wat is de beste plek voor jou in televisieland??

okeej je kunt niet in de tv kruipen maar je kunt er wel achter komen wat de beste plek voor jou daar is!

Mogelijke uitkomsten

Stars Hollow (35 x uitgekomen)

Jij hebt graag rust aan je hoofd (in elk geval tot je bij de Luke's je eerste kop koffie hebt geschoord),maar als iemand je om hulp vraagt, sta je altijd klaar.
Mensen kloppen bij jou aan omdat jouw nuchtere kijk op dingen verhelderd is. Ook jouw leven staat regelm atig op zijn kop(denk:Dean, Jess, Logan),maar je hebt er altijd vertrouowen in dat het goed komt!

Newport Beach (6 x uitgekomen)

Samen met je O.C.-crwe geniet je van the good life.Geld of niet, ook rich kids hebben zo hun moeilijkheden. Gelukkig vind jij altijd een stijlvolle oplossing voor problemen. Die stijl is precies wat voor jou zo superpopulair maakt. Je houft alleen maar naar jou te kijken om te zien wat hot is. Maar vergeet niet dat de binnenkant uiteinedlijk nog steeds belangrijker dan de buitenkant.

Smallville (0 x uitgekomen)

Het is misschien geen wereldstad, maar er gebeurt altijd wat! De verveling slaat dus niet snel toe in Smallville. En dat is maar goed ook, want zonder actie kun je gewoon niet leven. Net als Clark, Lana en Lex heb je een heel sterke hang naar avontuur, gevar en vooral onverwachtse dingen. Het lijkt wel alsof je het over jezelf afroept, want in jouw leven gebeuren echt altijd de meest gekke dingen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Charmed94

    was wel leukxD

    1 decennium geleden
  • THfan4Ever

    zeg ff of je hem leuk vond !:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?