem open. aaah wat schattig hij heeft zijn nummer gegeven, zeg je tegen jezelf en je gaat hem sms-en al snel zitten jullie met z'n tweeen te sms-en.

Mark (36 x uitgekomen)

je pakt een blauw/paars briefje en mark staat op als jullie de kamer inlopen. hij is zo druk bezig dat hij al snel op de grond ligt.'kom hier' zeg je en je geeft hem een kus. hij staat direct op en is nog drukker. 'jeetje doe is rustig joh' zeg je en geeft hem nog een kus. 'zullen we haar redden van mister ADHD?, uit de kast jullie twee de zeven minuten zijn om'. mark trekt je de kast uit en jullie gaan weer zitten.

Jude (28 x uitgekomen)

je pakt een lila briefje en Jude staat op. jullie lopen naar de kamer en de deur gaat op slot. 'leuke cape' zeg je en hij geeft je een kus. je stribbelt niet tegen, als hij klaar is besluit je een grapje uit te halen. snel pak je zijn bril en loopt naar de andere kant van de kamer.'heey geef terug' roept hij 'eerst een kusje'zeg je hij geeft je een kus en je geeft zijn bril terug '7 minuten zijn om' zegt cellia. en jullie lopen de kamer uit.

gazel (13 x uitgekomen)

je pakt het witte blaadje en gazel staat op. jullie lopen de kamer in en je zit een beetje met je haar te wriemelen. je geeft hem een kusje op zijn wang, en word rood. hij geeft je een kus op je mond, je stribbelt niet tegen en jullie staan zo een paar minuten. als sue de deur open doet blijft ze staan zonder iets te zeggen. na een tijdje komt Torch binnen lopen 'genoeg cassanova' en trekt Gazel mee. je lacht en gaat weer naar je plaats

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?