welk miley cyrus liedje ben jij??

welk liedje van het meest geweldige meisje ever ben jij??!!

Mogelijke uitkomsten

party in the USA (37 x uitgekomen)

dat is 1 van mijn lievelingsliedjes!!!!! jij bent dit liedje omdat jij wel houd van een feestje en ben haast altijd vrolijk je kan ook zenuwachtig zijn maar met een leuk liedje op de achtergrond voel jij je weer top!!

the climb (5 x uitgekomen)

zoooooooooooooooooooooooooooooo'n mooi liedje!! jij kan heel gevoelig zijn en soms heb je het gevoel dat iets je niet gaat lukken maar jij bent ook iemand die niet houd van opgeven en door blijft gaan doordat jij zo bent overwin je haast alles!!

when i look at you (2 x uitgekomen)

jij bent volgens mij heel erg verlieft op iemand je kan haast niet ergens anders aan denken en voelt je meteen in de wolken als je hem ziet. als je maar naar hem kan kijken is alles goed!!

can't be tamed (24 x uitgekomen)

ik hou van dit liedje!! jij bent iemand die als je iets wil kan niemand je tegen houden je doet wat je wil en wilt niet verandert worden!!

who owns my heart (1 x uitgekomen)

jij weet niet of je verlieft bent of dat het gewoon aan de timing zit want je vraagt je de hele tijd af: who owns my heart? daar kan alleen jij achter komen!!

kicking and screaming (0 x uitgekomen)

dit is mijn lievelingsliedje everrrrr!!! jij had(?) verkering met een jongen en wilt hem nu laten inzien dat jij jezelf wel red. je hebt geen boy nodig om het naar je zin te maken en toch heeeeeeel diep van binnen heb je nog wel gevoelens voor hem......

obsessed (5 x uitgekomen)

jij bent verlieft!!!!! maar je weet dat hij je niet leuk vind en toch ben je nog steed ''obsessed'' met hem. je vind wel een ander!!!!

robot (5 x uitgekomen)

jij bent het zat dat mensen zich bemoeien in jou leven en hebt er genoeg van!! iedereen wilt voor jou bepalen en dat wil je niet!!! je moet gewoon zeggen tegen diegene:''stop trying to live my life for me i need to breathe i'm not your ROBOT!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • xSibell

    Robot. <3

    1 decennium geleden
  • Ninalouwe15

    can't be tamed klopt, en ik lijk op miley echt kwa karakter en uiterlijk ook heb het zelfde haar enzo het enige verschil is mijn ogen zijn bruin en die van haar zijn grijs blauw

    1 decennium geleden
  • jbxxx

    pary in the usa alles is leuk

    1 decennium geleden
  • Hollstein

    ze zijn allemaal geweldig, I love Miley!!!
    ik had can't be tamed

    1 decennium geleden
  • Moirai

    kicking and screaming

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?