Heb jij een sterke persoonlijkheid?

Heb jij een sterke persoonlijkheid of laat je je soms een beetje meeslepen? Het antwoord hoeft niet per se waar te zijn of 100% goed te zijn.

9 nov 2011 - Top Quizzen nummer 1!

Mogelijke uitkomsten

Stand my ground! (586 x uitgekomen)

Jij hebt een sterk karakter.
Niemand kan jou wat wijs maken. Al biedt je beste vriend een sigaret aan of een lijntje, jij zal gelijk weten wat goed voor je is en voor jezelf opkomen en "nee" zeggen. Jij bent niet bang om je vrienden daarmee te kwetsen, ze moeten jou toch respecteren? En zo is het. Laat jezelf niet kennen, jij weet zelf wat goed voor je is en dat weten de mensen om je heen zelf ook wel. Stiekem kijken ze tegen je op, maar toegeven zullen ze niet gauw.
Keep going on!

Yes or no...? (66 x uitgekomen)

Je bent een twijfelaar.
Soms laat je je een beetje meeslepen. Je hebt je grenzen nog niet zo goed verkend. Is dit wel goed voor me of niet? Het is oké, mensen horen dingen uit te proberen, zolang je maar niet tegen je gevoel ingaat. Pas op met wat mensen je aanbieden. Wil je al zo lang de smaak van een sigaret proeven maar niet verslaafd raken? Geloof me - ik spreek uit ervaring - het zal er nooit bij één blijven. Zo ook bij drugs en een wijntje.
Denk goed na voordat je ja of nee zegt!

Don't crush me. (6 x uitgekomen)

Je bent niet sterk in grenzen en keuzes stellen.
Je laat je meeslepen door anderen, misschien komt het omdat je je eigen grenzen niet kent, misschien komt het door je motto of omdat je geen "nee" durft te zeggen uit angst om zwak te worden gevonden. Zeg eens nee, het is helemaal niet erg. Het is juist zwak om overal "ja" op te zeggen! Het is altijd spannend om dingen uit te proberen, maar zorg ervoor dat je je er goed bij voelt. Laat het niet te ver gaan.
Dare to say no.

Statistieken

Statistieken

Reageer (67)

  • Ashara

    Dus als ik mee wil gaan om drugs te gebruiken ben ik een meeloper? Het kan toch ook dat ik dat wel wil hm.

    9 jaar geleden
  • Caraxes

    Sterk karakter, klopt wel denk ik.

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Stand my ground klopt als iemand het miet eens is met mijn beslissing heeft hij/zij gewoon dikke vette pech

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Stand my ground! Klopt

    9 jaar geleden
  • Lisa754

    Stand my ground! klopt helemaal :) ik doe altijd lekker waarvan ik denk dat het goed is wat iedereen er ook van denkt en laat me niet zo snel iets wijsmaken :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?