Hoe verloopt jouw eerste jaar op Hogwarts? Deel 2!

Haaii!
Het eerste deel van het échte verhaal (:

Mogelijke uitkomsten

Wauw! Zo gaat jouw verhaal verder. (65 x uitgekomen)

Jij bent nou typisch zo'n iemand die niet veel aan school doet, maar toch overal goed in bent. Bezweringen, toverdranken, kruidenkunde. Niks is te moeilijk voor jou. Omdat je een beetje verlegen bent is het moeilijk om vrienden te maken, maar van die ene persoon raak je helemaal van de kaart... Benieuwd? In het volgende deel komt je het te weten!

Poeh poeh, wat een ingewikkelde boel allemaal. (25 x uitgekomen)

Hoeveel jij je best ook doet, met school gaat het nog niet helemaal lekker. Dat komt misschien omdat je een 'muggleborn' bent maar dat hoeft niet. Ook 'purebloods' kunnen er moeite mee hebben. Ondanks dat heb je wel veel vrienden. Niet alleen op je eigen afdeling, maar zeker ook op de andere! Behalve die ene, waarom is (nog) niet duidelijk... Benieuwd? Wacht maar tot het volgende deel!

School is alles! (18 x uitgekomen)

Zodra de lessen klaar zijn, ga je meteen naar de leerlingenkamer of de bibliotheek om te leren. Het maakt niet uit voor welk vak, maar je let overal goed op. Helaas is school niet alles, je bent niet erg sociaal, maar dat komt door je verleden. Veel vrienden heb je niet. Maar die ene is voor jou bijna specialer dan school... benieuwd? Je wacht maar! (:

School? Pfft, wie verdoet zijn tijd daar nou aan? (46 x uitgekomen)

School. Voor jou een grote tijdverspilling. Jij gaat veel liever naar zwerkbal kijken! Of lekker hangen met je vrienden, als het lekker weer is buiten of anders maar in de leerlingenkamer. Maar door die ene persoon zit jij wel héél vaak in bibliotheek.. wie? Daar kom je de volgende keer achter!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Sophizya

    Hofarts is my life!!!!!

    8 jaar geleden
  • Storiefan

    idd

    9 jaar geleden
  • 1PinkiePie0

    Oke jij moet heel snel nog 1 scrijven! X

    1 decennium geleden
  • MrsBrittain

    leuk!

    1 decennium geleden
  • Blackbirdd

    Grom, je maakt me veel te nieuwsgierig naar de volgende quiz! dus verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?