Wat is jouw plaats in het superawesome krachtveld-avontuur met veel kapotte auto's, chagrijnige beukwilgen, kapotte toverstokken, afgeleide hulpjes van Draco, diefstal, chantage, ontvoering en koekjes n_n?

Het superawesome krachtveld-avontuur met veel kapotte auto's, chagrijnige beukwilgen, kapotte toverstokken, afgeleide hulpjes van Draco, diefstal, chantage, ontvoering en koekjes n_n is een awesome story (niks ego XD). Ik en Aloho vonden dat het tijd werd voor een quiz over het meest geweldige avontuur aller-tijden!

Heb je altijd al willen weten op wie van onze helden je het meest lijkt? Dan is dit je kans!!!

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel letsel, flauwvallen door de uitkomst, een totale marteling, duizenden slakken die je omsingelen of de dood door een zekere groene flits.


By: Puntjuuhh, een van de uitkomsten is door Aloho gemaakt, zie deze uitkomst voor de uitkomst die zij maakte.

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (19 x uitgekomen)

Geschiedenis: Jij bent een brillige nerd die maar niet dood wil gaan. Ook wordt je in verloop van het verhaal wat interessanter door je relatie met PP. Voor de rest noem jij je kinderen later ontzettend sukkelig (het is duidelijk dat PP geen invloed hierop had, PP doe je best mocht de tijd rijp zijn!) en de bril blijft voor altijd op je neus.

Aartsvijand: Je aartsvijand Voldie zal nooit een bril kunnen dragen door jouw toedoen. Verder heb je als vriendin PP, zoals al eerder aangekaart is waarmee je herhaaldelijk zoent. Ook ben je quasi-bevriend met Aloho. Wat zij van je vindt blijft vrij onduidelijk.

Status: Relatie, voor degenen die het gedeelte hierboven niet hebben gelezen wegens tijdgebrek of irrelevantie.

Status2: Levend-dood. Een precieze uitslag kan pas komen, mocht je een specifieke periode in jouw leven noemen.

Woonplaats: Je leidt een nomadenbestaan. Eerst is het een kledingkast, dan een vies magisch hotel, dan verhuis je naar de oude kamer van zijn neef, over het algemeen woon je op Zweinstein, ook heb je een paar dagen doorgebracht in het Nest en in het hoofdkwartier van de Orde, voor de rest woon je in een tentje of op jouw ex-bezemsteel.

Telefoonnummer: Je hebt geen telefoon? Waarom vraag je? Nou, omdat je die op Zweinstein niet kan gebruiken. Hell yeah! =D

Sterrenbeeld: Brilaap.

Leeftijd: Wederom, noem een specifieke levensperiode. Als je de periode van één jaar oud noemt, zal mijn antwoord luiden 'exact één jaar oud'.


Een samenvatting in jouw POV in het superawesome krachtveld-avontuur met veel kapotte auto's, chagrijnige beukwilgen, kapotte toverstokken, afgeleide hulpjes van Draco, diefstal, chantage, ontvoering en koekjes:

Er was eens een school. Een school genaamd Zweinstein. Een school voor hekserij en hocus pocus. Een school…….. Ach jah wathever…

Zoals gewoonlijk ging je met de trein naar school. Na een saaie reis kwam je in de eetzaal. Braaf keek je naar hoe de eerstejaars weden ingedeeld en naar die saaie toespraak van Perkie. Op het moment dat er eten op tafel verscheen, volgde je Rons voorbeeld en schrokte je alles naar binnen. Na het avondeten ging je naar je slaapzaal om je uniform na die twee uur weer uit te trekken. Omdat je nog even wilde lasergamen met ron, trok je je spijkerbroek en dat T-shirt dat je altijd aanhebt maar aan. Tot ineens twee meiden de deur binnenvielen en je ontvoerden. Eentje was wel erg leuk trouwens……


