One Direction vs. Big Time Rush ^deel 3!

Ik stel je weer eens voor aan .. Jezelf;

Naam: Jade
Leeftijd: Rond de 16 xd

Je bent nu aan het kamperen met wat vrienden en wat vriendinnen.
Jullie zijn samen met zijn 14en.

Er zijn 5 meisjes, jij en je 4 beste vriendinnen; Myrthe, Lynn, Chloé en Samantha.
En als je een beetje kunt rekenen weet je dat er dan 9 jongens zijn.

Nou wie zouden dat zijn?
GOED GERADEN ! BIG TIME RUSH EN ONE DIRECTION !

Bos = wilde dieren.
wilde dieren = gevaarlijk.
En als je in gevaar bent moet er wel een jongen zijn om je te bescherme heá?


KUDO + REACTIE ? (flower)

Ohja, ik heb 2 accounts. de andere heet ; 1Directi0nn Op dat account heb ik een story geschreven, willen jullie zo lief zijn om daar even te kijken ? (A) Komt One Direction ook in voor, ik ben nog maar net begonnen ! ;D Willen jullie asjeblieft daar even kijken ? *puppyoogjes*

liefs,
GewoonManon

WARNING: ER KUNNEN PAAR OPMERKINGEN IN VOOR KOMEN DIE NERGENS OP SLAAN!

Mogelijke uitkomsten

Big Time Rush (77 x uitgekomen)

- Hahahah er is nu Big Time Rush op terwijl ik deze uitkomst schrijf, dat vind ik heel grappig'


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Je Big Time Crush *degene die je het leukst vind van BTR* kijkt je zwoel aan. Hij pakt je hand en vraagt: 'Baby, kom met me mee.' Samen maken jullie een wandeling in het donker. Als jullie een raar geluid horen rennen jullie samen keihardd weg en gaan in een grot zitten jullie gieren het uit. Jullie lach word onderbroken door een soort van geeuw. Jullie verstijven van schrik en je Big Time Crush pakt je hand en trekt je weg. Samen rennen jullie naar een boom en klimmen erin. Jij probeert iemand te bellen maar je hebt geen bereik. Gelukkig kan je Big Time Crush goed gooien en gelukkig hebben jullie wat eten bij jullie. Hij gooit het zover weg als mogelijk en jullie rennen zo snel als jullie kunnen naar het tentenkamp en caravan. Als jullie in je Big Time Crush zijn tent liggen gieren jullie het uit. Er wordt 'ETEN !' Geroepen. Hij geeft je een kus op je neus en rent naar buiten. Je staat met een gelukkig gevoel op;

Deze vakantie was geweldig.

Kudo\Reactie\Beide? (flower)

One Direction (495 x uitgekomen)

- Ik love one direction. :3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het is midden in de nacht. Je kan niet slapen en je kruipt je bed uit. Je hebt alleen maar een joggingsbroek en een t-shirtje uit maar je gaat toch naar buiten. Als je staat rek je je uit. Je loopt een eindje en je kijkt om je heen. Het kampvuur is nog aan en je One Direction crush *de jongen die je het leukst vind van one direction* zit er omheen. hij is helemaal alleen. Je gaat naast hem zitten. 'Kan je ook niet slapen?' Vraag je. Hij kijkt je aan, het zijn de mooiste ogen die je ooit hebt gezien. 'Nee ik moest steeds denken aan .. Iemand' Je bent nieuwschierig maar je vraagt niet verder want hij staat op en loopt weg. Een vlaag van teleurstelling gaat door je heen. Je dacht even dat hij je leuk vond..

Nog geen minuut later hoor je gitaar getokkel. Het liedje komt je maar al te goed voor I 'm Yours van Jason Mraz..

Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks, now I'm trying to get back

Before the cool done run out, I'll be giving it my bestest
And nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

But I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love love

Je vind de tekst ontroerend en kijkt hem stralend aan. Je giechelt zachtjes en kijkt vlug om je heen. 'Voor je het weet maak je iemand wakker!' Lach je. Je haalt je schouders op. 'Ach, moeten ze maar leren mee te leven.' Je geniet van zijn droge opmerking en je slaat je armen om zijn nek. Hij slaat zijn armen om je middel en jullie zoenen, voor jou kan het wel eeuwen duren maar na een poosje hoor je ineens twee giechelende meisjes. 'IK ZEI HET JE TOCH IK WIST HET!' 'AAAAWH WAT LIEFF!'


Je glimlacht en je One Direction Crush kijkt je lief aan en zegt; 'schatje, wil je asjeblieft mijn meisje zijn?' Jij giechelt en zegt zachtjes; 'Dat je dat nog hoeft te vragen!' Hij grijnst en vraagt met zijn lieve oogjes 'Is dat een ja?' Jij knikt en zoent hem nog een keer.

superleuke vakantie, maar.. nog leukere jongen!

JE WORDT LID VAN DE BERENFAMILIE ! (26 x uitgekomen)

Je loopt alleen door het bos en je vindt eindelijk wat je wou vinden; Beren.

Je loopt ernaartoe en geeft ze honing. Omdat je honing bij je hebt mag je lid van hun familie worden, maar dan moet je eerst een proef doen en dat is een heel lastige proef. je moet namelijk verse honing halen. heel vers.
uit de korf hemzelve. (A) maar dat kan jij wel . hoop je.
oke je moet nu kiezen. KEUZE A OF KEUZE B.
gekozen ? Heb je al gekozen?
Ja?
Oke?
OKE ! EERST KOMT KEUZE A ! KOOS JE B SCHRAP DAN EERST A EN LEES DIRECT B ! NÚ!

A) Je loopt naar de korf met een lange stok je prikt erin en de wespen of bijen ofzo vliegen op je af. Je neemt de korf mee. je rent zo hard als je kan het water in mét de korf. Als je bovenbent heb je flink wat pijnlijke bulten, MAAAAR je hebt de korf! Je kijkt erin en tot je schrik zit er niet zo veel honing in. Maar een héééél klein beetje. je gaat terug naar de beren. Die vragen in het beers of dat alles is en jij knikt. Na een familie overleg mag je bij de familie, gewoon omdat je zoveel moeite had gedaan. Je hebt nog aantal dagen last van de steken.. Maar gelukkig heeft moeder beer het gif eruit gezogen!


B) Je gaat naar je BFF 's one direction crush en je vraagt of je zijn gitaar mag lenen, het mag en je gaat terug naar de bijenkorf. Je speelt 'Liesje had een Lammetje' En daardoor vliegen alle bijen naar je toe, je schrikt maar vlak voor je stoppen ze. Je blijft spelen en ze vliegen vrolijk in mooie figuren rond je. Je pakt voorzichtig de korf. Er zit in verdwaalde bij in maar die vliegt er vlug uit. Je geeft de korf aan je berenmoeder die je bere-trots aankijkt en je begeleid de bijen nadat je moeder de honing eruit heeft gehaald weer naar de korf. daarna geef je de jongen zijn gitaar terug en je wordt lid van de beren familie.


JIJ <3 BEREN !


UDO UDO UDO MAG IK PLEASE EEN REACTIE\KUDO ?

of beide ? (flower)

Je kan niet kiezen .. (26 x uitgekomen)

Je kan niet kiezen. Dus helaaaas je hebt geen verhaaltje erbij. Als je uiteindelijk toch een keuze hebt gemaakt kijk dan maar even bij een van de andere 3. ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (60)

  • LouisxLover

    hihi weer weet ik het niet!!

    9 jaar geleden
  • XJunaHoranX

    1D natuurlijk! Wat denk jij dan...

    1 decennium geleden
  • Bcollienr1

    One direction

    1 decennium geleden
  • LouLouX

    Jij vieze vuile verradder ik kan niet eens ib de quiz voor Louis kiezen ((maar tog gaik hey volgendr deel ook doenxd))

    1 decennium geleden
  • Coronam

    1DDDDDD!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?