Wat ben jij aan het doen op 9 November 2052, 14:54???

Wat doe jij op

9 NOVEMBER, 2052, 14:54???

Mogelijke uitkomsten

Zzz... (11 x uitgekomen)

Jij ligt nog steeds bij te komen van die lange, lange nacht. Jij hebt de hele nacht lopen feesten en nu ben je doodop, maar dat is alweer vrij normaal voor jou geworden want je moet toch ergens de ware tegenkomen???

Relax... (11 x uitgekomen)

Jij zit op onze 9e November lekker in de brede bussinessclasstoelen van de beste vliegtuigmaatschappij van Californie, de plek waar je woont, en bent samen met je grote liefde op weg naar Ibiza, want jullie Villa daar hebben jullie nou al een maand niet meer gezien!!! Schandááálig!!!

Goed bezig!!! (8 x uitgekomen)

Jij bent op dat moment op de plek waar het woord "winter" niet bestaat. Jij zit midden in Malawi ( voor de dommerds onder ons; dat is midden in Afrika) en je bent bezig waterputten te graven voor de plaatselijke bevolking.
De zon schijnt op je rieten hoedje en je bent hard bezig!!! Go on girl/boy, want je bent super bezig!!!

Bezig bijtje!!! (10 x uitgekomen)

Op 9November 2052 heb jij het dik voor mekaar. Je bent eigenaar van een gróóóte modeketen, en je hebt filialen door heel de wereld. Maar na een drukke ochtend ben je nu op weg naar huis ( niet die in New York natuurlijk, maar die gewone in het Gooi) waar je man/vrouw zit te wachten samen met je drie lieve kindjes. Live is good!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Imperi0

    Jij zit midden in Malawi ( voor de dommerds onder ons; dat is midden in Afrika)
    ik ben niet dom

    maar ik ben goed bezig
    fijn om te horen XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?