Welke story willen jullie graag lezen.

Ik heb verschillende story's in mijn hoofd. En de ene dag begin ik aan die, de andere dag aan een nieuwe en uiteindelijk is er chaos. Dus wat het meest uitgekomen is zal ik publiceren. Als jullie niet blij zijn met jullie uitkomst lees dan aub ook de rest, en zeg dan welke je wel leuk vind dankje :)

Mogelijke uitkomsten

Counted like sheep. (20 x uitgekomen)

5 meisjes worden van straat gepikt en komen terecht bij vrouwenhandelaars. Ze worden verkocht, gedwongen tot prostitutie en ander vuil werk. De meisjes willen samen proberen ontsnappen, maar er is een groot risico aan verbonden. Want hun eigenaar is niet bang om er enkele neer te knallen...

The wanted girl (7 x uitgekomen)

Een meisje heeft een traumatische ervaring meegemaakt. Ze ziet in haar dromen de meest monsterachtige dingen en verschrikkelijkste nachtmerrie's. Na een tijdje stopen de dromen, maar komen de demonen tot leven in de realiteit. Ze zoekt een weg om eraan te ontkomen.

Chloë's empire (10 x uitgekomen)

Chloë was vroeger het typische mooie blondje. Ze had goede punten en was populair bij iedereen. Op een dag werd haar moeder vermoord en zij verkracht. Dit veranderde haar en zorgde ervoor dat ze zichzelf haate. Na veel therapie leerde ze zichtzelf accepteren. Ze is nu ondertussen 18 en woont alleen. Ze probeerd nu opzoek te gaan naar de daders, samen met haar broer en zijn vriendin.

Project 37 (14 x uitgekomen)

7 mensen in de wereld hebben speciale gaves. De ene kan mensen genezen, de andere kan mensen hun gedachten lezen, enz. Een professor probeert hen te overhalen om in zijn project te stappen voor een nieuwe mens te ontwikkelen. Ze worden voor de media gesleept en worden overal bekent. Wie zal welke weg kiezen? Het gewone leven, of de eeuwige roem?

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?