Which guy would you pick?

Ik ga jou 4 OC's voorleggen. #. Een O.C. is een Original Character, een personage dat je zelf verzon. Ik ga je hun karaktereigenschappen meegeven, & uiteindelijk ga jij kiezen voor de karaktereigenschappen die jij het meest gepast vind, waarvan jij denkt : hmm dit wil ik zien in een jongen. & Uiteindelijk gaan we erachter komen, wie jouw favoriet is.

Mogelijke uitkomsten

Samuel Jermaine Genève. (21 x uitgekomen)

Samuel Jermaine Genève.

Vrienden en familie spreken hem aan als 'Sam'. Hij is zeer emotioneel, altijd rechtvaardig en zeker van zijn zaak. Geboren op 11 September 1993, 15 minuten na zijn tweelingsbroer Christopher Jacoby Genève. Zijn beste vriend is Mick (Michaël) Laroche. Van Duitse afkomst en woont momenteel samen met zijn vriend Chévaro Morano, waarmee hij evenzeer in de hoofdstad Berlijn woont.

Als jullie op stap zouden gaan, zou hij je hartelijk begroeten en je meteen in een sterke omarming nemen. Hij zou je complimenteren met je uiterlijk en je je gewaardeerd en geliefd laten voelen. Eens hij iemand leert kennen, en die persoon in zijn hart sluit, staat hij dan ook altijd paraat.

Hij kan ook zeer kinderachtig en speels overkomen, hij doet graag gek en draagt soms de gekste combinaties. Al bij al is Sam een zeer warme en hartelijke persoon.

Christopher Jacoby Genève. (5 x uitgekomen)

Christopher Jacoby Genève.

Wordt ookwel 'Chris' genoemd. Geboren op 11 September 1993, 15 minuten voor zijn tweelingsbroer Samuel Jermaine Genève. Woont bij hun ouders, in Mannheim. Zijn beste vriend is Mick (Michaël) Laroche. Van Duitse afkomst.

Chris is een zeer rechtvaardig en hulpvaardig persoon. Hij is doorgaand kalm en staat altijd klaar om met zijn vrienden te praten als ze met iets zitten. Hij is evenals emotioneel, maar toon zijn gevoelens net niet zo snel als zijn broer. Hij sluit snel vriendschappen en is een zeer geliefd persoon.

Als jullie op stap zouden gaan, zou hij je vriendelijk de hand schudden en voorstellen te doen/heen te gaan waar jij heen wilt of wat jij wilt doen. Hij zou een gesprek met je proberen aan te knopen om meer over je te weten te komen. Eens hij je mag, zal hij je ook veel zachtaardiger en vertrouwder behandelen. Als hij om je geeft, heb je een vriend voor het leven.

Mick (Michaël) Laroche. (15 x uitgekomen)

Mick Laroche.

Een man van grote praatjes, maar met een hartje o zo klein.
Mick hangt graag de grote man uit, maar eigenlijk is hij best onzeker.
Hij tapt graag moppen en wilt ervoor zorgen dat zijn vrienden en kennissen plezier hebben. Omdat hij hen graag ziet lachen. Hij lijkt op het eerste zicht op een zelfingenome, betwerige, snobbige macho/playboy, maar er schuilt meer achter dat schild.

Geboren op 05 Mei 1994, te Parijs. Hij is dus van Franse afkomst, maar groeide in Duitsland op. Woont momenteel in Magdeburg. Zijn beste vrienden zijn de Genève broers.

Hij houdt van zijn vrienden en is bereid bergen voor hen te verzetten. Hij toont zijn emoties alleen wanneer nodig, maar eenmaal er iets met zijn dierbaarste geliefden/vrienden gebeurt, kan hij tranen laten en zich er niet voor schamen.

Als je met hem op stap zou gaan zou hij op ja afstappen en naar je knipogen.
Vervolgens zou hij je iets te drinken aanbieden op een terrasje en jouw laten praten. Dan zal hij vragen naar de dingen die hij over je wil wetn. Eens hij zich meer op z'n gemak bij je voelt, zal hij zichzelf worden en beginnen met het vertellen van grappen, zodat je kan lachen.

Chévaro Morano. (49 x uitgekomen)

Chévaro Morano.

Een Italiaanse god die op zijn 15de naar Duitsland verhuisde om zijn studies af te maken. Zijn ouders wonen nog in Italië. Geboren op 02 April 1987, in Rome, Italië. Heeft een 4 jaar durende relatie met Samuel Jermaine Genève, waarvan hij dan ook zielsveel houdt en waarmee hij momenteel mee samenwoont in Berlijn.

Hij is een soort perfecte huisman, die kookt, kuist en strijkt. Hij heeft één regel en dat is dat Sam elke dag verse maaltijden eet, die hij dan ook zelf voor zijn geliefde kookt met veel liefde. Hij is een zeer passionele man.

Hij doet heeft alles over voor zijn vrienden en familie en leert Sam dan ook enkele woorden Italiaans, zodat hij met zijn ouders een gesprek kan voeren zonder enige taalbarrières. Zijn beste vriend is Mehdi Sahin.

Als hij met je op stap zou gaan zou hij je behandelen met het respect dat je verdiend. Hij zou zich beleefd voorstellen en je een leuke dag bezorgen. Eens je zijn vriendschap voor je gewonnen hebt, heb je er een beschermengel bij.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • tubbietoost

    leuke Quizz :)

    1 decennium geleden
  • Cookiedoughz

    Chévaro Morano

    1 decennium geleden
  • animegirl13x

    Samuel Jermaine Genève yeey (denk ik dan )

    1 decennium geleden
  • 5saucex

    Samuel Jermaine Genève.
    Not baaaad :'D

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Mmm Michaël dingske.., niet slecht, niet slecht..:X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?