seven minutes of heaven: twilight.

een vriendin neemt je mee naar een feestje je kijkt rond en je ziet de jongens in een kring zitten seth een goeie vriend van je pakt je pols beet en sleurt je mee naar de cirkle en zegt: ....(vul hier je naam in)
doet mee.

Mogelijke uitkomsten

Emmet (14 x uitgekomen)

je kijkt naar de spullen. je denkt even diep na maar je pakt de honkbal pet.
je kijkt de kring rond dan hoor je iemand lachen je ziet dan dat het emmet was hij staat op. jij staat ook op en loopt naar hem toe je bent een beetje verlegen omdat je niet verwachten dat hij het zou zijn aangezien je hem al voor een tijdje leuk vond maar nooit echt een gesprek met hem hebt gehad je hoorde een kleine grink achter je dus je keek met een boze blick naar edward. emmet trok je de kast mee in en voor hij de deur sloot riep hij : ik weet niet of ikwel genoeg heb aan zeven minuten!!
je kijkt verlegen naar de grond hij konje niet zien want het licht stond uit hij maakte een drogen grap je moest er om lachen plots voel je een koude hand langs je gezicht glijde. hij stopt bij je wang de hand nam je mee naar zijn mond jullie zoenden hij ging lanzaam met zijn mond naar je oor weetje..(naam in vullen) elke keer al zieik je door school lopen denk ik steets maar weer wat een schoonheid. maar jij zecht zacht maar je bent met rosalie. hij grinikt dat is over we hadden ruzie je voelt lanzaam zijn hand in me kontzak glijden hij stopt er een briefje in. dan word er op de deur geklopt. het is seth hij zegt zijn jullie al klaar er zijn nog meer mensen die willen !!!

je pakt het briefje uit je broek zak er staat op: kijk om 01:23 uit je raam. .

Jasper (25 x uitgekomen)

je kijtk naar de spullen je blik valt in een keer op het zakmesje. je pakt het en je ziet jesper opstaan. jij staat dan ook op hij pakt met zijn koude hand jou hand beet en trekt je mee de kast in. op eens word je heel rustig. hij begint je een beetje te ondervragen over je helenaam en waar je vandaan komt je geboorte datum enzo. hij vraagt het erg snel dus je moet steets snel antwoorden. dan stopt hij. hij komt dichter bij je staan en pakt voorzichtig je hep beet en gaat met zijn anderen hand langs je gezicht zijn lippen kommen steets dichter bij de jouwe. hij geeft je voorzichtig een zoen op je mond. dan word er geklopt door emmet. DE TIJD IS OM KOM OP ER UIT JULLE. voor de zin is afgelopen is de deur al open gegooit door emmet.je bent nog een beetje aan het bij kommen van die kus. emmet zwaait even voor je ogen maar je bnet een beetje afwezig. jasper is al gaan zitten en pakt zijn mobiel en smst je: morgen 20:00 voor het ziekehuis. -emmet tilt je over zijn schouder heen en zet je op je plek terug en hij roept: OKE VOLGENDE!!
je pakt je mobiel om dat die trilde je las je smsje van jasper en gaf hem een klein knikje van oke zal der zijn knikje.

edward. (27 x uitgekomen)

je ogen vallen in een keer op een prachtige familie keting je pakt hem om je hoort edward griniken en je kijkt hem en dan denk je owja das war he gedachte -.- jullie staan op en lopen naar de kast je bnet erg nerveus. hij begint een paar vragen te stellen hij vraagt je of je bang voor hem bent. je gedachte zegt ja maar uit je mond komt nee
hij lacht weer even waarom zegt je gedachten dan van wel. jj antwoorden omdat mijn mondh et nooit eens is met mijn gedachte hij grinikt weer even. hij doet de keting bij je om. en zegt dat die je pragtig stat hij geeft je een zoen op je kaaklijn en gaat langzaam naar je mond dan staan jullie te zoenen schiet door je hoofd hij moet weer lachen om je gedachten. dan word er op de deur geklopt. KOM OP TIJD IS OP HUPHUP hij zegt zie je op school. de dag kom je op school en er ligt een envelop in je kluisje. met een briefje vederen instructies volgen.

