Selina's dagboek *5*

deel 5!

Mogelijke uitkomsten

05-01-08 (21 x uitgekomen)


Lief dagboek,
Toen ik vanochtend wakker werd, hoorde ik allemaal stemmen. Ik rek me uit en kijk om me heen. Ik rek me nog een keer uit. Ik stoot perongelijk de lamp van de tafel af. Ik schrik en begin te huilen. Er rent iemand de trap op en ik begin nu nog harder te huilen. Mijn deur wordt met een knal open. Er staat een vrouw in de deur opening, met grote schrik ogen. Ze loopt naar me toe en steekt haar hand naar me uit. Ik schrik en begin te gillen. De vrouw deinst achteruit en ik hou op met gillen. De vrouw komt naast me op het bed zitten. Ze weet me te kalmeren.

Ik heb de vrouw(die Simone heet) alles verteld. Ze schrok. Hier wist haar man helemaal niks van. Ze laat me op bed liggen en haalt water voor me. Beleefd pak ik het aan en drink het op. Ze vraagt of ik het erg vind dat ze even naar beneden gaat. Ik zeg dat ik dat niet erg vind en ze loopt mijn kamer uit.

5minuten later hoor ik iemand de trap opkomen. Ik houd mijn adem in en zie opeens een neus naar binnen komen.. Verbaast kijk ik ernaar en dan komt er een heel gedaante binnen. Hij loopt naar me toe en gaat op mijn bed zitten. ‘Hoi, ik ben Bill’, hij zegt het zo droog als hij kan en ik schiet in de lach. Hij steekt zijn hand uit en ik pak die aan. ‘Ik ben Selina’, ik kijk hem in zijn ogen aan. ‘Oh dus jij bent dat meisje dat zo hard kan gillen zodat zelfs mijn broer wakker werd’, zegt hij met een lach op zijn gezicht. Gelukkig, hij vindt het niet erg. Ik knik van ja. Bill kijkt mij aan. Ik vind het een lieve jongen maar ik denk niet dat het echt een type voor mij is..

Aan het eind van de middag ben ik even beneden geweest. Alleen Simone was er en die zei dat ik bij het avondeten gewoon op mijn kamer kon blijven om te wennen. Ze bedoelde het aardig.

Dag lief dagboek.
X Selina


Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xHikariX

    hey,
    't is al een tijdje geleden dat ik een quiz van jou heb gemaakt (en van waarsgijnlijk nog meer mense) mar daar kon ik nix aan doen -_-'
    et internet was gewoon totaal weg en toen ginge we ook al op vakantie ... sonder internet verbinding
    -_-' (was egt über versgrikkelijk!!!)
    ik ben pas weer op quizlet en doe nu rustig op me dooie gemak XD de quizen die ik sou maken MET een reactie :P
    en soals altijd is dese quiz gewoon über goed :D
    xxx xhanthy

    1 decennium geleden
  • Redheadx

    Verder!!!!

    1 decennium geleden
  • BlackDespear

    Verder!!!:D

    1 decennium geleden
  • Nudity

    WEITER!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?