Heb jij échte vrienden?

Vriendschap is enorm belangrijk voor je in het leven. Maar ben jij net zo belangrijk voor jouw vrienden als zij voor jou? Test hier of jouw BFF's werkelijk Forever zijn, of dat zij jou zouden laten vallen in een vingerknip...

Mogelijke uitkomsten

Echte vrienden voor áltijd (15 x uitgekomen)

Jullie kunnen helemaal jezelf zijn bij elkaar, hebben altijd lol en steunen elkaar ten aller tijden. Wees maar blij met zo'n goede vriend(in), die vind je niet iedere dag! Misschien zullen jullie elkaar over een tijdje minder vaak zien door omstandigheden, maar je hoeft je nergens zorgen over te maken: Jullie vriendschap kan alles aan!

Leuk voor nu (10 x uitgekomen)

Jullie gaan graag met elkaar om. Je hebt lol en je bent jezelf bij hem/haar. Maar een vriend als deze, daar heb je er nog wel meer van. Soms wordt het moeilijk aandacht aan hem/haar te blijven besteden, daarom kan het gaan verwateren. Nu is de keuze aan jou of je er je best voor wilt blijven doen, of dat je stiekem een beetje genoeg van deze persoon hebt.

Neppe vrienden (0 x uitgekomen)

Jij voelt je stoer als je bij deze vriend(in) bent. Toch ben je niet altijd 100% op je gemak bij hem/haar. Soms voelt het alsof je jezelf tegenover je vriend(in) moet bewijzen door andere kleding te gaan dragen, mee te doen met bijvoorbeeld roken (wat je eerst heel vies vond) of zelfs pesten. Diep vanbinnen weet jij ook wel dat dit niet je echte ik is. Waarom wil je zo graag bevriend zijn met deze persoon? Ben je bang alleen te zijn zonder hem/haar? Probeer zo goed en zo kwaad als het gaat jezelf te blijven, en kijk goed rond of er nog andere mensen zijn die je aardig lijken. Het kan eng zijn, maar als zij jouw fantastische persoonlijkheid zien zal het vast enorm meevallen met die eenzaamheid ;)

Schone Schijn (1 x uitgekomen)

Vroeger waren jullie de dikste maatjes. Helaas zijn jullie inmiddels een beetje uit elkaar gegroeid, en zitten niet meer op één lijn. Zonde van de mooie vriendschap, maar geen reden om erin te blijven hangen, daar word je alleen maar ongelukkig van. Begeef je ook eens onder de mensen zonder aan je vriend(in) te plakken, er liggen nieuwe vriendschappen te wachten! Let er wel op dat jouw vriend(in) zich niet buitengesloten of in de steek gelaten voelt. Verlies jezelf niet meteen in een nieuwe vriendschap, maar houd er rekening mee dat hij/zij er wél veel moeite kan hebben met het einde van jullie vriendschap en het maken van nieuwe vrienden. Blijf elkaar steunen, jullie waren niet voor niets ooit zo close <3

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xKittyCat

    echte vrienden voor altijd... JIPPIE!!(yeah)(hoera)_O_

    1 decennium geleden
  • iiLoveTW

    Echte vrienden voor áltijd.

    Jullie kunnen helemaal jezelf zijn bij elkaar, hebben altijd lol en steunen elkaar ten aller tijden. Wees maar blij met zo'n goede vriend(in), die vind je niet iedere dag! Misschien zullen jullie elkaar over een tijdje minder vaak zien door omstandigheden, maar je hoeft je nergens zorgen over te maken: Jullie vriendschap kan alles aan!.



    NO DOUBT.
    Ik ken haar pas een jaar maar het voelt alsof ik haar al me hele leven ken. (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?