One Direction vs Big Time Rush ^deel2!

1D = One Direction.
BTR = Big Time Rush.

Ik stel je even voor aan.. jezelf:
Naam: Jade.
Leeftijd: rond de 16.

1D & BTR hebben het met elkaar bijgelegd. Je was samen met een vriendin naar het concert. Het was super ook al vechtte je 2 favo bands met elkaar. Maarja alles is goed en het kan niet beter: jij en je vriendin zijn uitgenodigt voor de After party! Maar allebei de bands zien jou wel zitten.. Voor wie kies je? Is iedereen wel even aardig? Verteld iedereen wel de waarheid? & misschien nog wel het belangrijkst: wat is er gebeurd met het Stekelvarken met de gouden stem uit de vorige quiz?!


Dat jou personage 16 is betekend niet dat deze quiz voor 16 + is hoor haha.

~ KUDO + REACTIE OF ER NOG EEN QUIZ MOET KOMEN ? (flower)





ALS JE VAN 1D HOUDT MOET JE DEZE STORY GEWOON LEZEN :
http://www.quizlet.nl/stories/70647/you-make-me-beautiful--harry-styles/
ik heb hem niet geschreven maar ik vind gewoon dat die meer kudo 's, reactie 's & abbo s verdient ! & hij hoort in de top te staan.
ook als harry niet je favoriet is of dat je niet echt van 1D houdt is hij leuk omdat hij gewoon supermooi is geschreven!

xxxxloveyouall '

Mogelijke uitkomsten

ONE DIRECTION (283 x uitgekomen)

Je hebt de meeste klik met One Direction.

TWEE JAAR LATER.

Je ligt in het zand met Harry\Liam\Zayn\Louis\Niall (jevriendje). de zon is net onder gegaan. Hij streelt je haar en geeft je een kus op je voorhoofd. je kijkt in zijn ogen. Hij vraagt zachtjes aan je met zijn o zo lieve stem : 'heb je er spijt van dat je uiteindelijk voor mij hebt gekozen?' je glimlacht, je hebt nooit spijt gehad dat je toch voor hem hebt gekozen: je bent er zelfs superblij mee.. Hij is zo knap, grappig en megalief! En je fluisterd 'nee, ik heb er nooit spijt van gehad.'

10 JAAR LATER.

Jullie wonen net 3 jaar samen. Je zit op een stoel in je lievelings restaurant. Jullie gingen hierheen op jullie eerste date. Harry\Liam\Zayn\Louis\Niall (jevriendje) kijkt je een beetje zenuwachtig aan. Maar hij kijkt wel schattig. Alsof hij iets belangrijks wil vragen. Hij zegt: 'Lieve Jade.' Je krijgt vlinders in je buik die je bijna altijd voelt als je bij hem bent. 'Ik wil je iets vragen.' je knikt voorzichtig. Wat gaat hij zeggen? 'ik hou zoveel van je.. ' Hij gaat op een knie zitten en kijkt je met glinsterende ogen aan. 'Wil je met me trouwen?' hij opent een doosje. Er zit de mooiste ring in die je ooit hebt gezien. in het restaurant is het helemaal stil. Niemand durft wat te zeggen iedereen kijkt ergens anders naar maar je merkt dat ze mee luisteren. 'Ja. Ja, heel graag!' antwoord je met tranen in je ogen. Hij doet je de ring om en je valt om zijn hals. Iedereen klapt en jij bent nog nooit in je leven zo gelukkig geweest.



~ KUDO ? REACTIE ? (flower)

als jullie meer willen zet het ook in de reactie please.
als jullie tips hebben; ook reactie please!

BIG TIME RUSH (35 x uitgekomen)

2 JAAR LATER.

Je zit in de bioscoop samen met James\Kendall\Carlos\Logan (jevriendje).
Jullie zijn heel even uit elkaar geweest om een stom misverstand. Een of andere jaloerse trut, dat eerst nog wel een vriendin van je was, had je aangepraat dat hij had gezoend. Met haar! Ze had er echt werk van gemaakt want ze had haar broer foto 's laten maken als ze stiekem zijn hand vastpakte en hij rukte zich natuurlijk los. Hij zei niks tegen je: hij wou niet dat je jaloers was. Maar hij was niet op haar en nu was alles weer helemaal goed.
Je wil popcorn pakken hij ook. Jullie handen raken elkaar aan. je kijkt in zijn ogen en je bent superblij dat jullie weer bij elkaar zijn. Je laat niemand meer tussen jullie komen. NIEMAND.

