Als welk fruit zou jij goed functioneren?

Stel je voor: Je wordt gedwongen in een fruitschaal te liggen, welk fruitsoort zou je dan het beste kunnen zijn? Ben jij meer geschikt als appel of peer, of ben jij een heel ander fruitstuk? Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Banaan (113 x uitgekomen)

Jij zou erg goed functioneren als banaan! Ik verwacht dat jij in de vorige leven een banaan was? De kromme vorm en het gele leven is echt voor jou voorbestemd! Als jij geen mens was geweest was je zeker een banaan geweest. Misschien zou je eens wat vaker gele kleding moeten dragen? Dat helpt je je ware aard te herbeleven.

Appel (134 x uitgekomen)

Jij bent goed geschikt als appel! Voel eens aan je hoofd. Groeit er al een stengeltje? Ik zou maar oppassen, want jij bent al zover in je ontwikkeling tot appel, dat je er volgende week best wel eens anders uit zou kunnen zien: Klein, rond en rood, best effectief, kan je overal heen rollen. Wil je dit voorkomen? Eet dan vooral geen gele dadels!

Peer (207 x uitgekomen)

Jij zou een goede peer zijn! Superleuke baan als je het mij vraagt, maar het heeft ook zeker nadelen, constant jezelf willen bijten bijvoorbeeld. Het is even leuk hoor, om jezelf op te kunnen eten, maar na een tijdje blijft er niks meer van je over. Maar goed, jij bent geschikt om peer te zijn, en daar zou ik dan maar optimaal gebruik van maken!

Ongeschikt. (344 x uitgekomen)

Jij bent niet geschikt als fruitsoort. Jij bent eerder een soort... Stamppot. Moet voor jou vast leuk zijn, het purerende gevoel. Ga nog eens op zoek naar een leuke worst en maak het beste van je leven. Ik hoop voor je dat je nog mens blijft zolang het kan, want stamppot... Tsja...

Statistieken

Statistieken

Reageer (117)

  • pizzayn

    Deze quiz is zwaar leuk ;D

    1 decennium geleden
  • P1ano

    peer

    1 decennium geleden
  • Peetje1000

    Peeerr!! Yeey! Ik hou van peer(H)(H)

    1 decennium geleden
  • LostInSpace

    bananen(H)

    1 decennium geleden
  • xMegaaMendyx

    Oh.
    Ongeschikt. Maarja, stampot is lekker.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?