dE 2e super Awesome 1D quiz,, ft a little love!

okaay meligheid,,,

Dit is de 2e quiz, die ik melig maak. Ik wil dit zo melig mogelijk houden, dus ga ik niet zo een heel lang en uitgebreidt vervelend stuk schrijven zodat dit hier nu heel erg lang moet gaan lijken, zodat het melig word dus ga ik nu gewoon aan mijn quiz beginnen, vergeet ook zeker niet om op die melig groene knop te klikken bovenaan deze pagina. misschien wel beter om daarop te klikken nadat je de quiz hebt gedaan, en als je dat doet ervoor, nou dan ben jij een heel lieve teddybeer! (=o) Maar kijk nou toch. Ik heb dit weer te melig gemaakt. en veel te lang, sorry, ga nou maar gewoon de quiz maken, en ga lekker zoentjes geven aan je scherm als je de uitkomst ziet want je zal verliefd worden op je scherm als je de foto erop zal zien verschijnen, maar ik ga nu echt wel afronden want dit is echt al een heel lang en melig stukje geworden.
Alhoewel, je kan natuurlijk ook nogsteeds eerst even de andere quizen maken die ik op mijn profiel heb gezet, want die zijn ook best melig, het gaat over broodzakken enzo... ja I kkknow, creepy!
maar nu ben ik dus echt wel weg,, ga lekker je quizje maken.

bye bye!! xx



asdfgjkli OKKAAYY I LOVE ONE DIRECTION

Mogelijke uitkomsten

I LOVE YOU! :) (534 x uitgekomen)

Het maakt me niet uit of jij nu fan bent van 1D, HP, TW, of iets anders. Het maakt me niet uit of je op jongens of meisjes valt! Ik hou van je op elke manier. Jij bent gewoon iemand die mijn quiz heeft gedaan, en dat betekend heel veel voor mij! Dankje! Hopelijk heb ik je een beetje happy gemaakt :)

*voor als je het vraagje over zelfmoord negatief hebt aangeklikt:
En als je ooit nog eens een zelfmoordpoging wil doen... Doe het niet. Het is het niet waard. Neem een elastiekje en klets dat tegen je arm, dat is veel beter dan al die andere dingen. Jij bent perfect op de manier jij leeft, daarom leef jij toch? Om van jezelf te houden! x denk aan jezelf, en niet aan die stomme dingen wat anderen zeggen of doen. x Jij kunt dit aan. Ik weet het zeker. :) Als je ooit iemand nodig hebt om mee te praten. Mijn Inbox & gastenboek staan voor je klaar. :D

Statistieken

Statistieken

Reageer (42)

  • Sunitaxx

    Mooie quiz😍

    7 jaar geleden
  • xRockyFunkyDuck

    Ooooooh, cuteeeeeee <3 deze quiz is zo lieeeefff!!! xx

    9 jaar geleden
  • 1DloverNL

    Ik heb wel eens aan zelfmoord gedacht toen mijn vrienden (van school) me in de steek liet. Ze deden zo onaardig tegen me. Ik had niet eens zin om naar school te gaan. Iedere keer als ik even langs liep zeiden ze nare dingen tegen me. Nu is het denk ik wel opgelost. Hoop ik. Leuke quiz en mooi geschreven! ;)

    1 decennium geleden
  • cassandra42

    thnx voor de "pleeg geen zelfmoord dingen", heb er namenlijk ooit over gedacht toen mijn paard dood ging maar ja niet gedaan...... ik mis gangster nog steeds.... maar ja ik heb nu dylaila en die is ook lief.... bye!!! (doeg)

    1 decennium geleden
  • xDeletedx

    Ik voel nu speciaal (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?