Horoscoop • Februari 2012

Wat is jouw horoscoop deze maand? Klik op jouw geboortedatum om er achter te komen!

Mogelijke uitkomsten

Ram (20 x uitgekomen)

Je probeert veel dingen tegelijkertijd te doen en dat moet ook nog eens snel gebeuren. Waarom zo'n haast? Neem de tijd om beslissingen te nemen, maar bewaar ook wat tijd voor jezelf en je omgeving. Het is goed om even op de rem te trappen. Let ook op in relaties en loop niet te hard van stapel. Niet iedereen heeft zo'n hoog tempo als jij!

Stier (18 x uitgekomen)

Vraag je eens af of het doel wat je nu probeert te bereiken nog wel is wat je werkelijk wilt. Het is goed om even bij de dingen stil te staan. Ook al lijkt het misschien het gemakkelijkst, blijf niet doorgaan op automatische piloot. Wees niet bang om van gedachten te veranderen. Deze maand zullen er namelijk nog veel veranderingen op je pad komen. Let wel op dat je de dingen luchtig houdt.

Tweeling (17 x uitgekomen)

Deze maand heb je behoefte aan gezelligheid. Zoek mensen op! Een zekere houding trekt mensen aan, een onzekere houdt ze juist op afstand. Blijf deze maand extra positief, zo komt de gezelligheid sneller op gang. Laat je gaan en vraag je niet af wat anderen denken. Het gaat erom dat jij het waard vindt om van bepaalde personen te houden en niet andersom.

Kreeft (33 x uitgekomen)

Je hebt een zware periode afgelegd en bent veranderd (misschien weet jij dit zelf nog niet eens). Maar de ervaringen hebben je sterker gemaakt! Hoewel tegenslagen moeilijk voor je blijven weet jij nu sneller de moed te vinden om door te gaan. Het is belangrijk om de situatie goed onder ogen te zien en je af te vragen waar je naar toe werkt. Niet alles is misschien net zo perfect als in films of boeken, maar er zijn meer manieren om toch plezier te blijven hebben.

Leeuw (20 x uitgekomen)

Deze maand krijg jij te maken met verschuivingen in bestaande relaties. Het heeft geen zin om vast te houden aan oude gewoontes, laat de dingen je gewoon gebeuren. Stel je flexibel op en ga creatief om met verandering. Accepteer dat niet alles bij het oude kan blijven. Besteed geen aandacht aan jaloezie en ga je eigen gang.
Een extra tip voor single leeuwen: ga direct op je doel af. Nu is je kans!

Maagd (22 x uitgekomen)

Een beetje arrogantie kan geen kwaad, maar houd het gezond. Zoek ook eens naar andere manieren van praten. Met een grappig maar raak antwoord kun je soms meer bereiken dan je denkt. Je hoeft niet meteen jezelf helemaal bloot te stellen aan anderen. Wees voorzichtig met wat je zegt en blijf bij jezelf. Onderzoek wat anderen vinden. Laat anderen praten en kijk zelf de kat uit de boom. Alles komt vanzelf.

Weegschaal (25 x uitgekomen)

Je moet een belangrijke beslissing nemen, maar de verantwoordelijkheid hiervan is je te veel. Bedenk dat een beslissing nog bijgestuurd kan worden en niet meteen definitief is. Volg vooral NIET de mening van anderen op! Blijf trouw aan jezelf en vraag niet om iemand zijn bevestiging. Vertrouw op jezelf. Je kunt je onzekerheden beter over boord zetten en je open stellen voor positiviteit. Is het niet eens tijd om een stap te zetten in de richting die jij uit wilt?

Schorpioen (27 x uitgekomen)

Jij hebt de gewoonte jezelf te vergelijken met alles en iedereen. Dit is meestal een kracht van je, maar het kan ook tegen je gaan werken. Niet alles is een wedstrijd! Laat je gaan en laat je verwennen. Zet al je onzekerheden opzij. Denk eens niet aan wie er 'knapper' of 'slimmer' is, maar neem kansen met beide handen aan.

Boogschutter (21 x uitgekomen)

Je hebt een moeilijke periode achter de rug, maar langzaamaan zie jij een lichtpuntje verschijnen. Probeer niets te forceren, uiteindelijk kom je er wel! Het is ook goed om af en toe afstand te nemen en wat tijd aan jezelf te besteden. Leg ook niet te veel beslag op mensen die je aardig vindt!

Steenbok (16 x uitgekomen)

Ja Steenbok, ook jij hebt te maken met ups en downs. Neem de dingen niet al te zwaar. Een goede vriend of vriendin kan je helpen niet onnodig in paniek te raken. Niet alles waar je vroeger van droomde, komt uit, maar de dingen kunnen wel op een andere manier mooi zijn. Probeer ervoor open te staan en waardeer vooral de positieve dingen. Haal het beste uit het leven, in welke situatie dan ook!

Waterman (26 x uitgekomen)

Je bent niet een type die dromen nastreeft, maar deze maand denk je opeens: wat als ik nou... Soms is het goed je dit af te vragen. Bekijk de mogelijkheden. Leg jezelf geen beperkingen op en kijk verder. Er is namelijk meer mogelijk dan je denkt. Neem niet te veel verplichtingen op je, maar neem juist wat tijd voor jezelf. Verbreed je horizon en kom eens uit dat gebruikelijke kringetje!

Vissen (25 x uitgekomen)

Je wilt op een eerdere beslissing terugkomen, maar je bent te beleefd. Laat je niet leiden door wat anderen denken maar volg je eigen intuïtie. En ja, ook als dit betekent dat je wat dingen moet wijzigen of zelfs cancelen. Onthoud dat ook niet besluiten uiteindelijk toch neerkomt op het nemen van een besluit. Probeer bij jezelf na te gaan wat jij nu eigenlijk echt wilt en wees niet bang om dat hardop te zeggen! Zoek mensen en gezelligheid op en wees spontaan!

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)

  • Proprius

    Ik had stier maar ik ben een weegschaal.

    1 decennium geleden
  • Namstar

    Kreeft, en het klopt precies (bloos)

    1 decennium geleden
  • lauriefredo

    Tweeling, het klopt best wel.

    1 decennium geleden
  • Conaway

    Schorpioen.
    Klopt niet echt, ik vergelijk mijzelf juist niet met anderen haha.
    Of nouja, soms, maar meestal niet haha.

    1 decennium geleden
  • PeterPetrelliXx

    Maagd, ik weet het niet volgens mij niet echt...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?