On a date. | 1D.

"And here's [YourName]!"
Zenuwachtig loop je het podium op, en ga je op de stoel zitten die voor je klaar staat. De presentator bekijkt je lichaam goedkeurend, waardoor je een beetje verlegen wegkijkt.
Een halfnaakt meisje komt aanlopen, onder luid gejuich en gefluit, en ze geeft wat kaartjes aan de man.
Het word donker op het podium en een spot word op je gericht. "We have five spots for a date. Each spot belongs to a boy," De man lees zijn kaartje en stelt dan de vraag.

I'm sorry for the crappy quality of the outcomes.

18-5-2012 in de top. Thank you all! x

Mogelijke uitkomsten

The Park. (93 x uitgekomen)

"So, What's your answer?" Je twijfelt nog even, maar kiest dan voor het park. Het is de meest makkelijke plaats voor een date, om te verzinnen. Maar die andere zie je niet echt zitten.
- Next evening -
Je kijkt nog even twijfelend naar je outfit voordat je het park instapt. Waarom hadden mensen ook alweer niet verteld hoe de persoon eruit ziet? Je kijkt even rond en ziet uiteindelijk een jongen naar je toe loopt. "Is it you, [Your name]?" Je knikt en loopt mee met de jongen. Hij is best wel knap en zijn krulletjes bewegen vrolijk op zijn hoofd, met elke stap die hij doet. Je bijt verlegen op je lip en laat je leiden door de jongen, waarvan je zijn naam nog niet eens weet. Na een tijdje stopt hij met lopen en pakt hij voorzichtig je hand, en leidt hij je naar een kleed die op de grond ligt. Op het kleed staat een mand en je kijk er nieuwsgierig naar.
"Sit down." Zegt hij zachtjes, waardoor de hese klank in zijn stem goed te horen is. Je glimlacht en gaat zitten, waarna hij zelf ook gaat zitten en me een broodje aangeeft.
"You know who I am, right?" Je word rood en schud voorzichtig je hoofd, waarna hij even grinnikt. "Harry." Zegt hij, terwijl hij even je hand aanraakt.

Als jullie je allebei vol hebben gegeten aan de vele dingen die Harry klaargemaakt heeft, kijk je hem - al wat minder verlegen als eerst - aan en glimlach je als zijn ogen in de jouwe blijven hangen. Je ziet een mengeling van Blauw, grijs en groen, waarvan het groene overwint. Je staar even en kijkt dan snel weg, waardoor hij grinnikt. Je staart even naar de grond en schrikt op als hij plotseling voor je staat en je optilt.
"Let's have a swim." Grinnikt hij, terwijl jij hevig tegenwerkt.
"No, Harry, no!" Gil je nog, voordat jij, samen met Harry, in het water belandt. Proestend kom je boven. Je blijft even stil en kijk nep-boos naar het wateroppervlak, als je ziet dat Harry naar je toeloopt. Hij tilt je hoofd langzaam op en je zie dat zijn ogen twinkelen, voordat hij ze sluit en zijn lippen op de jouwe drukt.

The fair. (53 x uitgekomen)

Je denkt even na en kiest dan voor om naar de kermis te gaan. Je bent altijd al een kermis-mens geweest en ziet dat dus ook het meeste zitten. De presentator knikt even naar je en je wordt door één van de vele meisjes naar de uitgang gebracht.

- Next day -

Zenuwachtig kijk je naar je kleren en dan loop je het grote plein van de kermis op. Je kijkt even rond en schrikt op als je een hand op je schouder voelt.
"[Your Name]?" Snel draai je je om en kijkt in twee blauwe ogen.
"Louis." Glimlacht hij, terwijl je hand pakt en die even kort schudt. Je glimlacht even verlegen en laat je leiden door Louis, die je over de hele kermis heen trekt. Af en toe lach je om de grappen die hij maakt en je voel een soort liefde voor deze jongen in je opkomen.
"What do you want to do?" Zegt Louis, waarna hij in zijn net gekochte suikerspin bijt.
"I don't know." Zeg je snel, terwijl je bang naar het reuzenrad kijkt, waar jullie nu naast staan. Louis ziet je waarschijnlijk kijken en volgt je blik.
"You want to go in the Ferris wheel?" Vraagt hij zachtjes, terwijl hij je hand pakt en er heen wil lopen.
"No! I'm scared of heights." Mompel je snel, terwijl je je hand lostrekt.
"Don't be scared, I'll protect you." Je twijfelt nog even, maar laat het dan toe dat hij je hand weer pakt en je mee trekt naar de rij om naar het reuzenrad te gaan.

