Op welke GTST-actrice lijk jij het meest?

Ontdek op wie jij het meest lijkt in de serie GTST. Deze quiz is wel het karakter van de GTST-sterren in de serie, en niet in het echt. Dus op wie lijk jij het meest van de GTST-actrices.

Mogelijke uitkomsten

Sjors (50 x uitgekomen)

Jij lijkt in de GTST karakters het meest op: Sjors

Je bent een erg zorgelijk type en wil graag iedereen helpen. Ook sta je altijd klaar voor je vrienden. Je bent aardig en lief tegen iedereen maar soms kan je ook je hart bij je vrienden luchten. Mooizo. Jij kunt op hun steunen en zij op jou! Ook denk je vaak na over wat je zegt.

Charlie (8 x uitgekomen)

Jij lijkt in de GTST karakters het meest op: Charlie

Er aantrekkelijk uitzien is erg belangrijk, maar eerlijk zijn is voor jou ook belangrijk. Je bent dat zelf soms niet altijd, maar daar heb je soms al gauw spijt van. Lol maken met je vrienden en vriendinnen kan je wel, en vaak kan je ook je problemen bij je vrienden kwijt en zij ook bij jou.

Lorena (44 x uitgekomen)

Jij lijkt in de GTST karakters het meest op: Lorena

Onzeker, echt niet. Vaak ben je wel zeker van wat je doet. Zeker op jongensgebied. Je wil er daarom ook altijd goed uit zien. Als vriendin kan je wel betrouwbaar zijn. Maar soms is het iets te moeilijk om iets geheim te houden. Ook wil jij wel graag aandacht en ben je wel in voor een feestje.

Nina (14 x uitgekomen)

Jij lijkt in de GTST karakters het meest op: Nina

Je vind het niet fijn om ruzie te hebben met iemand. Het kan dan soms ook een beetje langer voordat je eraan toegeeft dat jij ook wel is fout zit. Maar je hebt altijd wel je vrienden of vriendinnen op wie je kan steunen. Bijvoorbeeld een vriendje. Ook vind je het leuk om aandacht te hebben.

Rikki (169 x uitgekomen)

Jij lijkt in de GTST karakters het meest op: Rikki

Je bent niet iemand die geen zelfvertrouwen heeft maar ook niet iemand die er vol van is. Vaak ben je een beetje verlegen. Soms vind je het moeilijk om met iemand over wat je denkt of dwarszit te praten. Wel ben je vaak aardig tegen je vrienden en wil je veel plezier beleven. Ook wil je vaak graag weten wat er allemaal om je heen aan de hand is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • liefsskaylee

    YES!!!! RIKKI!!!!! ROBIN MARTENS!!!!!! LOVE YA!!!! xD

    8 jaar geleden
  • omggggg

    rikki

    9 jaar geleden
  • tessakira

    ik had rikki maar ik vindt op nina :)

    1 decennium geleden
  • Befree

    sjors.
    die vind ik ook het leukst van gtst.

    1 decennium geleden
  • SoPhIeD

    ik lijk op sjorsss :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?