1D| The MatchMaker

Jij bent degene die in de show ''The MatchMaker.'' Staat. Je geluk kan niet meer op, wanneer je nog eens hoort dat de show mag doen met de jongens van One Direction. Gespannen zit je op een stoel terwijl de jongens achter een lange tafel zitten met een kastje in hun handen. Eerst werd een vraag aan de jongens gesteld, en daarna is het jou beurt. Wat zijn jouw keuzes, welke antwoorden kies je? Nog belangrijker, wie is jou match?

De jongens geven antwoorden, jij moet een antwoord kiezen die jou het meest aanspreekt.

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (125 x uitgekomen)

Je hoorde een bel rinkelen, je zag dat Niall's bordje begon te schijnen. ''We hebben een match!'' Riep de presentator. Niall stond op en pakte je hand vast, samen liepen jullie naar een klein kamertje, dat gedecoreerd was met kaarsen. Je glimlachte even. Niall trok je mee naar de bank, die in de kamer stond. Naast Niall ging je op de bank zitten. ''Ik moet je iets vertellen.'' Begon hij. Niall keek je met een zwak glimlachje aan. ''I really like you.'' Hij sloeg zijn ogen neer. Je keek hem glimlachend aan, de eerste stap zal hij toch niet zetten, dus drukte je voorzichtig een kus op zijn zachte lippen. Met grote ogen keek hij je aan, voordat je iets kon zeggen, drukte hij zacht zijn lippen terug. Na een tijdje zo op de bank gezeten te hebben, stond Niall langzaam op en stak een hand naar je uit. ''Zin een in etentje?'' Je knikte hevig en trok jezelf op door zijn hand vast te pakken. Hand in hand liepen jullie het gebouw uit, op weg naar een romantisch restaurant.

Liam Payne. (168 x uitgekomen)

''Ding, ding, ding!'' Hoorde je een luide bel gaan. ''We hebben een match!'' Schreeuwde de presentator vol enthousiasme uit. Zacht begon je te lachen. Het naambordje van Liam begon te branden. ''Liam.''Zuchtte je, elke keer wanneer je zijn naam hoorde, verdronk je. Tegelijk stonden jullie op. Liam liep naar je toe en pakte je hand vast. Voorzichtig drukte hij een kusje op je wang. ''Zin om naar de film te gaan?'' Fluisterde hij in je oor. Je knikte kort. Hij sleurde je mee naar buiten. Gelukkig was de bioscoop vlakbij en konden jullie lopend ernaar toe. Onderweg keek je Liam meerdere malen aan, hij was zo lief! Wanneer jullie bij de bioscoop waren aangekomen, kocht hij twee kaartjes voor een film. Hij vroeg aan je of je iets te eten wou. Zelf liep hij alvast, met nog steeds jouw hand vast naar de bar. Hij bestelde een bakje popcorn, die jullie samen konden delen. Net op tijd gingen jullie zitten, en niet eens een minuut later begon de film. Je was bang, Liam merkte het op. Voorzichtig sloeg hij een arm om je heen. Je kroop dicht tegen hem aan en legde je hoofd op zijn schouder om de scene van de film niet te hoeven zien. Hij grijnsde even. ''Het is maar een film.'' Fluisterde hij zacht. Je haalde je hoofd van zijn schouder en keek hem aan. Hij boog voorover en drukte zijn lippen tegen de jouwe aan. ''Ik vind je leuk, (jouw naam)'' Je drukte jouw lippen tegen die van hem aan en voordat je het wist waren jullie tongen bezig met een vurig liefdesspel. Oog voor de film had je niet, je had alleen maar oog voor hem.