"Oh my god, oh my god, oh my god." Mompel je zachtjes, terwijl het karretje waar jullie inzitten langzaam opstijgt.
"Why oh why did I say yes?" Fluister je zacht, terwijl de grond een steeds grotere afstand neemt.
"[Your Name] calm down." Je voelt dat hij je hand weer pakt en langzaam komen zijn lippen dichterbij, waarna ze de jouwe raken.

The candy-museum. ;3 (85 x uitgekomen)

Je kijkt even naar alle opties en kiest er dan voor om naar een snoep-museum te gaan. Op één of andere manier zie je dat wel zitten..
- Next day-
Je kijkt even naar de gevel ban het gebouw en stapt dan naar binnen. Als je de grote aankomsthal binnenstapt, valt gelijk een jongen je op. Zijn haar is lichtbruin en zijn bruine puppy-ogen trekken je meteen aan. Met snelle, maar voorzichtige stappen loop je naar hem toe en ga je naast hem op de bank zitten. Hij kijkt je verrast aan, maar glimlacht dan.
"Liam." Zegt hij terwijl hij zijn hand uitsteekt.
"[Your Name]" Antwoordt je, terwijl je even zijn outfit bekijkt. Hij lijkt hetzelfde te doen, want even later complimenteert hij je met je kleren. Je glimlacht en jullie staan samen op. Hij koopt twee kaartjes om het museum in te mogen en lachend lopen jullie naar binnen.

Je grinnikt even als je ziet dat Liam een snoepje in zijn mond doet en een zuur gezicht trekt.
"Does it taste good?" Grinnik je zachtjes, terwijl je zachtjes in zijn zij prik met je vinger. Hij glimlacht en pakt een snoepje, waarna hij hem voorzichtig in je mond doet.
"This one is quite nice." Mompel je als je hem ophebt. Je blik glijdt langs alle snoepjes die er nog liggen om te proeven en uiteindelijk blijft hij hangen bij een roze-uitziende snoepje. Er ligt er nog maar één in de schaal en jij en Liam kijken er allebei naar.
"That one.." Zeggen jullie allebei tegelijk, waarna jullie weer zachtjes grinniken.
"You take it." - "You take it."
"Okay, let's share it." Grinnikt hij zachtjes. Hij wil hem breken, maar je brengt het snoepje naar zijn mond en geeft hem een kus op zijn lippen.
"We can share it like this?" Fluister je nog flirterig in zijn oor, voordat hij zijn lippen weer op de jouwe drukt.

the beach. (146 x uitgekomen)

"I'd like to go to the beach." Antwoordt je vol overtuiging. Naar het strand gaan heb je altijd al super gevonden. De geluiden vond je altijd zo rustgevend en daarom is dit je keuze.

- Next Day -

Nog een beetje onzeker over je outfit loop je het strand op. Als je het oppervlak onder je voeten voel veranderen, trek je snel je schoenen uit en loop je op blote voeten verder over het warme zand. Je kijkt even om je heen, maar ziet maar een aantal mensen lopen. Langzaam haal je je handdoek uit je tas en leg je hem op het strand neer. Je zonnebril plant je op je hoofd en je smeert je even snel in met zonnebrand.
Plotseling komt er een blonde jongen naast je zitten, op de handdoek die hij even snel neergegooid heeft. Hij glimlacht en haalt zijn zonnebril van zijn hoofd af voordat hij zijn hand naar je uitsteekt.
"Niall," Zegt hij, als je zijn hand aangenomen hebt. "I saw you sitting alone, you're [Y/N] right?" Je knikt voorzichtig en bestudeert zijn gezicht een beetje. Je ziet sporen van scheven tanden die een beetje recht worden gezet door een beugel. Hij heeft vuil-blonde haren en mooie blauwe ogen.

