Welke musical past bij jou?

Ben jij ook zo'n fan van musicals? Ga je vaak naar het theater en geniet je van de mengeling van zang, toneel en een goed verhaal? Ik in ieder geval wel. Dit zijn een aantal leuke musicals die ik heb gezien. Kijk hier naar welke het beste bij jou past en welke je zeker moet zien!

Mogelijke uitkomsten

Sound of Music (39 x uitgekomen)

Jij bent meer het klassieke type. Je houdt van klassieke muziek en een goed verhaal. Dit verhaal heeft dat allemaal in zich, het is een echte feel good movie. The sound of music past daarom goed bij jou. Het verhaal gaat over een non, Maria. Ze past eigenlijk helemaal niet zo goed in het klooster, ze doet wel haar best, maar het strikt volgens de regels leven past niet bij haar. Daarom wordt ze uitgezonden om gouvernante te zijn bij een gezin met zeven kinderen. Vader gaat vaak op reis en heeft daarom een oppas nodig. Maria vind het maar een vreemd gezin, de kinderen worden met een fluitje geroepen, dragen uniformen en hebben geen speeltijd. Ze probeert de kinderen op te vrolijken en veranderen. Maar vind hun vader dat wel goed en verovert Maria toch de hartjes van de kinderen? Daarvoor moet je de musical bekijken!;)

Cats (5 x uitgekomen)

Jij bent meer het Cats type! Het is een vrolijke en niet zo ingewikkelde musical. Ook gaat het veel over dieren, iets wat jij waarschijnlijk erg leuk vind. Het bijzondere bij deze musical is, is dat alle katten door gewone mensen worden gespeeld. Het verhaal gaat over een groep katten die op een vuilnishoop leven. Ze zijn gewone katten maar Jellicle Cats, dat betekend dat ze kunnen praten. De musical beschrijft hoe ze met elkaar omgaan. Je ziet de katten spelen, ruzie maken en gek doen. Op een avond komt de leider van de groep om te zeggen dat één van die katten uitverkoren is en die avond zal worden herboren. Maar wie zal dat zijn? Daarvoor zul je de musical moeten bekijken! ;)

Petticoat (7 x uitgekomen)

Petticoat past het beste bij jou! Het is een vrolijke musical met leuke jurken. Het maakt niet uit wat je doet, zolang je je dromen maar volgt! Het verhaal gaat over Pattie, een Gronings meisje met veel ambitie voor toneel. Ze zou dolgraag zangeres willen worden. Ondanks dat haar ouders er tegen zijn, volgt Pattie toch haar eigen hart. Door haar dromen waar te maken ontdekt ze dat niet alles altijd gaat zoals je wilt, maar dat er altijd een oplossing is. Gaat het Pattie lukken om zangeres te worden? De musical draait niet meer, maar er wordt een dvd van gemaakt. Dus nog even wachten voordat je het kunt zien! ;)

Wicked (87 x uitgekomen)

Wicked is jouw match! Een fantasie musical over vriendschappen. Wicked gaat over de vriendschap tussen de populaire en stijlvolle Glinda en een groene, beetje aparte Elphaba. Ondanks hun verschillende uiterlijk zijn ze beste vriendinnen. Zullen ze eerlijk tegen elkaar blijven? En zullen ze vrienden blijven? Dat zul je zien in de musical Wicked! ;)

Geen enkele. (14 x uitgekomen)

Je houdt niet van musicals, daarom is het ook nutteloos dat je deze quiz doet. Toch moet je misschien nog eens kijken, musicals zijn best leuk hoor!;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • WickedWyvern

    Ik krijg The Sound Of Music als ik ook Wicked kan krijgen... [HAMILTON VOICE] Fuuuuuuuu.....

    7 jaar geleden
  • WickedWyvern

    Hey Umbra,

    Wicked ís de tovenaar van Oz,
    Het is gewoon het verhaal vanuit een andere hoek bekeken.

    Groet

    9 jaar geleden
  • Beronica

    Sound of Music, ik heb liever Wicked of Petticoat =D

    1 decennium geleden
  • Umbra

    Wicked..
    Dat is de enige musical die ik weiger te zien!
    Het is gewoon nageaapt van de tovenaar van os!
    GRRRRRrrRRRRRrrrRRRRrrr

    Wel een leuke quiz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?