seth (30 x uitgekomen)

je kijkt nar de spullen op een of anderen manier spreekt de houten wolven kop je erg aan dus je pakt hem en je kijkt de cirkle rond je ziet seth nar je toe lopen. hij steekt zijn hand uit hij pakt hem vast en staat op seth loopt met een grote smile op zijn gezicht met jou in zijn hand de kast in voor hijde kast sluit n zegt dat word leuk je vraag jezelf af wat bedoelt hij nou aan gezien hij een van je beste vrienden is. hij laat je hand los en je gaat naast hem om het bankje zitten in de kast je kijkt hem en en vraagt oke en nu ? hij grinikt.
wacht laat me je eerst iets vertellen. ....(vul je naam in) je bnet absoluut me beste vriendin maar.. je begint te blozen en hij ziet het hij lacht zacht en hij praat veder ik vind je al een heletijd eigelijk leuk je bnet perfect voor mij je bnet mooi lief en grapig hij gaat met zijn hand door je haar en stopt bij je kaak hij trekt lanzaam je gezicht nar het zijnen hij drukt zijn lippen op de joune dan word er op de deur geklopt je hoort aan paul dat hij geirriteert is he! kleuters zijn jullie al klaar of hoe zit dat ? seth glmlacht naar je en geeft je een briefje. jullie lopen de kast uit en gaan op jullie plek zitten. je vouwt het briefje open en leest d zin zie ik je vanavond? je kijkt hem aan en geeft een klein knikje. de rest van de avond was je in de wolken.

paul. (16 x uitgekomen)

je ziet eeen klein rood balletje liggen en je pakt het je kijkt er een beetje raar naar dan zie je paul op staan je kijkt met verbaste ogen okal weetje dat hij nogal een woeden probleem heeft.jullie lopen naar de kast asl de deur eenmaal dicht is is het doodsstil je ziet geen hand voor ogen. hij zet dan het licht aan in de tussen tijd is er nog geen woord gezegt en hij zegt ik wist dat dit geen god idee was je kijkt hem vragend aan en zegt hoe bedoel je? hij kijkt weg je gaat dan naast hem zitten en je kijkt hem aan kom op vertel het is er iets ms met me?
hij antwoordde dat is het juist er is niks mis met jou je bnet perfect je grinkt ik ben niet perfect hij zgt dat ben je wel jullie kijken elkaar diep in de ogen aan en jullie zoenen. en je geeft hem de stress bal terug hij pakt hem aan en zegt voor er op de deur werd gelopt door jasper kom vanvavond naar de klif? jij knikt en jullie horen jasper roepen kom op de minuten zijn om!! jullie lopen de kast uit en gaan weer zitten op een of anderen manier kan je niet wachten tot het feest over was.

jacob. (37 x uitgekomen)

je kijkt naar de spullen je ogen vallen op een droomvanger je pakt hem op en kijkt de cirkle rond. dan zie je dat jacob op staat je kijkt verlegen naar de grond en haalt je hand door je haar en staat op. hij pakt je hand beet en neemt je mee de donkere kast in. hij zet het licht aan hij kijkt je aan en vraagt wat er is. jij kijkt verlegen naar de grond en zegt niks. hij vraagt het nog is en pakt je bij je heup en zegt vertel me wat er is. je kijkt op en verdwaalt in zijn ogen en zegt er is niks ik had dit gewoon nooit echt verwacht. hij grinikt zacht en duwt de dromevanger in je handen je kijkt verbaast en hij zegt tegen je ik heb dit niet meer nodig want ik droom elke nacht over jou je zit in me hoofd ik wil bij je zijn. je begint te blozen hij duwt je tegen hem aan en hij zoent je en fluistert in je oor: "kom om 11 uur naar la psuh. en hij geeft je een kus op je wang. dan komt emmet naar de deur gelopen en beuk hard op de deur zijn jullie al klaar of hoe zit dat. op dat moment trekt emmet de deur open jullie lopen naar je plek terug de rest van de avond wacht je tot het 11 uur is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • irk7

    wie zijn die personen

    6 jaar geleden
  • Little_Biatch

    leuke quiz
    deel 2 aub?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?