10 JAAR LATER

Jullie hebben net gegeten bij jullie lievelingsrestaurant en gaan nu naar de bios. In dezelfde bioscoop als tien jaar geleden waar jullie je eerste date hadden. waarom hij hier persé heen wou weet je niet. Er is nu een veel luxere bioscoop in de stad. maar hij wou perse hierheen. Maar hetmaakt je niet zoveel uit. Het is wel gezellig in die bios en het is daar ook rustiger, je hebt niet veel kans dat je iemand tegen komt die je kent dus kunnen ze lekker achterin zitten en andere dingen doen dan alleen de film kijken. Jullie lopen de bios hand in hand binnen en je kijkt je ogen uit. De bioscoop hangt vol met hartjes en dingen. Het is februari.. Maar hoeveel ook alweer? Het is de 14e toch? Wacht eens even de 14e.. VALENTIJNSDAG! Shit vergeten! nu heb je geen kado! Je zucht en zegt 'kud, het is valentijsdag he? het spijt me zo ik heb geen kado!' Hij glimlacht en streelt je wang. 'gekkie dat hoeft toch niet! Ik heb wel een kado voor jou..' hij valt op een knie voor je en haalt een ring uit zijn zak. Hij kijkt je aan en vraagt zachtjes: 'lieve jade.. Wil je met me trouwen?' Je kan door de tranen in je ogen even niks meer naar buiten krijgen. Je bent zo blij.. eindelijk! je had er al eerder aan gedacht maaar je wou natuurlijk ook dat hij wachtte op het juiste moment. Dit was het juiste moment. Wat had hij het weer goed uitgezocht. Je knikt. en je zegt zachtjes: 'Ja, ja ik wil!'


REACTIE + KUDO PLEEASE! (flower)

Wil je nog een deel? reactie!
Heb je een tip? reactie!

TWIJFELAAR (25 x uitgekomen)

2 JAAR LATER:
Je kijkt tv. Je ziet 1D op tv. Het is live Je zucht. Waarom was je niet gegaan voor Liam? Of voor Zayn? voor Harry? Nu heb je niemand. Je blijft even kijken. Wacht even. Er mist iemand.. Liam\Harry\Zayn\Louis\Naill (degene die je het leukst vond) .. hij is er niet! Waarom niet? Een andere 1D lid krijgt net de vraag van een intervieuwer waarom hij er niet is.. De jongen glimlacht en zegt: 'Hij had iets belangrijkers te doen.' De intervieuwer kijkt verbaasd en vraagt: 'Wat dan?' Hij glimlacht. 'Da 's privé!'
Ineens gaat de bel. Je kreunt. Vast je vriendin die weer heeft gezoend. Ze zoent ongeveer elke dag met iemand anders. Als ze het leuk vind best maar ze moet niet altijd aan je kop zeuren! Je sloft naar je deur met je pyama aan. Het is best een leuke pyama maar zelf vind je hem.. Tjaa.. Het is en blijft een pyama. Ze doet de deur open. Je kunt geen woord meer zeggen. Hij staat voor de deur. Uit 1D. Je weet niks meer te zeggen. 'Mag ik binnenkomen of kom ik ongelegen?' zijn stem is zo zoet dat je geen nee kan zeggen. Je laat hem binnen. Aan de ene kant wil je hem om de hals vliegen en hem zoenen. Maar aan de andere kant blijft Carlos\kendall\Logan\James uit BTR door je hoofd spoken.. hij had je een week geleden gebeld. hij heeft een vriendin. Een vriendin! Je hart brak. Maar aan de andere kant.. nu zat je niet meer in twee strijd.. Ik kan het best kiezen voor 1D. Denk je. maar stiekem, in je hart. Staan ze alsnog op een gedeelde 1e plaats.

