Wie van ons Harry Potter meespeelverhaal ben jij?

Wij hebben een meespeelverhaal gedaan en die is nu afgelopen, daarom wil ik een quiz maken voor alléén de meisjes

Mogelijke uitkomsten

Denise Malfoy (28 x uitgekomen)

Jij bent een typische Slytherin, maar dat hoeft niet altijd verkeerd te zijn. Je bent dan soms nogal arrogant en hebberig, en je als je een jongen wilt ga je het ook hard spelen, maar je kan als je dat wilt ook aardig zijn en helpen. Mensen begrijpen je niet altijd. Het ene moment vinden ze je heel aardig, maar het andere moment vinden ze je heel stom omdat je iets stoms gedaan hebt. Maar je kan jezelf wel een goede naam geven door te proberen niet door te draaien op het gebied van jongens. Je bent de kleindochter van Draco Malfoy, maar je bent beter dan hem, want jij vecht tegen Riddle en Circe, de nieuwe Voldemort en Bellatrix, en daar kun je trots op zijn...

Julia Johnson (16 x uitgekomen)

Jij bent typisch een Hufflepuff, en jij weet dat daar heus niet alleen maar sukkeltjes zitten, wat veel mensen denken. Of mensen die over zijn. Want jij bent heus wel dapper genoeg voor een Gryffindor en slim genoeg voor een Ravenclaw, maar je blinkt uit door je trouw, geduld, eerlijkheid en rechtvaardigheid. Ook jij vecht graag tegen Circe en Riddle. Je kan echter soms een beetje overemotioneel zijn en je kan er slecht tegen als er dingen verzwegen worden. Jouw beste vriendin is Sophie Longbottom, maar je hebt ook een hoop andere vriendinnen, want je wordt vaak erg aardig gevonden! Wees blij met deze uitkomst!

Lily Lupin (48 x uitgekomen)

Jij bent Lily Lupin, een ware Gryffindor. Jij bent erg slim, maar vooral heel moedig en strijdlustig. Je kan alleen nogal overmoedig zijn en je werkt jezelf vaak in de problemen. Circe en Riddle zijn jouw vijanden en je vecht graag tegen hen. Een beetje erg veel pijn daarbij kun je wel aan, hoe erg het ook is. Je bent heel bereid jezelf op te offeren als je daarmee iemand anders red en daar kun je trots op zijn. Jij bent geboren om te vechten en je zal waarschijnlijk ook sterven als vechter, wanneer je de kans krijgt. Je bent de kleindochter van Remus Lupin en Nymphadora Tonks. Je bent ook de reïncarnatie van die laatste. Je bent er trots op dat je van hen afstamt, want zij hebben ook hin leven geofferd, waar jij erg veel respect voor hebt.

Charley Potter (15 x uitgekomen)

Jij bent Charley Potter. Je bent moedig en een Potter, maar je zal blijven zeggen dat Lily moediger is. Je vindt het vervelend als zij zich in de problemen blijft werken, maar je vrienden helpen vindt je ook prima. Je wil graag toverstokkenmaker worden, in ieder geval iets belangrijks doen voor de wereld. Want je denkt dat je je ouders en grootouders trots moet maken. Jouw liefdesleven is best ingewikkeld. Je haatte de Malfoys altijd, maar Dan Malfoy, de neef van Denise is verliefd op je geworden en uiteindelijk wordt je ook verliefd op hem. Jij bent de kleindochter van Harry en Ginny, je vader is Albus. Je moeder is Alicia Longbottom, de dochter van Neville Longbottom en Hannah Abbot.

Anne Weasley (11 x uitgekomen)

Jij bent een knap meisje, een echte flirt, maar je kan ook makkelijk 'nee' zeggen. Als je een jongen wil, lukt dat je meestal wel en je hoeft heus niet al je trucs daarvoor de gebruiken. Je bent erg slim en je hebt het hart op de tong en je bent niet bang om mensen eens flink de waarheid te vertellen. Je bent een Gryffindor, maar je houdt niet van het onderscheid tussen de afdelingen. Het is niet moeilijk te zeggen waar je je intelligentie vandaan hebt, je bent namelijk de kleindochter van Hermione Granger en Ron Weasley. Je kan goed vechten, maar je wilt niet dat mensen zich in de problemen werken. Je bent heel tactisch, de goede plannen komen meestal van jou, en daar mag je best trots op zijn.

Sophie Longbottom (9 x uitgekomen)

Jij bent Sophie Longbottom, de kleindochter van Neville en Hannah. Je zit in Hufflepuff, maar jij weet net als Julia dat dat prima is. Je opa is leraar op Hogwarts, daar wordt je weleens mee gepest, maar dat vind jij helemaal niet erg. Als het erop aankomt, ben je ook erg dapper en je gaat voor je vrienden en je familie door het vuur. In de liefde kun je misschien beter oppassen. Je eerste vriendje heeft je verraden. Maar later gaat het wel beter. Je kende Lily eerst nog niet zo goed, maar je hebt haar leren kennen in een gevecht, en jullie helpen elkaar. Je beste vriendin is Julia Johnson, een meisje uit een dreuzelgezin uit Hufflepuff. Net als je opa ben je een beetje onhandig, maar je bent niet zo erg als Lily, die is net als haar oma nog een stuk erger, maar je helpt haar graag weer overeind!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Drapplepotter

    lily lupin die omschijving klopt helemaal maar in het echt heet ik sophie haha

    9 jaar geleden
  • TrueAmicitia

    Denise, hmm lijk niet op haar, meer op Julia

    1 decennium geleden
  • nientjemalik

    ikke ben Lily Lupin, ik vind haar coowl

    1 decennium geleden
  • Nian206

    Haha lol, sorry hoor

    xx

    1 decennium geleden
  • Nian206

    :(((A)(baby)(cool):8(H)(K)(6)(6)(puh)(hoera)(yeah)xDxD:(((A)(A):@:@:@(baby)(baby)(baby):D:S:S(cat)(cat)(cat)(typing)(typing)(typing)(cool)(cool):8:8(flower)(K)(K)(dance)(dance)(K)(N)(N):X:X:|:O:O(Y)(puh)(puh):(:((6)(6)(6)(hoera)(hoera)(hoera)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(zip)(zip):):)(nerd)(nerd)_O__O_:):Y):Y):Y):$:$:$(krul)(krul)(nerd)(nerd):)(zip):$(krul):$:Y):$;):9~(duivel)(huil)xD(huil)(duivel)(huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?