Wat zegt jouw oogkleur over jezelf?

De titel zegt genoeg, denk ik ;d

Mogelijke uitkomsten

Groen (1064 x uitgekomen)

De groene kleur heeft net als de andere kleuren ook een betekenis. Is het je bijvoorbeeld al eens opgevallen dat in Disney animatiefilms vaak de slechteriken groene ogen hebben? Groen is de kleur van bedrog en leugens. Groen staat tevens synoniem voor gif en gevaar. Groen wordt ook geassocieerd met buitenaardse aliens en met draken. Anderzijds is groen natuurlijk de kleur van bos en ruimte.
Mensen met groene ogen zijn gevoeliger wat niet altijd een voordeel hoeft te zijn. Vaak zijn ze heel sociaal en zien alleen of altijd wel iets goeds in iemand. Ze zijn gevoelig waardoor ze snel gekwetst zijn.

Blauw (933 x uitgekomen)

Blonde mensen hebben vaak blauwe ogen, en blauwe ogen suggereren intelligentie. Mensen met blauwe ogen blijken een groter talent te bezitten voor strategisch denken. Mensen met lichte ogen presteren op dat vlak ook beter, maar mensen met blauwe ogen in het bijzonder.

Mensen met blauwe ogen kunnen rustig blijven onder de meest stressvolle omstandigheden. Emotioneel kunnen er echter schommelingen zijn. Ze kunnen last hebben van ′mood swings.′
Mensen met blauwe ogen hebben een grote zelfbeheersing, zij kunnen afstand nemen van emoties waardoor blauwe ogen vaak opeens ontzettend kil kunnen kijken.
Vaak kunnen deze mensen ook afstandelijker lijken omdat de emotie moeilijk te lezen is.

Bruin (1111 x uitgekomen)

Mensen met bruine ogen zijn mensen die te vertrouwen zijn en zich verantwoordelijk voelen. Mensen schijnen het meest advies te vragen bij mensen met bruine ogen. Liefdevol en gepassioneerd.
Mensen met bruine ogen zijn vaak somberder van aard, hun ogen worden donkerder als ze boos worden of zich zorgen maken. Vaak hebben mensen met bruine ogen het moeilijk met zichzelf, ze zien eerder problemen waardoor ze eerder geneigd zijn boos, ongerust of depressief te worden.

Grijs (368 x uitgekomen)

Mensen met grijze ogen zijn slim. Jonge types met grijze ogen spelen graag en hangen graag rond met hun vrienden.
Ze zitten ook graag voor de TV en houden van sport.
Mensen met grijze ogen durven ook hun mening te geven over iets. Als iets hen niet aanstaat zullen ze er alles voor doen om het te veranderen

Statistieken

Statistieken

Reageer (93)

  • Aynur

    Licht groen!!!!
    Klopttt

    7 jaar geleden
  • Elianne11

    Ik heb ook de zelfde mix Verena!! Maar het is best waar dat kwetsende ik vind het bijvoorbeeld best sneu dat iedereen de mensen met groene ogen gaan verdenken van bedrog en leugens! Das gewoon niet waar! Ik lieg niet heel vaak alleen voor bestwil ! Dat slimme van grijze ogen is ook waar! Een meisje in de klas van mij heeft een soort paars achtige ogen! Echt paars kun je het niet noemen maar een soort lila

    9 jaar geleden
  • xxfatinexx

    Bruine ogen
    Helemaal gelijk;
    Als ik boos ben worden m'n ogen gauw donker, maar als ik heel blij ben worden ze licht bruin en gaan ze sprankelen 😊😊

    9 jaar geleden
  • inktzwart

    Bruin. Zo waar:O

    9 jaar geleden
  • streetlightlwt

    Bruin.

    Facking waar.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?