10 JAAR LATER.

Je zit in het park je zoent met hem (je vriendje uit 1D). Ineens hoor je iemand 'Hoi' zeggen. Het is een heel bekende stem. De stem is enorm schattig. Je kijkt op. O M G < is de eerste gedachte dat in je opkomt. Je kijkt in de ogen van James\Carlos\Kendall\Logan van BTR. Je weet niet wat je moet zeggen. 'Hoi.' antwoord je vriendje. Hij slaat een arm om je heen. Je voelt je ongemakkelijk. De twee liefdes van je leven staan nu tegen over elkaar. De BTR liefde vraagt aan je 1D liefde: 'mag ik haar even van je lenen?' Je vriendje zucht. 'Ja hoor, maar handen thuis! En die tong van je blijft binnen.' je bent verbaasd over zijn scherpheid. Wat is er aan de hand? Je vriendje zegt: 'ik loop een blokje om ik kom zo terug.' als hij uit het zicht is gaat je BTR love naast je zitten en hij geeft je een kus op je wang. Er gaat een warm gevoel door je heen. hij glimlacht. 'ik heb het uitgemaakt met haar. ik moest steeds denken aan jou. ik vind je zo mooi en o zo lief.' je gloeit van binnen. 'ik had je oude nummer maar je had je oude mobiel aan je vriendje gegeven..' hij bijt op zijn lip. bij vriendje schoten heel licht tranen in zijn ogen. of het leek zo. Het kan ook zijn dat het je verbeeldde. Je buigt dicht naar hem toe. Jullie zoenen. ondertussen denk je: WAT BEN IK AAN HET DOEN? maar je kan niet meer stoppen. Je zit op zijn schoot hij streelt je haar. jullie zitten een hele poos te zoenen. ineens wordt je wakker door een aardbeving. zo voelt het tenminste. Je 1D love.. SHIT gaat er door je heen. je was hem helemaal vergeten voor die paar seconde.. je wil hem niet kwijt! je staat op en je zegt zijn naam. Hij schopte nog een keer tegen het bankje aan en rent weg. 'Wat ben jij een vreselijke sl..' je wist al wat hij wou zeggen maar hij had de kans niet om zijn zin af te maken. Je BTR love springt op hem en roept 'WAT WOU JE OVER HAAR ZEGGEN? ALS JE HAAR ZO NOEMT VERMOORD IK JE!' Ze zijn met elkaar aan het vechten en je kan het niet aanzien 'HOU OP!' schreeuw je maar ze luisteren niet. Je valt huilend op je knieen op de grond en gilt 'STOP PLEASE!' De een heeft een blauw oog en de andere een bloedend lip. Je kan het niet meer aanzien en je rent weg.
Je hebt je lesje wel geleerd. Af en toe moet je gewoon een knoop doorhakken en je kunt niet tegelijk 2 jongens aan het lijntje houden.. Je hebt spijt van wat je gedaan hebt. Je hebt nu een relatie met een andere jongen. Niet beroemd maar wel superknap & superlief!



KUDO + REACTIE PLEASE? (flower)

nog een deel? reactie!
tips? reactie!

MEELBAL (13 x uitgekomen)

2 JAAR LATER.

Je zit hand in hand met spongebob. Je kijkt naar zijn o zo gele neus. Hij is geel. je lievelingskleur. Je kijkt verlangend naar zijn neus. Spongebob heeft door wat je wil. Hij knikt. Je hand gaat langzaam naar zijn neus. En.. JE STEEKT HEM IN ZIJN NEUS. Spongebob slaat je van zijn neus af en gilt : OOH JADE WAT DOE JE?!! Jij antwoord; Het mocht toch? spongebob schudt zijn hoofd en zegt: ik dacht dat je hem wou hebben! En ik dacht dat je hem wou aanraken. Gewoon aanraken de boven kant.. NIET ERIN. Jij giechelt.

