Wat is je favoriete serie die ik lees?

Heey!
Ik lees nogal wat verschillende series. Doe deze vragen en kom er achter welke serie ook wat voor jou is!
Antwoorden zijn: The hunger Games, Twilight, Fallen, Evermore, Sookie Stackhouse Serie,The Vampire Academy, Hush Hush en een los boek (en ook gelijk het beste boek óóit: ) The Host.

Veel plezier en veel succes,

xoxo.
HangingTree

Mogelijke uitkomsten

The Hunger Games (8 x uitgekomen)

The Hunger Games.
Geweldige serie over het sterke karakter Katniss Everdeen. Een serie die bestaat uit 3 delen, waar het eerste deel ondertussen al verfilmd van is. Zeker een must-read!
xoxo.

Twilight (3 x uitgekomen)

Twilight.
Ja, wie kent de boeken niet? De vier dikke boeken die je met plezier doorleest en de prachtige novel over het leven van newborn vampier Bree. In de 4 dikke boeken leef je mee met het leven van Bella, die verliefd wordt op de vampier Edward en bevriend word met de (sexy) weerwolf Jacob. Ondertussen al in 5 delen verfilmt.
xoxo.

Fallen (8 x uitgekomen)

Fallen.
Lekker wegzwijmelen met Daniël en Cam, de twee hotte Angels. Luce heeft al heel haar leven last van schaduwen, en wanneer ze Daniël voor het eerst ziet, komt hij haar erg bekend voor..
4 niet zo heel erg dikke boeken is geweldig voor mensen die geen dikke boeken willen lezen. Met nog een extra novel erbij, is het extra plezier.
Moet eerlijk toegeven dat ik alleen het eerste deel en de novel heb gelezen, maar de rest staat op mn wishlist!.
Waarschijnlijk word het eerste boek verfilmd door Disney,
xoxo.

Evermore (0 x uitgekomen)

Evermore.
O, wat houd ik van dat boek! Helaas nog niet de vervolgdelen gelezen, maar dat ga ik nog zeker doen! Makkelijk geschreven en één van mn lievelingsboeken!
Ever ziet sinds het overleden van haar zusje en haar ouders de aura's van mensen en... haar zusje! Wanneer ze Damen (oee!<3) ontmoet vindt ze eindelijk rust tussen alle kronkelende aura's.
Dit is ook echt zeker must-read!
xoxo.

Sookie Stackhouse (4 x uitgekomen)

Sookie Stackhouse series.
Ja, als ik eerlijk ben, is dit niet echt mn favoriete serie.. Het gaat over Sookie Stakhouse (haha logisch!), die stapelgek word op de vamier Bill. Hetzelfde als Twilight? zul je denken? Nee, helemaal niet! In deze serie zijn de vampiers namelijk 'uit de kist' gekomen.
Reden waarom ik de serie niet echt geweldig vind (en niet verder ben gekomen dan het 4e boek) is omdat ik eerst de tv-serie heb gezien.. en tja, die loopt niet hetzelfde als de boekenserie. Ik raad je wel de tv-serie aan. En let vooral op de sexy acteur Alexander Skarsgard die de vampier Eric Nothman speelt!
xoxo.

The Vampire Academy (25 x uitgekomen)

The Vampire Academy,
Drie woorden zeggen genoeg: 'I. Love. This.'
Ik vind dit echt een geweldige serie. Het gaat over de Dhampier Rose, die samen met haar beste vriendin Lissa Dragomir (prinses van Moroi) is ontsnap uit de Academy van Vampieren. Wanneer ze ontdekt worden, worden ze teruggebracht naar de Academy. En daar word Rose's leven op z'n kop gezet door de knappe leraar Dimitri (omg, i love him!).
Zeker, zeker, zeker een aanrader!!
Verfilming is onderweg! Oo, btw, Dimitri wordt gespeeld door Danila Kozlovskiy :)
xoxo.

Hush Hush (8 x uitgekomen)

Hush Hush.
Ook een leuke serie over gevallen engelen. Nora Grey ontmoet de mysterieuze Patch en ze valt als een blok voor hem. Alleen houd hij een enorm geheim voor haar achter; hij is namelijk een engel en dus onsterfelijk.
Ik vind het wel een leuke serie, het zal alleen niet op mn #1 staan. Maar zeker leuk om te lezen!
Boek 3 staat op mn wishlist.
xoxo.

The Host (3 x uitgekomen)

The host.
Geen serie. Maar omg, wat een geweldig boek! Ik heb hem voor het eerst in 2010 gelezen, en sindsdien staat hij stipt op #1. Dit is echt een boek waar je je goed in kunt meeleven, en op het einde zelfs een een traantje kunt laten lopen.
Een redelijk dit boek, en ook een beetje lastig om uit te leggen. Het gaat namelijk over de aarde die overgenomen is door Aliens genaamd 'zielen'. Als iemand mij zo een boek zou omschrijven, zou ik denken: Nee, laat maar, aliens zijn niet mijn ding. Maar echt, dit boek is zo goed, zo mooi! Melanie Stryder is overgenomen door ziel Wandelaar, en door de herinneringen over Jared van Melanie, word Wandelaar ook verliefd op Jared.
Echt, mensen, doe je zelf een plezier en LEES DIT BOEK! IT IS SOO GOOD!
Film is onderweg, 28 maart in de bios. Ben benieuwd!<3
xoxo.

(BEST BOOK EVER!)

Gone (3 x uitgekomen)

Gone.
Een heel ander soort serie dan dat ik normaal lees, maar o zo goed!
Wanneer iedereen die 15 is of ouder verdwijnt, er een enorme, ondoordringbare koepel ontstaat en alle tv's, radio's en computers niet meer werken, breekt er enorme chaos uit. De 14 jarige Sam wordt tot leider benoemd om voor alle kinderen te zorgen. Er zijn allerlei rare mutaties aan de hand met kinderen, en in de latere boeken raakt al het eten en drinken op.
Michael Grant (schrijver) is een genie. Deze serie is echt geweldig.
Ondertussen is het 6e, en laatste, boek in Amerika bijna uit. Ik ben ondertussen bij boek 5, en de delen worden steeds beter!
ook een Must-Read!
xoxo.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Fadedd

    i love Hush Hush

    8 jaar geleden
  • Tyche_

    Ik hou echt van Twilight en Fallen!!
    De andere boeken wil ik nog lezen (hoera)
    We hebben precies dezelfde smaak!

    1 decennium geleden
  • Libera

    The Vampire Acadamy(:

    Zelf ben ik nogal verslaafd aan Twilight en The Hunger Games series^^
    Ook staat bijna de hele Harry Potter reeks in mijn boekenkast, maarjah.. sinds THG en Twilight ben ik meer van het lezen vanuit de ik-persoon(A)

    Nice quiz(:

    1 decennium geleden
  • HangingTree

    haha dankje, ja Gone is n beetje anders dan wat ik normaal lees. Maar ik vind hem wel leuk (:
    xoxo

    1 decennium geleden
  • Solavellan

    zalige boekenkeuzes, ik ken ze allemaal en meer als de helft heb ik thuis liggen(the host, fallen, hungergames, twilight, evermore, the vampire academy)! ;p De enigste serie die ik niet leuk vind is Gone ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?