Welke soort kleding past het best bij jou?

Hou jij van normaal,sjiek of sexy kleding? Na deze quiz weet je wat jij het liefst hebt

Mogelijke uitkomsten

Sjiek (103 x uitgekomen)

Jij houd het meest van nette maar toch mooie kleding! Tip voor als je een feest hebt ofzo : als je dun bent kan je beter een strakke jurk dragen. Die maken je mooier dan je al bent in dit geval maken de schoenen niet zoveel uit, ligt aan welke kleur en jurk je hebt. Ben je wat aan de stevige kant : draag een langere jurk en niet al te strak want dan lijk je al snel dikker dan je bent. Draag hieronder een paar mooie hakken. En ga mooi rechtop staan! Go for it girl!

Normaal (84 x uitgekomen)

Jij kiest voor normale kleding, het liefst loop je niet in de schijnwerpers en je voelt je goed bij hoe het zit. Tip: als je een dun meisje bent is het het leukst als je confertabele kleding hebt, maar om toch een beetje de aandacht te hebben.( zodat mensen je complimentjes geven over je kleding) kan je wat fellere kleding dragen net zoals de vrouw hierboven. Je zult er echt leuk uitzien en je hebt gewoon normale kleding aan waar jij je goed in voelt. Als je wat dikker bent dan zou je het best voor ee mooie trui kunnen gaan. Is het zomer? Dan doe je gewoon je allermooiste fijn zittende shirtje aan!

Sexy (19 x uitgekomen)

Jij hebt het liefst sexy kleding. Mensen die je nakijken als je langsloopt geeft je een goed gevoel. Tip: als je voor sexy gaat moet je zorgen dat je er leuk uit ziet zonder teveel van je persoonlijke plekjes showt. Zorg dat je kleding goed aansluit over alles maar niet teveel inkijk hebt zoals dit meisje boven. Je wilt dat iemand je leuk vind om hoe je bent en je wilt laten weten dat je hier aandacht aan hebt besteed, niet dat je aangesproken word door jongens die het leuk vinden om in je shirtje te kijken toch? Als je wat je breder bent en het niet fijn vind om wat straks te dragen.... Die dan een leuk shirtje aan en een mooie broek met wat natural make-up en je ziet er sexy uit!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • xLuckygirlx

    sjiek (:

    1 decennium geleden
  • Rawiyah

    sjiek!

    hm... meetje, maar het meest gewoon + gothic

    1 decennium geleden
  • Feavers

    Normaal, Klopt eigg wel (=

    1 decennium geleden
  • x1DBitchx

    Sexy oke xd

    1 decennium geleden
  • aliceissuper

    Uitkomst: Sjiek (5 x uitgekomen)

    Uitleg: Jij houd het meest van nette maar toch mooie kleding! Tip voor als je een feest hebt ofzo : als je dun bent kan je beter een strakke jurk dragen. Die maken je mooier dan je al bent in dit geval maken de schoenen niet zoveel uit, ligt aan welke kleur en jurk je hebt. Ben je wat aan de stevige kant : draag een langere jurk en niet al te strak want dan lijk je al snel dikker dan je bent. Draag hieronder een paar mooie hakken. En ga mooi rechtop staan! Go for it girl!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?