welk land past het beste bij jou?

welk land zou het best bij jou passen doe de quiz!!!!

Mogelijke uitkomsten

griekenland (21 x uitgekomen)

jij houdt zeker van de zon en de zee! griekenland past goed bij jou. Lekker in de zee zwemmen of oude tempels bekijken. Gyros en moussaka zijn lekkere gerechten voor jou!

spanje (11 x uitgekomen)

wouw jij bent echt dol op hitte zeg! Spanje past bij jou. Ga lekker genieten van de hitte. Een lekker gerecht voor jou is paella met veel vis

oostenrijk (10 x uitgekomen)

Oostenrijk is een land voor jou. Je houdt van warmte maar wel als het niet te heet is. Je bent dol op lekker bergbeklimmen of gewoon lekker uitrusten in een bergweide. Jij houdt vooral veel van houten huisjes. Een lekker gerecht voor jou is kaiserschmarrn. Lekkere zoetige koeken met jam.

amerika (10 x uitgekomen)

jij gaat het liefst lekker ver weg met het vliegtuig. Amerika is wat voor jou. Bovendien ben je dol op shoppen in grote steden. Een dagje New York vind je helemaal top!. Jij bent dol op lekkere vette dingen zoals hamburgers!!!!

ijsland (4 x uitgekomen)

brrr jij bent niet bang voor een beetje kou. Ijsland is wat voor jou. Het is er altijd koud. Je kunt de geisers gaan bekijken of gerechten eten met veel groente vlees en vis

engeland (14 x uitgekomen)

Engeland is iets voor jou. Het is er niet vaak mooi weer maar jij vindt een beetje regen heus niet erg. Nee je vindt het zelfs wel leuk. Shoppen in london of andere steden vindt je heerlijk. En je houdt van gerechten met gebakken ei, toast, cake, en gebakken bacon.

australië (0 x uitgekomen)

Jij reist graag ver weg. Je bent niet bang voor vliegen en dol op wandelen in de wildernis. Kangaroes vindt je leuke beesten. Een lekker gerecht voor jou is choconotenkoek want je houdt wel van chocola

italië (34 x uitgekomen)

je bent dol op warmte en houdt ervan om oude gebouwen te bekijken. Italië is een land voor jou. Je bent ook dol op ijs dus dat komt ook nog eens mooi uit. Probeer eens wat italiaans ijs.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Liv123

    Amerika mijn lievelings land

    9 jaar geleden
  • SaartjeL

    Griekenland!

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    IJsland.

    1 decennium geleden
  • Sarouratjex

    Italië hmm ik ben er nooit geweest maar het lijkt me een mooi land! mij vaste vakantie land is Tunesië I ♥ Tunisia :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?