Zal Damon compleet voor je vallen?

Ieder meisje aan de kant van Team Damon moet er ooit weleens aan hebben gedacht, Damon Salvatore daten. Maar, zou hij echt voor je gaan, of zal hij je compleet afwijzen. Doe hier de test!

Mogelijke uitkomsten

Hello Mrs. Salvatore. (42 x uitgekomen)

Je bent diep in het bos, je heb net naar hem gesmst of hij je zou willen ontmoeten op een open plek. Hij heeft gezegd dat hij zal komen. Jullie staan tegenover elkaar, je hart begint sneller te kloppen wanneer je hem ziet. Je slikt een keertje, en begint dan te praten. Je vertelt over je verleden, dat je hem al sinds 1864 in de gaten houdt. Je bent namelijk een vampier van rond de 800 jaar. Wanneer je verteldt dat je familie bent van Katherine rent hij naar je toe en zoent je tot je erbij neervalt. EINDE.

Verkeerde Salvatore. (66 x uitgekomen)

In de Mystic Grill zit je aan een tafeltje te wachten op de man waar je de liefde aan zal verklaren. Je hebt hem gesmst, en wacht nu op een antwoord. Je telefoon begint te trillen en je hebt een smsje terug. Je gezicht wordt krijt wit. Shit, je hebt Stefan gesmst. In die sms zegt hij dat hij zo snel mogelijk komt, omdat hij al die tijd al van je hebt gehouden. Dat is behoorlijk klote, Stefan is een of andere droogkloot en wacht eens.. Is het niet net uit met Elena. *Stefan roept je naam* Je kijkt op en je ogen worden groot als hij op je afrent en je in zijn armen klemt. Waarom?, gaat er door je gedachten wanneer hij je kust.

Nope, (8 x uitgekomen)

Geen diep donker bos of de Mystic Grill voor jou. Jij bent alleen thuis, de electriciteit is uitgevallen en je hebt een zaklamp gepakt. Nu dwaal je door het huis rond. In een keer voel je wind door je shirt langs je rug strijken. Het geeft je kippenvel en je draait je om. Daar staan Klaus en Elijah. Jij denkt: WTF, ik heb gevraagd om Damon! Sorry, de Damon's zijn op, je hebt verkeerd antwoord gegeven, in plaats van Damon heb je nu twee Originals aan je nek hangen. Letterlijk, want ze bijten je en drinken net zolang door totdat je dood bent. EINDE.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • vampgirl22

    hello mrs.salvatore gelukkig maar die laatste is ook wel grappig: Het geeft je kippenvel en je draait je om. Daar staan Klaus en Elijah. Jij denkt: WTF, ik heb gevraagd om Damon! Sorry, de Damon's zijn op ELIJAH IS CREEPY DOODT JE HEM KOMT IE WEER TOT LEVEN :|:|

    1 decennium geleden
  • Solavellan

    Yes!!!! Mrs Salvatore :)

    1 decennium geleden
  • DamonEnzo

    Hello Mrs. Salvatore. HAHAHAH KUDOOOO

    1 decennium geleden
  • Nouika

    Hello Mrs. Salvatore
    Wahaha Lol.

    1 decennium geleden
  • Emmakat

    Stefaan :)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?