Welke Sly-karakter ben jij?

Ken jij ook de Sly Cooper-series? En ben je benieuwd op wie je het meeste lijkt? Doe de quiz!

Mogelijke uitkomsten

Sly Cooper (1 x uitgekomen)

Sly Cooper:

Jij bent Sly Cooper zelf! Je bent charmant, zorgzaam maar toch een stiekeme sluiper! Je houd van uitdagingen en bent erg behendig.

Murray (0 x uitgekomen)

Murray, 'de spieren'
Oké, je bent als Murray misschien niet de slimste van het stel, maar kracht dat heb je zeker! Je vijanden mogen gerust bang voor je zijn! Alhoewel je zo sterk bent, ben je wel een aardige persoonlijkheid.

Bentley (7 x uitgekomen)

Bentley, 'de hersens'
Jij lijkt het meeste op Bentley. Je bent niet sterk of behendig zoals de andere personages, maar je bent wel ongelooflijk slim en strategisch. Waar anderen in een gevecht komen, weet jij een uitweg te vinden en je beschikt ook over de beste gadgets!

Carmelita (4 x uitgekomen)

Agente Carmelita
Jij lijkt het meeste op Carmelita, een charmante, stoere vrouw die voor interpol werkt en altijd achter Sly Cooper aanzit(en stiekem ook een oogje op hem heeft). Maar altijd is Sly je te slim af. Je worstelt met gemengde gevoelens: moet ik Sly lief hebben, of moet ik hem en zijn maatjes oppakken voor een goede carriére?

Dimitri (3 x uitgekomen)

Dimitri
Eerst was je vijanden van Sly en heeft hij jouw en je goedlopende nachtclub in Parijs geruïneerd, maar nu ben je toch vrienden met de wasbeer. Dimitri is degene met het meeste style, heeft een Frans accent en is natuurlijk ook listig.

Penelope (1 x uitgekomen)

Penelope
Jij bent Penelope, een lief muisje uit Nederland die Sly en zijn team helpt met radiografische hulp. Je bent vergelijkbaar met Bentley: jullie zijn allebei heel slim, maar jij hebt nog meer de snufjes voor bij het veldwerk! Daarom heb je ook een oogje op Bentley(en hij op jou)

De Goeroe (1 x uitgekomen)

De Goeroe
Jij bent de Goeroe, komt uit de Australische outback en bent leermeester van Murray. Jij bent echt een spitueel typ en je hebt de kracht om anderen te beheersen, maar het enige minpunt is, is dat velen je niet kunnen verstaan doordat je nogal...tja...wartaal uitkraamt.

De Panda koning (5 x uitgekomen)

De Panda koning
Ooit was jij, net als Dimitri, de gezworen vijand van Sly. Maar de tijden zijn veranderd en jullie hebben samen tegen de slechte generaal Tsao gevochten. Jij als panda koning bent erg eervol, maar ook sterk. Als een echte chinees beheers je ook de kracht om goed met vuurwerk om te gaan, iets wat erg dodelijk is voor je vijanden..

Jean Bison (6 x uitgekomen)

Jean Bison
Jij bent Jean Bison, lid van de Klaww Gang en dus een van de 'bad guys'. Je beheerst een heel treinennetwerk in het noorden van Canada, maar je bent nogal, ouderwets. De natuur vernietigen is jouw idee van vooruitgang(en om rijk te worden!). Helaas hebben Sly en zijn team je wel verslagen..

Rajan (1 x uitgekomen)

Rajan
Jij bent Rajan, een lid van de Klaww gang en meester van India. Ook heb je een prachtig groot paleis. Wel ben je nogal arrogant en selfish, dit is misschien een van de redenen dat je bent verslagen door Sly en zijn bende en dat van jouw paleis nog weinig over is...

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • smileymaja

    Dimitri haha :D

    1 decennium geleden
  • Cheops

    Nou, aangezien er geen personage gelinkt is aan Duitsland :X Bedankt voor het invullen iig!

    1 decennium geleden
  • tomfreakske

    -geef kudo- :Y)xx

    1 decennium geleden
  • tomfreakske

    Carmelita (cat) mhh geen idee of het klopt x) hoewel dat van die gemengde gevoelens wel goed zit
    en hey waarom staat er niet 'Duitsland' bij favoland?:O Xx

    1 decennium geleden
  • GIBBEH

    PANDAKONING. (cat)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?