Louis Tomlinson (67 x uitgekomen)

Je beet zacht op je onderlip, wanneer je Louis's naam bordje zag branden, je had alles verwachten behalve dit. De bel hoorde je niet gaan, je hoorde zelfs de presentator niet, en die praat behoorlijk had. Je werd wakker geschud door Louis, die meerdere malen je naam riep. ''HEEY!'' Riep hij maar. Je lachte even. Louis stak zijn hand naar je uit, lenig trok je jezelf omhoog. ''Om eerlijk te zijn, heb ik niet echt iets bedacht.'' Hij wreef met zijn hand over zijn nek. Je glimlachte even. ''Dan improviseer je maar wat.'' Je haalde je schouders op. Louis boog voorover en drukte een tedere kus op je lippen. Hij keek je glimlachend aan. ''Dit had ik voor de show al moeten doen.'' Glimlachte hij. Je merkte dat je rood aanliep. Hij streelde met zijn vingertoppen voorzichtig je rode wang. Je pakte zijn hand en trok hem mee naar de ''love-room.'' In de kamer stond een bank. Jullie kletsen wat bij en gaven elkaar af en toe lange zoenen. De avond verliep te snel. Jullie stonden allebei op en keken elkaar recht in de ogen aan. ''See you soon.'' Fluisterde hij zwoel in je oor.

Harry Styles. (97 x uitgekomen)

Wanneer Harry zijn naam hoorde, stond hij iets te enthousiast op. Hij bloosde en ging snel weer zitten, wanneer het publiek hem fronsend aan staarde. Zachtjes begon je te grinniken en keek Harry hoofdschuddend aan, zelfs als hij bloost is hij schattig. Je stond op en liep naar Harry toe. Harry stond ook op wanneer hij zag dat je bij hem stond. Met een scheve grijns keek hij je aan. ''Kom.'' zei hij zacht en pakte je pols vast. Terwijl jullie het gebouw uitliepen, zag je dat er buiten vuurwerk werd afgestoken. Harry grijnsde en trok je verder mee, je aandacht had je er niet bij. Je keek bewonderd naar het vuurwerk. ''Speciaal voor jou.'' Harry wees naar een boom, voor de boom lag een klein kleed omringd door brandende kaarsen. Hij sprong een beetje klunzig over de kaarsen heen. Uit de mand, die op het kleed lag haalde hij een paar lekkere dingen uit. Je kwam tegenover hem zitten. Terwijl je zat te snoepen van al dat lekkers, boog Harry voorover en gaf je een zoen op je mond. Je zoende hem terug. Zacht duwde Harry je achterover. Met zijn tong raakte hij jouw onderlip aan. Gewillig deed je je mond open en speelden jullie een liefdesspel met elkaars tongen. Hij trok zich langzaam terug en kwam naast je liggen. Je sloeg je armen om hem heen, samen keken jullie naar de mooie sterrenhemel.

Zayn Malik (67 x uitgekomen)

Je staarde alleen maar naar Zayn's naam bordje, in de hoop dat hij zou gaan branden. Na lang wachten, hoorde je een harde bel rinkelen. Geïrriteerd draaide je je om naar de kant waar het geluid vandaan kwam. Je wou er iets van zeggen, maar hield je mond toch maar. ''En we hebben een match!'' De presentator klapte met veel plezier in zijn handen. Gespannen keek je naar de naambordjes van de jongens. Na lang wachten brandde het bordje van Zayn alsnog. Je kon het uitschreeuwen van blijdschap, maar deed dat toch maar niet, als hij niet hetzelfde dacht? Dan stond je mooi voor paal. Je zuchtte en stond op. Zayn stond grijnzend op en liep naar je toe. ''Heey, babe.'' Zei hij op een zwoele manier. Je moest jezelf proberen in te houden om niet te gaan schreeuwen. Je keek hem glimlachend aan. Zomaar uit het niets drukte Zayn zijn lippen op de jouwe. Je schrok even, maar zoende Zayn volop terug. het publiek begon te joelen, de jongens deden lachend mee. Zayn haalde langzaam zijn lippen van de jouwe en keek de jongens met een vernietigende blik aan. Snel draaide hij zich weer om naar jou. Hij pakte je hand beet en trok je als het ware naar de ''love-room.'' Daar begon het pas echt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (62)

  • XJunaHoranX

    NAILEEEER! He's mine!

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Liam!<3
    toch liever Harry gehad.(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Euforia

    LOUIS ! JEEEJ (H)(lol)(yeah)(lol)(H)

    1 decennium geleden
  • YaraHoran

    Niall <3

    1 decennium geleden
  • Lanaxz

    Liam!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?