1D| This Boy Drives You Crazy.

Samen met de boys van One Direction en vier vriendinnen, ga je naar het pretpark. Je kent de jongens al voordat ze beroemd werden. Stiekem vond je één van hen leuk. Jullie gaan een attractie in en uit, de tijd vliegt voorbij, maar nog steeds heb je de kans niet gehad op iets te doen met z'n tweeën.

Hier een quiz en ontdek wie jouw uitkomst is.

JEAAY! Top! Dank je. 02/02/2012

Mogelijke uitkomsten

Zayn Malik. (181 x uitgekomen)

Twijfelend keek je naar de achtbaan, die een paar keer over de kop ging. Je voelde dat iemand je hand vast pakte. Verschrikt keek je op, tot je grote verbazing zag je dat het Zayn was, de jongen waar je al een tijdje een chrush op hebt. Hij glimlachte naar je. ''Kom je mee?'' Vroeg hij voorzichtig. Je knikte wat onzeker, voordat je het wist trok Zayn je mee naar de ingang. De rest ging ook mee, behalve Harry en een vriendin van je dan. Die stonden midden op het pad. De rij was best lang, maar uiteindelijk stonden jullie op het punt om het karretje in te stappen. Je bleef stilstaan, om eerlijk te zijn vond je dit maar eng. ''Gaat het?'' Vroeg Zayn bezorgd. Je schudde met je hoofd. ''Ik durf niet.'' Zayn glimlachte, hij kwam dichter bij je staan en boog voorover. Hij drukte zijn lippen op de jouwe. Je mondhoeken krulden naar boven, veel te snel voor je gevoel liet hij ze weer los. ''Niet bang zijn, ik ben bij je.'' Glimlachte hij. Hij hield je hand nog steeds vast. Samen stapten jullie het karretje in. Jullie trokken de stang naar beneden, wanneer je een klik hoorde wist je dat je er niet uit zou gaan vallen. Wanneer het karretje begon te rijden voelde je een lichte spanning, maar je wist dat je veilig zat in Zayn's armen.

Niall Horan. (179 x uitgekomen)

De rest liep ver voor je, alleen Niall kwam naast je lopen. ''Anders vind ik het zo zielig.'' Glimlachte hij. Hij hield je tegen en liet je stoppen. Hij wees naar een attractie, die er best rustig uit zag. Je knikte. Hij pakte je hand en rende ernaar toe. Een rij was er bijna niet, dus jullie konden vrij wel meteen starten. Er stond een wagentje klaar, je liet Niall aan de stuur kant zitten terwijl je zelf naast hem kwam zitten. Hij moest het wagentje sturen, op een één of andere manier vertrouwde je het niet, dus hield je jezelf goed vast. Niall stuurde het wagentje allerlei kanten op, behalve de goede kant. Zacht begon je te lachen en Niall deed vrolijk mee. Nadat jullie het eindpunt hadden bereikt, stapten jullie uit het wagentje en gingen jullie bij een fontein zitten. ''Dat was leuk.'' Lachte je, nog steeds moest je bijkomen. Niall knikte. ''Jij bent leuker.'' Zei hij zacht. Je keek op en zag een blozende Niall zitten. Je glimlachte. ''Ik vind je leuk.'' Zei hij nogmaals. Voordat je iets kon zeggen drukte hij zijn lippen op de jouwe. De fontein begon nog harder te sproeien, maar dat kon je niet schelen. Je was helemaal in love.

Liam Payne. (22 x uitgekomen)

Jullie liepen langs een restaurant, dat er wel gezellig uitzag. Je bleef bij het restaurant staan, maar had niet door dat iemand achter je stond. ''Zin om samen wat te gaan eten?'' Vroeg een lage stem, wat wel heel sexy klonk. Je draaide je om en zag Liam staan. Glimlachend knikte je. ''Graag.'' Samen liepen jullie het restaurant binnen. Liam liep naar een tafeltje wat bij de muur stond, braaf liep je achter hem aan. Hij schoof de stoel als een echte gentleman achteruit. Charmant ging je erin zitten, Liam ging tegenover je zitten. Niet veel later kwam de ober bij jullie tafel staan. Liam bestelde wat voor jullie tweetjes en fluisterde nog wat in het oor van de ober. Vragend keek je hem aan, maar hij beantwoorde jouw blik niet. Zuchtend keek je het restaurant rond. Na een tijdje kwam de ober aan met beide bestellingen. Hij had ook een roos bij zich met een kaartje daaraan. Verward keek je naar de roos en dan naar Liam. ''Bekijk het maar.'' Er verscheen een brede grijns op zijn gezicht. Met een scheve glimlach pakte je de roos en las het kaartje. -Ik vind je al een tijdje leuk, maar durfde het niet te vertellen. Nu vertel ik het niet maar ik schrijf het. Lieve (jouw naam) wil je alsjeblieft mijn vriendin zijn?- Stond erop het kaartje.

Harry Styles. (86 x uitgekomen)

De rest liep allemaal naar de ingang van de achtbaan, jij wou ze ook volgen, maar iemand hield je tegen. ''Kom mee.'' Je zag dat het Harry was, verward keek je hem aan wanneer hij je meetrok. Jullie kwamen aan bij het water, waar allemaal bootjes vaarden. Samen liepen jullie naar de ingang, en al bijna meteen kregen jullie een bootje toegewezen. Je stapte in en Harry kwam naast je zitten. De bootjes bewogen automatisch, dus je hoefde niks te doen. Harry sloeg een arm om je heen, hij keek je glimlachend aan. Kuiltjes verschenen in zijn wangen, wat er super schattig uit zag. Je glimlachte lief terug, voordat je het wist drukte hij zijn lippen op de jouwe. Je was eerst verast, maar uiteindelijk drukte je je lippen terug. Hij raakte met zijn tong jouw onderlip aan, gewillig opende je je mond en al gauw zaten jullie tongen verstrikt in een vurig liefdesspel. Jullie hadden niks gezien van de natuur, jullie hadden alleen oog voor elkaar.

Louis Tomlinson. (183 x uitgekomen)

Je liep naast Louis terwijl je de groep volgde naar een volgende attractie; het spookhuis. Het was meestal niet zo eng, maar deze keer moesten jullie het lopend doen. Louis pakte net voordat jullie naar binnen liepen je hand vast. Zachtjes kneep hij in je in hand. Je beet op je onderlip. Achter de rest aan liep je naar binnen. Allemaal enge geluiden hoorde je om je heen, het was best eng. Louis Liet je hand los, maar als snel sloeg hij zijn arm om je heen. Hij trok je dichter naar zich toe. Verschrikt keek je om wanneer je voetstappen achter je hoorde, er stond een brede, grote man achter jullie. Je wist niet hoe snel je weg moest rennen, zo hard als jullie konden renden jullie allemaal het gebouw uit. Niall botste nog een paar keer tegen een muur aan, maar uiteindelijk zijn jullie allemaal van de schrik weggekomen. Je had niet in de gaten dat je wel akelig dicht tegen Louis aan stond. Hij staarde in je ogen. ''I like you.'' fluisterde hij in je oor. Er verscheen een glimlach op je gezicht. Zonder op antwoord te wachten drukte hij zijn lippen op de jouwe, precies wat je wou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (66)

  • Marisha

    Liam Payne.
    Wauw, echt mooi!

    7 jaar geleden
  • Nightmarexx

    Zayn <3

    9 jaar geleden
  • Kaas19

    (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)NIALL(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    9 jaar geleden
  • YaraHoran

    Niall <3

    1 decennium geleden
  • Lanaxz

    Louis!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?