Made by: Alohomoraize, de samenvating is geheel van PP, vandaar dat ie suckt XD

PP Puntjuuhh (23 x uitgekomen)

Geschiedenis: Jij bent een trots lid van de drie verenigde smekkies. Je kunt er niet tegen dat er een krachtveld om Nederland heen staat en gaat daar ook iets aan doen; je ontvoert samen met Aloho een brilaap! Even later raakt diezelfde brilaap helemaal hoteldebotel (wtf vaag woord!) van jou. Na een tijdje vind jij deze brilaap ook best leuk en overladen jullie elkaar met huwelijksaanzoeken. Vaak wordt er nee gezegd of wordt een aanzoek genegeerd. Nadat jij op vreemde wijze in een tankstation Voldie weet te overleven, geilt hij op je. Op het moment dat je in de ziekenzaal van Zweinstein ligt blijken nog meer mensen. (zoals: Sneep, Vilder en Perkie) ook op je te geilen.

Aartsvijand: Je hebt geen vijanden. Het is wel duidelijk dat je de mensen die je stalken niet mag, maar vijanden heb je niet. Uiteindelijk is het wel je plicht om Voldie te verslaan.

Status: Relatie, je hebt een relatie met een brilaap. Voor de mensen die niet weten wie “brilaap” is, dat is Harry.

Status2: Levend. Althans vaak. Er komt een tijd dat je weleens dood bent.

Woonplaats: Je woonde in Nederland totdat je verhuisde naar een vliegende auto. Tegenwoordig woon je weleens op Zweinstein, maar waar je in de vakanties woont is onduidelijk

Telefoonnummer: Je had een telefoon….. Alleen de dropbijtertjes aten hem op.

Sterrenbeeld: Awesomeness

Leeftijd: 14 jaar


Een samenvatting in jouw POV in het superawesome krachtveld-avontuur met veel kapotte auto's, chagrijnige beukwilgen, kapotte toverstokken, afgeleide hulpjes van Draco, diefstal, chantage, ontvoering en koekjes: Dat is wel duidelijk toch? (Bijna) het hele avontuur is in jouw POV

Aloho Alohomoraize (17 x uitgekomen)

Geschiedenis: Jij bent een trots lid van de drie verenigde smekkies. Ook ben je een Quizlet-Deatheater. Deze twee dingen gaan moeilijk samen waardoor je soms in een status benland die de O.o-status wordt genoemd. In deze status kan je alleen maar denken aan Voldie, het eren van Voldie, Voldie, Houden van Voldie en Voldie. In deze status ben je vrij gevaarlijk omdat je Voldie nogal eens oproept. Normaalgesproken zou dit niet zo’n groot probleem zijn, maar omdat jullie op 50 meter hoogte vliegen, Voldie op PP geilt en Harry het liefst wil vermoorden is dit niet erg makkelijk.

Aartsvijand: Je hebt geen vijanden. Draco heeft omdat jij zijn toverstok had afgepakt wel een vijand van jouw gemaakt maak Draco is geen vijand van jou (snap je hem nog??). Af en toe heb je ruzie met Bellatrix. Dit is alleen omdat jullie allebei smoor zijn op Voldie.

Status: Verliefd. Je bent verliefd op Voldie. Of je ook werkelijk iets met hem krijgt is voor jou een vraag voor ons een weet.

Status2: Levend. Een keertje sta je op uit de dood. Daarna ben je weer levend.

Woonplaats: Eerst in Nederland, daarna in de lucht, toen op Zweinstein Over de toekomst valt niks te zeggen dus wie weet….

Telefoonnummer: Je telefoon is opgegeten door een chocokikker. Die chocokikker sprong in een ravijn en het monster in het ravijn at de kikker op.

Sterrenbeeld: Voldie/awesomeness Je hebt twee sterrenbeelden omdat je ene helft in het Voldie sterrenbeeld tijdperk geboren is en je andere helft in het awesomeness sterrenbeeld tijdperk.

