Welk paardenberoep past bij jou?

Wil je later graag met paarden werken? Check hier welk beroep het beste bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Parcoursbouwer (119 x uitgekomen)

Jij bent een parcoursbouwer!
Je zorgt ervoor dat de hindernissen precies goed staan en in orde zijn voor de toppaarden.

Bedrijfsleider (5 x uitgekomen)

Jij bent een echte manegerunner! Je hebt graag de touwtjes in handen en zegt liever wat anderen moeten doen. Jij zou zo de bedrijfsleider kunnen zijn.

Stalhulp (479 x uitgekomen)

Jij bent gek op paarden en hun omgeving verzorgen. Het maakt jou niet uit of je op een paard zit of ernaast staat. Misschien sta je wel liever naast een paard. Jij zou een hele goede stalhulp/verzorger zijn!

Handelaar (151 x uitgekomen)

Jij zou een paardenhandelaar zijn. Let er wel op dat het altijd hard werken is de hele dag en dat je vaak op de markt staat. Ook kan je je niet hechten aan een paard, want bijna al je paarden verkoop je weer.

Trainer (394 x uitgekomen)

Jij bent een paardentrainer! Je hebt veel geduld en probeert naar het paard te luisteren. Waarschijnlijk ben je ook erg rustig. Jij zou een goede trainer zijn. Misschien voor jonge paarden, maar je kunt ook wedstrijdpaarden gaan trainen.

Fokker (0 x uitgekomen)

Jij zou een goede paardenfokker zijn. Je kunt gaan fokken op ras, daarna misschien zelfs wel op kleur of grootte. Hou er wel rekening mee dat je je paarden ook moet verkopen!

Hoefsmid (2970 x uitgekomen)

Jij bent sterk en stevig gebouwd. Je hebt geduld en hoeft niet zo nodig te rijden. Je staat liever naast een paard om zijn hoeven te verzorgen, zodat ze weer volop kunnen presteren. Hoefsmid is wel een erg zwaar beroep!

Tandarts/Veearts (289 x uitgekomen)

Jij vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en paarden beter te maken! Jij zou een goede arts en/of tandarts voor paarden zijn. Hou er wel rekening mee dat je soms ook ´s nachts uit je bed gebeld kan worden voor bijvoorbeeld een merrie die drachtig is, of een paard met koliek.

Natuurgeneeskundige (0 x uitgekomen)

Jij hebt veel geduld en bent rustig en zeker. Dat maakt dat paarden zich bij jou op hun gemak voelen. Je probeert te luisteren naar de paarden en wilt er graag veel leren kennen en hun problemen oplossen. Denk bijvoorbeeld aan de boekenserie van Lauren Brooke: Heartland. Jij zou een goede natuurgeneeskundige zijn voor paarden en/of andere dieren!

Groom (0 x uitgekomen)

Jij houdt van paarden verzorgen en staat niet zo graag in de schijnwerpers. Wedstrijden zijn niets voor jou. Je vindt het niet erg om te reizen. Jij zou een goede groom zijn van een aantal wedstrijdpaarden!

Jurylid (66 x uitgekomen)

Jij houdt niet heel erg van rijden en verzorgen. En al helemaal niet van wedstrijden rijden. Jij houdt van paarden en mensen adviseren en beoordelen. Ook ben je kritisch. Jij zou een prima jurylid zijn!

Wedstrijdruiter (323 x uitgekomen)

Jij bent er gek op om hard te trainen en te rijden op paarden. En daarna iedereen laten zien wat je kunt. Je houdt niet zo erg van verzorgen, maar wel van rijden. Jij zou een goede wedstrijdruiter zijn.

Instructeur (1131 x uitgekomen)

Jij houdt ervan om mensen iets te leren en bent geduldig en rustig. Je kunt hard en duidelijk praten. Je vindt verzorgen en rijden ook leuk om te doen en kunt aan anderen goed duidelijk maken wat er gedaan moet worden. Je neemt graag de leiding in de bak. Jij zou instructeur kunnen worden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • KimTheBest2

    Een hoefsmid.... hmm niet echt.
    Natuurgeneeskundige lijkt me wel echt heel cool! Heartland is een geweldige serie

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Hoefsmid.. Kies liever veearts ;)

    9 jaar geleden
  • anubislover12

    Hoefsmid dat is wel het laatste wat ik zou kiezen

    9 jaar geleden
  • Xenia

    Stalhulp mij best

    9 jaar geleden
  • paulina19132

    Wedstrijdruiter ...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?