Are you yourself?

Ben je jezelf kom er nu achter

Mogelijke uitkomsten

Jezelf (144 x uitgekomen)

Je kan jezelf zijn bij je vrienden en hun houder er van. Je maakt mensen graag aan het lachen. En niemand is zo als jou!

Soms jezelf en soms een ander (153 x uitgekomen)

Soms kan je een beetje nep overkomen maar dat doe je niet expres. Van binnen ben je een tikkeltje onzeker en je probeert jezelf te zijn maar je wilt ook bij andere in de smaak vallen!

somebody else (1 x uitgekomen)

Je bent best onzeker maar je probeert het niet te laten zien. Daarom doe je jou vriendinnen na. Niemand kent de echte jij. Ga is op zoek naar jezelf en misschien vind je de ware jij wel!

Statistieken

Statistieken

Reageer (33)

  • kleinerozeolifa

    HOE DURF JIJ TE ZEGGEN DA IK ONZEKER

    7 jaar geleden
  • lilAphrodite

    Correctie: BORN THIS WAY!!!

    1 decennium geleden
  • lilAphrodite

    Ik ben mezelf. Maar of ik dat nou we'll of niet ben. Er is niemand zoals mij. Maar ook niemand zoals jij, mijn vrienden, mijn ouders of mijn vijanden. Iedereen is uniek. Niemand is als iemand anders. Je kan hooguit op iemand anders lijken. Het komt misschien wel bitcherig over. Maar het is waar toch? Kortom eigenlijk. Iedereen is zoals hij/zij is. Ook ik. Ik bijvoorbeeld ben knettergek. En schaam me daar dan ook echt totaal niet voor. Mijn vrienden zeggen dat ze van mij houden en steunen mij in voor en tegenspoed. Jagges. Dat begint bijna romantisch te worden. Ik heb niks tegen romantisch hoor. Ik ben zelf eigenlijk best we'll een heel romantisch typje ook. Maar ik zal niet snel een hele goede vriendin tot me nemen denk ik. Al weet ik nog niet of ik bisexueel ben. Ik sta er voor open en als het gebeurt dan ben ik zo. Maar ik zal me er dan zeker niet voor schamen. Erg leuke en unike quiz trouwens. Nouja. Kudo + reactie. Graag gedaan! BORN THIS WAT!!!

    1 decennium geleden
  • Conaway

    me, myself & i :')

    1 decennium geleden
  • LouisXHarry

    Mezelf, Yeah buddy :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?