Na een tijdje te hebben gepraat met Niall, begin je het warm te krijgen.
"Do you mind if I take a swim?" - "Do you mind if I go with you?" Je grinnikt zachtjes en trekt je short en hemdje uit, voordat je naar het water ren en er met een sierlijke sprong induikt. Als je weer bovenkomt zie je dat Niall een beetje treuzelt bij het water.
"You scared Horan?" Roep je lachend terwijl je op het wateroppervlak probeer te gaan liggen, wat hopeloos mislukt.
"No.." Hoor je Niall nog zeggen met een aarzelende lach op zijn gezicht. Zuchtend ga je naar hem toe en ga je achter hem staan, waarna je hem probeert te duwen. Als dat niet lukt spring je op zijn rug, waardoor hij zijn evenwicht verliest en in het water belandt.
"Still scared?" Grinnik je zachtjes als hij weer bovenkomt, met jou nog steeds op zijn rug.
"No, not if you're around." Fluistert hij zachtjes, voordat hij je van zijn rug afgooit en een kus op je lippen drukt.

The ice skating rink. (53 x uitgekomen)

"I want to go to the ice skating rink." Zeg je glimlachend. Je hebt altijd al best wel goed kunnen skeeleren, dus dan zal schaatsen ook wel lukken, toch?

- next Evening -

Je trekt je kleren nog even recht, voordat je naar de kassa loopt. De vrouw kijkt je even onderzoekend aan, voordat ze een kaartje van de rol afscheurt en haar hand ophoudt als teken dat ze het geld wil. Je wilt je portemonnee pakken, als je opeens een hand op je schouder voelt.
"I'll pay." Hoor je een zachte, vredige stem in je oor fluisteren. Voorzichtig kijk je op naar de jongen die dat gefluisterd heeft. Zwart haar komt in je zicht en een scheve grijns, lacht je toe.
"Zayn," Is zijn antwoord op je vragende blik.
"Nice to meet you, you are [Y/N] right?" Je knikt en loopt samen met hem naar een bankje om jullie schaatsen aan te trekken. Wankelend sta je even later op, als je voel dat iemand je hand pakt. Snel trek je hem los.
"I can do this." Zeg je lachend. Je raapt al je moed bij elkaar en maakt een paar slagen. Je wil je omdraaien en je tong uitsteken naar Zayn, maar voelt opeens het oppervlak onder je voeten vandaan gaan.
"Help!" Roep je nog, maar het is al te laat. Het koude ijs raakt je kont en bibberend probeer je weer op te staan, maar daardoor val je juist nog een keer. Nog nagrinnikend staat Zayn opeens voor je. Hij steekt zijn hand naar je uit en helpt je met opstaan.
"You want me to help you?" Grinnikt hij weer zachtjes. Zuchtend pak je zijn hand vast en glimlach je even naar hem. Langzaam en met kleine pasjes begint hij te schaatsen, terwijl hij jou voorzichtig meetrekt.

Lachend laat je je weer op het bankje vallen, terwijl je je schaatsen snel uittrekt en daarvoor in de plaats je schoenen weer aandoet. Al snel komt Zayn naast je zitten en als ook hij zijn schoenen aan heeft wil je opstaan, maar hij houdt je tegen.
"Wait, there's one thing we forgot to do.." Fluistert hij zachtjes. Verbaasd kijk je hem aan, als je voel dat hij je hand weer pakt.
"What?" Vraag je zachtjes, terwijl je blik even over zijn gezicht glijdt.
"This." Fluistert hij zachtjes, voordat hij zijn lippen op de jouwe drukt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • kukeluusje

    vervolg

    1 decennium geleden
  • Fairchild

    Niall and I love it! vervolg???

    1 decennium geleden
  • hazzakins

    Liam .x Vervolgje?xxx

    1 decennium geleden
  • xZAYNMALIK

    ZAYN. <3
    Vervolg. (:

    1 decennium geleden
  • Anabella

    vervolg?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?