Alleen in het bos EN PLOTSELING er staat een groep heksen voor je MET EEN ENORM VUUR. Hoe loopt het wrs af met je??

Lol veel plezier met invullen en een reactie achterlaten + kudo geven:Y)

Je loopt door het bos, alleen samen met je hond. Het is maar een klein stukje, het is niet bepaald een angstaanjagend bos en het pad is verlicht. Ineens gaan de lantaarns uit, verschikt kijk je om. Er is echter niemand achter je. Je hoort een knal en zet van schrik een stap naar achter. Voor je verschijnen een aantal heksen, zwarte heksenhoeden, zwarte hakjes en zwarte katers. In het midden zie je een enorm vuur staan.

Mogelijke uitkomsten

Je VERSLAAT ze (22 x uitgekomen)

Je komt gelijk ten actie. Je rent recht op het groepje af, wat de heksen niet gewend zijn, omdat de mensen nooit vaak naar hen toe komen. De heksen herstellen zich snel. Zo slim als je bent begin je rondjes rond hun vuur te rennen. De heksen proberen je aan te vallen, maar telkens missen ze en soms belanden ze in het vuur. Je pakt takken die gedeeltelijk in het vuur liggen en begint ermee naar de heksen te gooien. Het werkt, maar de heksen vechten ook terug. Ze sturen bliksemstralen op je af. Maar je bent te snel, de heksen verzwakken, keren terug... en je WINT.

Je rent GILLEND weg (9 x uitgekomen)

Je draait je om en rent gillend weg. Maar de heksen hebben je gezien. Ze sturen bliksemstralen op je af. Je rent en rent en bent sneller dan de heksen, alleen... nu ben je weer terug bij af. Je hebt absoluut geen zin om weer de heksen tegen het lijf te komen, dus loop je maar een stukje om.

Je beland IN het VUUR (13 x uitgekomen)

Verbijsterd kijk je naar de heksen. Droom je?? Nee. De heksen zien je, het is te laat. Ze vliegen naar je toe. Zo handig als je bent, ontwijk je ze een aantal keer, maar ze zijn met te veel. Plotseling wordt je vastgegrepen in je nek. Je gilt... en je beland in het vuur. Je bent hun volgende maaltijd.

Je VERSTOPT je SNEL (14 x uitgekomen)

Je ziet de heksen en glipt snel achter een boom. De heksen hebben je niet gezien en je sluipt weg. Plotseling hoor je een gil. Iemand wordt vermoord... de rest van de dag hoor je de stem in je hoofd, dat was jij... bijna.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • gothicpop

    wil je me dood hebben ofzo???:(
    dan kan ik er ook nog wel een handje van hoor (6)
    aah nee zo ben ik toch niet (A)
    na ja dan weet ik vast dat als dat gebeurd dat ik in het vuur terecht kom :|

    1 decennium geleden
  • tovenaar

    Waarom heksen?
    Dat heksen slecht zouden zijn ,is immers een verzinsel van de katholieke kerk.
    Actueler zou zijn om om pedo pastoor te nemen ipv een heks.

    1 decennium geleden
  • Asgarnia

    ik versla ze (?) :p jeej xp

    1 decennium geleden
  • Deetje_xx97

    Ik win (dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?