Leeftijd: 14 jaar


Een samenvatting in jouw POV in het superawesome krachtveld-avontuur met veel kapotte auto's, chagrijnige beukwilgen, kapotte toverstokken, afgeleide hulpjes van Draco, diefstal, chantage, ontvoering en koekjes: Jij en je vriendin ontvoeren iemand om op jullie toverschool te laten werken…. Is dat zo moeilijk? Jammergenoeg gebeurt er vanalles……


Picture made by: Alohomoraize

Voldie (9 x uitgekomen)

Geschiedenis:Vroeger was je een (HOT) weesmensje dat een magisch iemand bleek te zijn. Je kon met slangen praten, kon mensen pijn laten voelen etc. etc. Je opende de geheime kamer en je vermoordde Jenny. Je hele leventje liep gesmeerd totdat je de macht over de wereld wilde hebben. Het verhaal hierna heeft inmiddels miljoenen verdiend. Je vermoordde een kind, dat kind bleef leven, jij verloor je macht enz. Alleen nu zijn er twee awesome meiden die de jongen die jij aan het stalken bent (Ik zweer je Voldie stalkt Harry) ontvoeren. Dit zorgt voor veel heisa, chaos, meligheid en smekkies

Aartsvijand: Voor de mensen die na het lezen van Harry Potter daar nog niet achter zijn gekomen dat is de persoon waardoor hij zijn neus heeft verloren, Hagrid 8D

Status: In love…. Jammergenoeg met PP, Perkie, Harry en soms zelfs Bella en Aloho!!!!!

Status2: Je bent bezeten door het leven. Als je niet blijft leven pleeg je zelfmoord! Jammergenoeg ben je dan al dood..

Woonplaats: Een echte woonplaats is niet bekend. Een tijdje lang leefde je in de bossen van Albanië (Of waar dat dan ook was). En er gaan geruchten dat je bij je slaaf Lucius te ging wonen. In het verleden noemde je Hogwarts je thuis, al woonde je officieel in een weeshuis.

Telefoonnummer: Je hebt geen telefoon. Maar je e-mail adres is: TheDarkLord_Nagini<3Voldie@Neusloosheid.com (de leuke adressen waren al in gebruik)

Sterrenbeeld: Erg cliché maar je sterrenbeeld is een: Moordlustige kannibaal die er op uit is om de wereld over te nemen en een rietje gebruikt om de zielen van mensen op te slorpen en alle mensen die kleding dragen waar rood, paars of groen in zit in de cel zet, de mensen die dit lezen aan zijn slang voert en de mensen die deze uitkomst hebben opeet (Muhahahahahahaha).

Leeftijd: die weet niemand. Als je de tijd dat je net niet dood was meerekent ben je vrij jong. Maar als je dat wel meerekent ben je een oude bejaarde O.o


Een samenvatting in jouw POV in het superawesome krachtveld-avontuur met veel kapotte auto's, chagrijnige beukwilgen, kapotte toverstokken, afgeleide hulpjes van Draco, diefstal, chantage, ontvoering en koekjes: Een van je Deatheaters is verdwenen. Na lang gezocht te hebben vond je haar. Samen met Harry Potter en Puntjuuhh………

Albus Parcival Wolfram Bertus Perkamentus… Of gewoon Perkie (5 x uitgekomen)

Geschiedenis: Je bent een pedo schoolhoofd. (de manier hoe hij met Harry omgaat, ik zweer je O.o) Je geilt op Snape, Anderling, Harry Potter en zelfs een tijdje op PP! Je bent stokoud en wordt uiteindelijk vermoord door Snape. Je hebt een troumatische kindertijd gehad en was bijna een pedoversie van Voldie geworden.

Aartsvijand: Die heb je niet. Je leeft in een wereld van roze eenhoorns en regenbogen. Volgens jou heeft iedereen iets goeds in zich. Al besef je niet dat het goede van Voldie in zijn neus zat.

