goede vriendin of nie...

iedereen heeft heeft vrienden maar ben jij wel een goeie?:X


met hulp van min bffje 1DLouisLover (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

Mogelijke uitkomsten

echte vriend/vriendin (26 x uitgekomen)

jij laat je vriend/vriendin nooit in de steek, je staat dag en nacht voor ze klaar. Omdat je weet dat ze hetzelfde voor jou zouden doen. Jij staat dan ook altijd voor hun klaar. Jij bent een echte vriendin, iedereen zou zo iemand als jij in hun leven wensen. DOE ZO VOORT

gewoon een vriend (7 x uitgekomen)

funny friend (2 x uitgekomen)

nog een klein tandje bijsteken, je komt erwel
Als een vriend/vriendin een beetje 'down' is weet jij hen altijd wel op te vrolijken. Jij wordt aangezien als de grappige van het groepje die altijd een glimlach op het gezicht van je vrienden brengt. Zelf vind je humor heel belangrijk en vind je het niet leuk als je vriendinnen verdrietig zijn. STAY FUNNY FOREVER !!!

ben je wel een vriend? (1 x uitgekomen)

Als een vriend/vriendin een geheim verteld aan jou weet binnenkort de hele school het. Zitten je vrienden in de put ben jij ook niet de eerste die hun gaat helpen. Vind jij jezelf wel een goede vriend? Misschien zou je je vrienden met wat meer respect moeten behandelen want binnen de kortste keren laten ze je vallen. Vertrouwen is de basis in een vriendschap en als jou niet kunnen vertrouwen weet ik niet wat voor soort relatie jullie hebben. Denk er maar eens goed overna voor je misschien geen vrienden meer hebt. HAVE FAITH EVERYTHING WIL BE ALRIGHT!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?