10 JAAR LATER

Het is al een poosje uit met Spongebob. Maaar nu heb je een relatie met het stekelvarken. Je vond hem eigenlijk altijd al aantrekkelijker dan spongebob maar je dacht dat hij te cool voor je was, het stekelvarken had het zelfde en had daarom een poosje met Barbie gehad. Maar nu is het uit met barbie. hij heeft het met barbie uitgemaakt en nu hebben jullie net een maand. Barbie had je een paar keer gesproken toen zij en het stekelvarken nog hadden maar de laatste tijd had je haar niet meer gezien. Best jammer ze was wel aardig. Je gaat naast stekelvarken in zijn mand liggen en streelt zijn stekels. Het stekelvarken kijkt je aan en zegt: 'Ik vond jou altijd al leuker dan barbie.' Jij glimlacht en gaat naar boven en zegt: 'Ik ga even slapen, ik ben moe. Vind je dat erg?' Hij schudt zijn hoofd: 'Nee joh, je hebt het heel druk gehad! Ga maar lekker slapen. Er komt zo wel een vriend. Maar die komt pas over een uur.' Dus als de bel gaat doe ik wel open.
je gaat naar bed.
Je ligt net 5 minuten als de bel gaat. Wow wat is die vriend vroeg! denk je. Tenminste.. als het zijn vriend is. Je bent zo stil mogelijk. je hoort de deur opengaan. Je hoort een stem zeggen: 'Hoi lieverd! Wat leuk dat je me hebt uitgenodigt! Is ze al weg? Of heb je het al uitgemaakt?' Je hoort de stem van barbie. Wat?! maar .. hij had het toch uitgemaakt ? en.. er spookt van alles door je hoofd. Je gaat op je tenen de kamer uit en kijkt voorzichtig de hoek om. Barbie zit bij het stekelvarken en ze kamt zijn haar. ZE KAMT ZIJN HAAR! Stekelvarken had nog tegen haar gezegd: 'jij bent de enige die mn haar mag kammen! alleen het liefste & mooiste meisje van de hele wereld mag dat!' Je hebt tranen in je ogen. DING DONG. Barbie doet open. Huh? Er staat een stekelvarken in de deuropening! Je vriendje het stekelvarken! hij zegt: 'He barbie, ben jij er ook? Ik had eigenlijk alleen Paul uitgenodigt..' Paul! natuurlijk dat is Paul! Dat is zijn vriend! En ik denk dat hij me bedriegt! Je doet vlug je kleren aan en klimt uit het raam. je komt later terug met een doos bonbons gewoon. Om hem te verassen. Als je hem net de bonbons wil geven komt meerminman binnen en steelt de bonbons. Je begint te huilen als een baby en dan komt stekelvarken eraan en zingt met zijn gouden stem een supermooi lied. Barbie is jaloers en wil hem zoenen maar hij duwt haar weg. En gaat verder met zingenn. DAn komen er allemaal schapen en dan is er een feestje. (:


REACTIE + KUDO?

wil je nog een deel? reactie
tips? reactie

MOORDENAAR (2 x uitgekomen)

2 JAAR LATER

Je kijkt sneaky om je heen. Het is in het winkelcentrum. Over 10 minuten moet ze hier zijn. Je glimlacht spooky. Om mijn vriendje af te pakken was de biggest mistake van haar leven. je kijkt naar je handtas. Daar zit een spuit in. niet zomaar een spuit. Maar een spuit van de dierenarts. waarmee ze honden en katten laten inslapen. Als ze dat spuit zal ze verdooft zijn en dan neem je haar mee. MUWHAHAHAH. En dan gaa je.. Haar een clownspak aandoen En dan maak je haar broek voor een deel nat zodat het lijkt alsof ze in haar broek heeft geplast. En dat zet je het op haar twitteraccount dat je hebt gehackt. En misschien maak je ook nog wel meer genante foto 's. Je gaat haar gewoon vreselijk vernederen. En misschien vermoord je haar daarna nog, dat zie je dan wel.



10 JAAR LATER

@ GEVANGENIS: je loopt in het rond in je oerlelijke gevangenis outfit. Je hebt al een heel goed plan uitgestippeld. Hoe je kan ontsnappen. Je hebt een sleutel gestolen. Je hebt kunnen oppikken dat er iemand op 2 verdiepingen boven je om ongeveer 8 uur gaat proberen te ontsnappen. Het gaat niet lukken, dat weet je nu al omdat het een nieuweling is. Maar dan is iedereen in rep en roer en dan maak ik mijn slot open, sla ik een beveilings kerel neer en dan doe je zijn pak aan. alles ging volgens plan. Je loopt vrij naar buiten. Je bent net buiten. En dan .. Wordt je weer en de boeien geslagen. Je vloekt en vloekt en je schopt en slaat om je heen maar ze zijn te sterk. Je wou dat je de tijd terug kom draaien en dat je nooit een poging tot moord gedaan. De reden was stom.. alleen omdat ze je vriendje had afgepakt.. Po van teletubbies...


Sorry heel dom^^ maar ik ben inspiratie loos.

REACTIE + KUDO ? (flower)

Moet er nog meer komen? reactie!
Heb je tips? reactie!

Statistieken

Statistieken

Reageer (43)

  • XGreenDayLoverX

    BTR!!!!

    9 jaar geleden
  • LouisxLover

    twijfelaar !!!! Alweer hihi
    echt weer heel grappig!

    9 jaar geleden
  • Bcollienr1

    ONE DIRECTION

    1 decennium geleden
  • InezMalik

    HAHA, 1D is een klein beetje populairder:D
    1D is voor mij de beste band die er is.
    ZAYN, mijn vriendje of course.

    1 decennium geleden
  • BPD

    BTR DUHHH BTR IS AMAZING!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?