Welke story past bij jou? • 1D


As you can see.. in deze quiz zul je er achter komen welke One Direction fanfic bij je past. Eigenlijk wilde ik het anders noemen, namelijk iets met Vind je ideale story, maar ik twijfelde, dus deed ik dit maar. Als uitkomst zul je meerdere stories zien staan, en aan jou de keuze welke je gaat lezen. Ik help je in ieder geval met het soort story dat je zoekt. Verder mag je je 1D-story hier ook plaatsen. Beter nog: ik wil dat je je story plaatst. Als je dit doet, bedankt, maar zet een link neer en misschien een korte beschrijving, of in ieder geval de genre (horror, fantasie, veel romantiek, geen romantiek, etc). Dit bespaart me een hoop tijd. Iedereen die z’n story plaatst zal ergens in een lijst komen en ik ga ook proberen elke story een stukje te lezen. Als ik de story leuk vind, neem ik natuurlijk een abo. Liefs, Sher

Mogelijke uitkomsten

01. (9 x uitgekomen)


Je hebt aangegeven dat je op zoek bent naar een fanfic die niet om romantiek draait, zoals 80 procent van alle One Direction fanfic's wel doen. Helaas zijn er nog niet zoveel stories die aan jou eisen voldoen, maar als je er een kent of hebt, laat het graag weten door een reactie op de quiz te plaatsen.

02. (1 x uitgekomen)


In de quiz heb je laten weten dat je een story wilt lezen die niet alleen over romantiek draait, maar een goede verhaallijn heeft. Niet het standaard idee, dus. Verder wil je dat het een horror verhaal is, maar geen fantasie. Ik hou zelf ook van deze soort stories, maar helaas zijn er niet veel van. Als jij er een kent of schrijft, laat het weten door een reactie te plaatsen.

03. (2 x uitgekomen)


Zoals je in de quiz hebt aangegeven, wil je graag een story lezen met romantiek (en dus drama), maar geen fantasie. Gelukkig zijn er veel stories die dit bevatten. Als je nog een story mist in de lijst, drop de link dan maar in een reactie, hier bij deze quiz.

Have a little Faith // Louis Tomlinson
They changed my life // Heel One Direction

04. (29 x uitgekomen)


Dus je bent op zoek naar een fantasie story met wat love in it? Gelukkig zijn daar redelijk veel stories van, maar doordat veel mensen niet van fantasie houden, komen ze niet zo vaak in de top. Zelfs houd ik ook niet zo van fantasie, maar hé, dat is mijn mening. Al ken je nog een fantasie story, let me know, plaats gewoon een reactie bij deze quiz.
Coming.

05. (24 x uitgekomen)


In de quiz heb je aangegeven dat je graag een One Direction bromance story wilt lezen. Die zijn er genoeg, sommige beter dan andere, maar ze zijn er echt wel. Als je zelf nog een bromance story kent, maar deze niet in de lijst hieronder staat, kan je een reactie plaatsen bij deze quiz, met de link van de story.
Coming.

Statistieken

Statistieken

Reageer (142)

  • Livycooky

    oke

    8 jaar geleden
  • Cookiegirl16

    Things we always needed to say ft. Niall Horan
    Hopelijk vind je het wat x

    1 decennium geleden
  • SuperTaartje

    http://www.quizlet.nl/stories/76188/autumn-leaves--one-direction/

    http://www.quizlet.nl/stories/102505/het-staat-allemaal-op-camera-ft-harry-styles-niall-horan-zayn-malik-george-shelley-amp-jj-hamblett/

    http://www.quizlet.nl/stories/83293/my-xfactor-journey-ft-one-direction/

    Ik heb er 3 :$

    1 decennium geleden
  • 1DNarryLover

    Just fuck me already || Harry Styles

    Pleaseeee lees hem?

    kuddooo <3

    x

    1 decennium geleden
  • cintayou

    Remember me - Louis Tomlinson
    Bij de Louis verhalen
    ben er net mee begonnen!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?