A moment with One Direction.

Ok. Zoals bij elke quiz van One Direction, werkt het ongeveer precies hetzelfde. So here you go!

Mogelijke uitkomsten

Liam Payne. (54 x uitgekomen)

Met tegenzin heb je meegedaan aan het spelletje, wat in het begin super stom leek. Maar het tegendeel bewijst het.

Tuurlijk kies je voor Archimedus, als een echte liefhebber van Liam, weet je dat het zijn schildpad is. Nadat je archimedus heb gekozen, staat hij op. Zonder wat tegen elkaar gezegd te hebben lopen jullie samen de gang op. Een awkward stilte valt en jullie willen allebei tegelijk wat zeggen. Zo daar staan jullie dan even, een tijdje maar, kijkend in elkaars ogen. Zijn bruine ogen blijven in de jouwe kijken en voordat je het weet, drukt hij zijn lippen, op die van jou. Zijn tong tikt even tegen jou lippen aan die je gewillig open. Na een paar minuten van een zwoel tongspel, stoppen jullie, staren elkaar aan en de deur word open getrokken door zijn beste vriend, Harry. 'Moment is over' zegt hij en je staart Liam dankbaar aan. Geen woorden gewisseld, maar gevoelens gedeeld via een zoen. 'Thanks Liam' zeg je hem en voordat je het weet, drukt hij een kus op je wang en duwt een briefje in jouw broekzak. Zijn telefoon nummer.

Zayn Malik. (83 x uitgekomen)

Met tegenzin heb je meegedaan aan het spelletje, wat in het begin super stom leek. Maar het tegendeel bewijst het.

Natuurlijk kies je de nieuwe tattoo, ik weet niet of iedereen het al weet. Maar onze Zayn Malik heeft een nieuwe tattoo op zijn onderarm. Nadat je dat hebt gekozen, voel je handen op je heupen gelegd worden. Zayn zijn warme handen voel je door je jeans heen, 'Kom' fluisterd hij zachtjes in je oor. Met hem voor je, volg je hem de gang op. Nadat de deur dicht is, draait hij zich meteen om. 'Ik wil dat al heel de avond doen' grijnst hij en drukt zijn lippen op de jouwe. Je schrikt een beetje maar al snel geef je je over, even stopt Zayn en kijkt je nog steeds grijzend aan. 'Wat doe je later deze avond?', je antwoord niet maar geeft hem een kusje als bevestiging dat je met hem wilt zijn. Zayn grijnst opnieuw naar je, 'bel me' zegt hij en drukt voor de laatste keer zijn lippen op die van jou. Samen lopen jullie terug naar de woonkamer. Zijn hand glijd snel over jou kont heen en duwt wat in jouw kont zak. Zijn telefoonnummer.

Louis Tomlinson. (91 x uitgekomen)

Met tegenzin heb je meegedaan aan het spelletje, wat in het begin super stom leek. Maar het tegendeel bewijst het.

Natuurlijk kies je voor Paris, zoals bijna iedereen weet is Louis met zijn lieve vriendinnetje Eleanor als verassing naar Paris geweest & Disneyland. Nadat je deze keus hebt genomen kijk je geamuseerd de kamer rond. Louis die daar op de bank zit, knagend aan een wortel, krijgt een grijns op zijn gezicht. 'Come on' zegt hij met een schuine lach en pakt je hand beet en neemt je mee de gang op. 'So' begint hij terwijl hij nog steeds aan zijn wortel knaagt. Even staar je hem twijfelachtig aan. Nadat zijn wortel op is, trekt hij zich naar je toe. 'Ik heb altijd weleens een meisje willen knuffelen met zo'n leuke kledingstijl als jou' zegt hij en natuurlijk trek je hierdoor rood weg. 'You're insecure, don't know what for?' zachtjes zingt hij What Makes You Beautiful voor je en drukt af en toe kusjes in je hals. 'It's such a pity, dat het een moment met ons is, we moeten dit voortzetten babe' zegt Louis als hij je loslaat. 'Of wil je dat niet?' je twijffelt geen seconden. 'Natuurlijk wil ik dat' antwoord je en geef je hem je nummer.

Harry Styles. (36 x uitgekomen)

Met tegenzin heb je meegedaan aan het spelletje, wat in het begin super stom leek. Maar het tegendeel bewijst het.

Natuurlijk kies je voor Legal, zoals iedereen weet is Harry op 01-02-2012, eindelijk 18 geworden! Nadat je Legal kiest, zie je meteen je favoriete kurllenbol opstaan. Harry Styles, hij loopt achter je aan naar de gang en meteen voel je twee handen op je heupen gelegd worden. Zijn hoofd rust in je nek en zijn ademhaling voel je langs je oren glijden, het bezorgd je kippenvel. Je hoort hoe hij de deur achter zich dicht doet en plant kusjes in je nek. 'Is het zo heet hier of ligt dat aan mij?' zijn openingszin laat jou lachen, was dit echt zijn beste? 'Je hebt een mooie lach' verteld hij je en zonder enige moeite weet hij jou om te draaien. Zijn voorhoofd leunt tegen die van jou en zijn groene ogen blijven in de jouwe staren. Af en toe voel je zijn zachte lippen tegen die van jou. Je besluit om jou lippen nu op die van hem te drukken, zijn tong glipt langs jou lippen en jullie verdrinken bijna in elkaars liefdesspel. 'Jonge-' jullie draaien beide om en staren Liam vragend aan. 'Kom, het moment is over' zuchtend haal je je schouders op en loopt de woonkamer weer in. 'Hier, mijn nummer' zegt Harry en duwt het kleine propje in je handen. Op naar het volgende moment1

Niall Horan. (46 x uitgekomen)

Met tegenzin heb je meegedaan aan het spelletje, wat in het begin super stom leek. Maar het tegendeel bewijst het.

Natuurlijk kies je als echte Nialler lover voor Braces, omdat hij sinds kort een beugel heeft. Nadat je braces had gekozen, kijk je de jongens en meiden vragend aan. Een van de jongens begint te lachen, zijn beugel komt tervoorschijn en je weet meteen dat hij het is. Hij legt zijn eten weg en staat op. Een kleine glimlach probeer je te onderdrukken maar dat lukt je niet. Als je op de gang staat glimlacht hij verlegen naar je. Niall ziet er uit als een verlegen type bij meisjes, maar het tegendeel bewijst het. Hij komt dichterbij en drukt zijn lippen tegen die van jou. Hij geeft je lieve kusjes en af en toe voel je zijn tong over je lippen heen glijden. Niall en jij genieten van het momment samen en jammer genoeg, is het al veels te snel om. 'Wanneer zie ik je weer?' vraagt hij met een grijns. 'Ik hoop snel Nialler' zeg je en geeft hem nog een snel kusje op zijn mond. 'Hier heb je mijn nummer, bel maar als je tijd hebt babe' zegt hij en schrijft op een briefje van Nando's zijn nummer. Je lacht even waar hij het op schrijft en pakt hem glimlachend aan. Je verheugd je nu al op je volgende date.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?