Status: Je bent een pedo schoolhoofd… Heb je nog meer info nogig…

Status2: Levend. Je leeft totdat je wordt vermoordt door Snapie

Woonplaats: Ik denk dat je op Zweinstein woont. Al is dat in de vakanties wel eenzaam…

Telefoonnummer: Die heb je niet omdat er geen telefoons werken op Zweinstein..

Sterrenbeeld: Een volwassene…. (Alle pedo’s hebben dat hoor… Moeder natuur wilde maar niet geloven dat ze echt bestaan….)

Leeftijd: hmmm ik gok op 111 of iets in die richting


Een samenvatting in jouw POV in het superawesome krachtveld-avontuur met veel kapotte auto's, chagrijnige beukwilgen, kapotte toverstokken, afgeleide hulpjes van Draco, diefstal, chantage, ontvoering en koekjes: Die is niet te maken. Je duikt soms op en verdwijnt dan weer.

Draco Malfoy (6 x uitgekomen)

Geschiedenis: Je bent rijk en bekakt.. Vandaar dat het grootste gedeelte vrij saai is. Wel een leuk feitje is dat je twee hulpjes tegenwoordig een snor hebben.

Aartsvijand: Je bent rijk en bekakt… Waarschijnlijk alle mensen die arm en niet bekakt zijn. *Kuchkuch*

Status: Je hebt (nog) geen relatie. Waarschijnlijk vind jij jezelf te awesome voor een vriendin (of vriend *Kuch Drarry kuch*) en als het ermee door kan, slaat ze je met een pan waardoor je bewusteloos raakt. Als je wakker wordt zie je slakken, duizenden slakken. Er ligt een roze fluffy briefje naast je waarin staat dat je voormalige relatie die twee minuten niet volhield en het uitmaakt, met als reden dat je teveel praat over je teddybeer.

Status2: Levend, om welke reden zou iemand niet leven?

Woonplaats: Bij je mammie en je pappie in een enorm huis…. (Jammer genoeg met allemaal huiselfen die niet meer zo schattig zijn omdat je vaders baas (die jou ook in zijn leger wilde en een tattoo van een doodshoofd (je wilde liever een hartje maar hij luisterde niet) op je arm heeft gezet) bij jullie is komen wonen en telkens Snape’s lijfspreuk op ze oefent).

Telefoonnummer: 06 1234567…. Denk je echt dat hij er een heeft… Hij weet niet eens wat een telefoon is… Aan de andere kant… hij is rijk, bekakt en verwent… We houden je op de hoogte

Sterrenbeeld: Een zwerver… Omdat je niet al te vrolijk was met de uitslag van dit sterrenbeeld, werd je rijk en bekakt… (Moet je nagaan dat je dat besloot toen je een week oud was en dus bekakt praatte met een piepstemmetje)

Leeftijd: Bedenk een periode in zijn leven en ik vertel het je.


Een samenvatting in jouw POV in het superawesome krachtveld-avontuur met veel kapotte auto's, chagrijnige beukwilgen, kapotte toverstokken, afgeleide hulpjes van Draco, diefstal, chantage, ontvoering en koekjes: Op een dag zat je in de leerlingenkamer te wachten op je twee maten. Toen ze binnenkwamen deden ze raar en pikten je toverstok. Uiteindelijk eindigde het met pijn, schaamte en slakken…

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Fandom

    Jeeeh ik lijk op die rijke bekakte (leuke) Dementor-draakje-freak. Hij is mijn gepofte aardappel.<3

    1 decennium geleden
  • Basim

    Aloho.....
    Ik ben geen Deatheater!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • HorrorxHoran

    Joh harry (cool)

    1 decennium geleden
  • Delic

    Alle dooddoeners op een stokje!
    Je gaat dit nooit geloven!
    Mijn uitslag is...
    Aloho O_O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?